5 lucruri de care am mereu grijă la evenimente

5 lucruri de care am mereu grijă la evenimente

Evenimentele, de orice tip ar fi ele, sunt o parte integrantă a vieții noastre, fiind indispensabile deoarece ne ajută să socializăm. Iar socializarea este o activitate benefică fiecărei persoane în parte, ce împlinește nevoia umană de apartenență la grup. Evenimentele pot fi de mai multe tipuri și, în funcție de importanța acestora, dar și de dress code-ul impus, necesită o pregătire prealabilă. Modul în care ne prezentăm la un eveniment spune multe în primul rând despre noi și mai apoi despre respectul nostru față de acesta. Și, în acest sens, v-am pregătit un articol care să vă ajute, cu 5 lucruri de care am mereu grijă la evenimente.

5 lucruri de care am mereu grijă la evenimente

Atunci când ne prezentăm la un eveniment, indiferent de natura acestuia, trebuie să avem în vedere o serie de aspecte despre care voi povesti în cele ce urmează. Nu este vorba despre nimic deplasat sau ieșit din comun, ci despre lucruri de bun simț pe care orice femeie ar trebui să le aibă în vedere. Iată despre ce este vorba.

1. Ținuta

Este foarte importantă respectarea dress code-ului impus, atunci când acesta există. Încălcarea acestuia denotă o lipsă de repect atât față de eveniment, cât și față de organizatori și gazde. Iar pentru situațiile în care nu se specifică un dress code, ținuta ar trebui să fie aleasă în acord cu locația. De exemplu, nu ne vom îmbrăca în blugi și încălța cu sneakers într-o locație amenajată în stil art deco. Și nu vom purta rochie fluidă din mătase naturală și tocuri cui într-un club.

2. Machiajul

În funcție de tipul evenimentului, machiajul poate fi mai mult sau mai puțin sofisticat. Însă trebuie ținut cont de un aspect important, anume dacă este eveniment de zi, abordăm un machiaj discret, iar dacă acesta are loc seara – un machiaj bold. Dacă nu dispuneți de buget pentru un make-up artist și nici nu vă considerați îndemânatice în ale machiajului, am o soluție. Folosiți un fard nude cu o linie subțire de tuș și un ruj roșu și-ați scăpat. Aceasta e cumva calea de mijloc, cu care nu veți da greș.

3. Manichiura și pedichiura

Mâinile reprezintă cartea de vizită a unei femei, astfel că e foarte important ca acestea să arate mereu impecabil. Pielea mâinilor trebuie să fie hidratată, iar unghiile cel puțin curate, dacă nu date cu ojă. În ce privește oja, aceasta trebuie să fie impecabilă, nu sărită, așa că mai bine le lăsați naturale, dacă nu aveți timp să mergeți la manichiură. Același lucru se aplică și în cazul picioarelor, dacă tălpile sunt la vedere. Călcâiele trebuie să fie curățate și hidratate, iar unghiile on point, la fel ca și în cazul mâinilor.

4. Parfumul

Întotdeauna este necesar acordați o mare importanță parfumului pe care îl folosiți atunci când mergeți la un eveniment. Aceasta deoarece nu trebuie să-i intoxicăm pe ceilalți, nici să le provocăm dureri de cap. Pe principiul ”Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face” trebuie să folosim un parfum agreabil și cumva neutru ca performanțe – proiecție, siaj. De asemenea, ar fi de dorit să nu oversprayem, ci să keep it safe.

5. Părul

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect de avut în vedere este părul, care trebuie să fie curat și proaspăt vopsit. Rădăcinile crescute dau dovadă de neglijență, dacă nu sunt în contextul unui balayage, de exemplu. De aceea, vă recomand să vă vopsiți cam cu o săptămână înainte de eveniment, pentru a arăta fresh. O puteți face chiar și acasă, simplu și ușor, folosind vopseaua de păr LONCOLOR. Eu o folosesc de mai bine de un an pe cea din gama LONCOLOR Ultra Duo și sunt foarte încântată de rezultatul final. Revenind la aspectul părului, trebuie avută în vedere o coafură adecvată evenimentului, iar în continuare vă voi oferi câteva idei de stilizare a părului mediu.

Coafuri elegante păr mediu

Părul mediu este cel mai ușor de stilizat, deoarece are lungimea perfectă pentru aproape orice tip de coafură. Idei sunt nenumărate, însă eu vă voi arăta doar câteva coafuri elegante păr mediu, care mi-au atras atenția în mod special:

  • pentru un festival mi se pare perfectă această coafură numită space buns, cu codițe spic în partea din spate. Se fac foarte ușor și sunt rezistente, astfel că puteți dansa în voie ore în șir. Iar dacă vi le doriți colorate, precum în imagine, puteți folosi nuanțe din gama GoCrazy! din portofoliul LONCOLOR.
Create These Cute Hairstyles to Look Magnificent picture 1
sursă foto: https://lovehairstyles.com/
  • pentru un botez consider că se potrivește de minune o astfel de coafură, de zână, cum îmi place mie să-i spun. E foarte de efect și se realizează cu ușurință, chiar și acasă, prin răsucirea șuvițelor de păr și prinderea lor dedesubt.
5 lucruri de care am mereu grijă la evenimente
sursă foto: https://lovehairstyles.com/
  • pentru o nuntă e necesară o coafură ușor mai sobră, așadar, cocul poate fi răspunsul. Mie îmi place acest model de coc, în mod special și îl văd purtat la o rochie elegantă, fluidă, dintr-un material prețios.
Beautiful Ideas for Medium Hair picture 1
sursă foto: https://lovehairstyles.com/
  • pentru un garden party lucrurile sunt chiar mai simple, părul desfăcut, câteva bucle lejere și cu o codiță într-o parte fiind tot ce aveți nevoie pentru un astfel de eveniment.
5 lucruri de care am mereu grijă la evenimente
sursă foto: https://lovehairstyles.com/
  • pentru orice alt eveniment nu foarte sofisticat și care vă prinde ”pe fugă”, puteți adopta un astfel de look. E unul destul de simplu de realizat, chiar de către voi și va părea că totuși v-ați străduit. Câteva onduleuri cu placa, câteva agrafe de păr prinse cumva, sub forma unui model și sunteți gata.
5 lucruri de care am mereu grijă la evenimente
sursă foto: https://lovehairstyles.com/

Ca pont general, indiferent de tipul coafurii alese, rezultatul final va arăta infinit mai profi dacă neteziți firele de păr rebele. Toate avem astfel de firicele, iar secretul meu pentru disciplinarea lor este ceara de păr de la LONCOLOR. Vă recomand și vouă să o încercați și pentru o mai mare precizie o puteți aplica folosind o periuță de mascara.

În final, mi-ar plăcea să aflu dacă și voi bifați aceste 5 lucruri înainte de a merge la un eveniment. Ce altceva ați mai puncta? Lăsați-mi în comentarii părerile/ideile voastre.



16 thoughts on “5 lucruri de care am mereu grijă la evenimente”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.