Salopetă cu mâneci fronsate StoreFashion

Salopetă cu mâneci fronsate StoreFashion

Cei care nu înțeleg pasiunea reprezentantelor sexului frumos pentru modă, ar spune că sunt obsedate de îmbrăcăminte. În fond, nouă ne place să arătăm bine tot timpul, să ne simțim bine în pielea noastră și să se vadă. Este adevărat că în timp poate deveni o pasiune, însă nu este neapărat una costisitoare. Înainte de a arunca cu pietre, permiteți-mi să vă reamintesc un site despre care v-am mai povestit aici pe blog. StoreFashion.ro este un site românesc ce comercializează articole vestimentare deosebite la prețuri mai mult decât accesibile. Ori de câte ori îl ”răsfoiesc” îmi vine în minte o comparație: aceea cu prețurile din mall. Așadar, eu dac-aș fi în căutarea unei ținute de ocazie, de exemplu, aș căuta aici mai întâi. Asta pentru că știu că-mi voi găsi ceva deosebit, la un preț care cu siguranță nu-mi va afecta bugetul.

StoreFashion

Acest lucru mi s-a întâmplat recent, pe la începutul lunii decembrie. Când m-am hotărât să organizez evenimentul Galați Beauty Swap Secret Santa m-am gândit să le stabilesc fetelor și un dresscode. Dat fiind faptul că intenționam să sărbătorim Crăciunul în avans, am considerat că roșu sau verde ar nuanțele potrivite în care să ne îmbrăcăm. Evident că fiecare dintre noi a pornit în căutarea ținutei perfecte pentru eveniment. Eu m-am oprit asupra unei salopete verzi StoreFashion, despre care vă voi povesti în cele ce urmează.

StoreFashion

Salopetă cu mâneci fronsate | StoreFashion

Bineînțeles că la prima comandă plasată pe site nu știam la ce să mă aștept. Însă am fost foarte impresionată să constat că am primit exact ceea ce am văzut în imaginile de pe site și că materialul este foarte calitativ. Nu aș ști să îl definesc cu exactitate, însă este plinuț, deloc transparent și foarte elastic, complimentând orice siluetă.

StoreFashionDeși am fost sceptică la început în ceea ce privește mânecile fronsate ale acestei salopete, îmbrăcată arată foarte bine. Pe lângă mâneci, salopeta mai are alte câteva detalii faine care fac din ea o piesă superbă. Vorbesc aici despre decolteul in V și despre cordonul din talie care poate fi legat în fel și chip.

StoreFashionDe asemenea, pentru a o putea purta la mai multe ocazii, puteți apela la accesorizarea acesteia în fel și chip. Îi puteți scoate cordonul din talie și pune o curelușă într-o nuanță contrastantă. Ori îi puteți atașa o brosă statement pe umărul stâng și deja ați creat o cu totul altă ținută. Nu aveți nevoie decât de puțină imaginație sau de aplicația Pinterest pentru ceva inspirație. 🙂

StoreFashionÎn categoria salopetelor de pe site o găsiți și pe aceasta, dar și multe alte modele care mai de care mai ademenitoare! Însă dacă v-a plăcut în mod special modelul ales de mine, să știți că îl găsiți și pe alte nuanțe precum roșu sau bordo. Mie, deși îmi plac toate cele trei nuanțe în egală măsură, am rămas la verdele acesta crud, precum acele de brad.

Recomandare 

Așa cum vă recomandam anterior, părerea mea este că StoreFashion nu este un site de neglijat. Aceștia sunt la curent cu tendințele din modă și reînnoiesc în permanență stocurile de produse. Acum, fără să îi flatez, chiar nu am mai văzut pe nicăieri multe dintre modelele lor de rochii sau de salopete. Și mă știți că ”răsfoiesc” internetul în lung și-n lat, ca orice pasionată de hăinuțe!

Am toată aprecierea pentru străduința acestora, mai ales că practică prețuri mai mult decât decente. De pe StoreFashion puteți cumpăra fără griji! Aveți în permanență suport pe site sau la telefon pentru cazurile în care vă doriți să faceți un retur, de exemplu. Tot timpul este cineva disponibil pentru preluarea și soluționarea rapidă a solicitărilor voastre.

Acestea fiind spuse, mărturisesc că mi-au mai căzut cu tronc câteva articole vestimentare de pe site. Așa că cel mai probabil va mai urma încă o comandă, așa ca de început de an!

Voi aveți la activ vreo comandă pe site? Ce anume v-a atras atenția?



14 thoughts on “Salopetă cu mâneci fronsate StoreFashion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.