Ținute de ocazie la prețuri de Black Friday | StoreFashion

Ținute de ocazie la prețuri de Black Friday | StoreFashion

Ca oricărei femei, îmi place shopping-ul la nebunie și niciodată n-am cu ce să mă îmbrac, deși am șifonierul plin. Dacă mă urmăriți de ceva vreme, atunci știți deja că sunt shopaholică, dar că mă ”tratez” (NOT!). Ce e drept, nu mai fac cumpărături zilnic precum odinioară, am reușit să mai temperez acest aspect cât de cât. Ba chiar am atins performanța de a-mi achiziționa strict articolele care-mi sunt necesare sau lucruri unicat. Plimbatul prin magazine reprezenta pentru mine o metodă de relaxare și de a mă pune la curent cu tot ce e nou la capitolul modă. Însă am constatat faptul că în anotimpurile reci nu mai am aceeași plăcere de a colinda magazinele fizice. Toamna și iarna le prefer pe cele online, pe care le pot ”răsfoi” cu o cană de ciocolată caldă în față. Și pe când îmi căutam ținute pentru evenimentele acestei ierni, am descoperit un nou site despre care vreau să vă povestesc. Se numește StoreFashion, iar experiența mea cu acesta o puteți citi mai jos.

Despre StoreFashion

StoreFashion este un site românesc al cărui domeniu de activitate îl reprezintă comercializarea articolelor vestimentare de damă. Ce am putut observa la o primă vedere este că aceștia se axează mai mult pe rochii și salopete de zi și de ocazie. Într-o proporție de 20% găsiți și alte tipuri de articole de genul street style – blugi, pulovere, geci, paltoane și chiar lenjerie intimă.

Îmi place interfața acestui site, este foarte accesibilă, iar articolele sunt bine structurate atât pe categorii cât și pe ocazii. Astfel, din experiență vă spun că puteți identifica produsele care vă interesează fără prea mare efort.

Deși nu am decât o comandă la activ, profesionalismul cu care am fost întâmpinată mi-a întrecut așteptările. Acesta m-a determinat să vă povestesc și vouă despre beneficiile pe care le aveți achiziționând de la ei.

Personalul din spatele site-ului este foarte amabil și răspunde cu promptitudine oricărei solicitări. Livrarea este foarte rapidă, iar în cazul în care produsul nu vi se potrivește ca mărime acesta poate fi schimbat fără probleme. Trebuie doar să-i contactați fie telefonic, fie prin e-mail, iar problema voastră își va găsi rezolvarea de îndată.

Și pentru că StoreFashion știe că femeilor le plac reducerile, aceștia au prelungit Black Friday până pe 2 decembrie. Dar haideți să vă arăt câteva dintre articolele vestimentare la care mi-a rămas gândul.

Reduceri de Black Friday la StoreFashion

StoreFashion

Pantaloni Palazzo | StoreFashion

Încă de prima dată când am accesat acest site mi-a atras atenția această pereche de pantaloni numită Palazzo. Este un fel de fustă-pantalon foarte extravagantă și totodată feminină, din punctul meu de vedere.

StoreFashionMă văd purtând acești pantaloni cu un top din matase cu bretele spaghetti și cu o pereche de sandale. Astfel aș crea o ținută realmente specială, care ar atrage toate privirile. După cum puteți vedea, aveți ocazia de a-i achiziționa cu o reducere substanțială de -61%, ceea ce mie mi se pare WOW! Vouă vă plac pantalonii de genul acesta?

Rochie Royal Blue | StoreFashion

Vă povesteam că mulți ani de zile am fugit de culoarea albastră, până când am realizat cât de bine mi se potrivește. Nuanța ochilor, a pielii și cu cea a părului compun un tablou mirific de care încerc să mă bucur cât mai des. Astfel, am început să vânez articole vestimentare în nuanța albastru regal pentru a recupera absența acesteia din garderobă. Pe site-ul StoreFashion am remarcat o rochie pe cât de simplă, pe atât de inedită.

StoreFashionCroiala mulată mi se potrivește de minune, lungimea este mai mult decât decentă, iar detaliul din zona bustului este deosebit. Accesorizată corespunzător, cu această rochie aș putea concepe lejer atât ținute de zi, cât și de ocazie. Și nici nu este scumpă, cu reducerea de -40% o pot cumpăra la un preț sub 100 de lei! Ați purta o astfel de rochie? Vă place?

Rochie Orange Ivy | StoreFashion

În schimb, una dintre nuanțele pe care o îndrăgesc de când mă știu este portocaliul. Cel mai probabil îmi place atât de mult deoarece o asociez cu vara (anotimpul meu preferat) și cu tot ce implică ea. Acum realizez, însă, că de mult nu mi-am mai achiziționat nimic pe această culoare și cred că ar fi cazul. Nicio problemă, tocmai ce-am rămas fixată pe o rochie StoreFashion într-un oranj – dovleac.

StoreFashionDupă cum se poate observa, această rochie are aceeași croială cu cea albastră, însă diferă în partea de sus. Lucrătura din zona umerilor mi se pare genială și nu cred că am mai întâlnit-o pe undeva. Categoric mă văd purtând această rochie și-mi place că nu necesită accesorizare, poate doar niște cercei statement. Și în cazul acesteia, reducerea este substanțială și după aplicarea discount-ului de -40% a ieșit la un preț foarte accesibil. Voi ce spuneți, m-ar avantaja sau nu?

Rochie lungă cu volane și buline | StoreFashion

Dacă și voi sunteți pe stilul boho-chic și tânjiți după rochiile lungi și lejere de vară, am o soluție. Iată că am identificat pe site o rochie care îndeplinește toate cerințele creării unei astfel de ținute și care poate fi purtată și-n acest sezon.

StoreFashionO puteți accesoriza cu o pereche de cizme model cowboy sau chiar cu niște bocanci și cu o pălărie neagră. Astfel, obțineți un ouftit stilish care precis va atrage atenția și va sfârși prin a fi invidiat. Mie îmi place prea mult ca să n-o comand, chit că în cazul acesteia reducerea este ceva mai mică. Dar cum n-am mai văzut acest model în niciun magazin, ar fi o onoare să-i fac loc la mine-n șifonier. Cui îi mai place stilul boho-chic și l-ar purta și în anotimpurile reci?

Rochie SweetDelight White | StoreFashion

O croială care îmi place foarte mult și pe care o port destul de des este cea cloche. Pe acest site am gasit o astfel de rochie, de un alb imaculat.

StoreFashionPartea de sus este dantelată și evidențiază bustul și talia, iar partea de jos este confecționată dintr-un material cu prestanță. Rezultatul? O rochie feminină și delicată, care inspiră puritate, rafinament și eleganță. După părerea mea, este genul de rochie pe care trebuie să-l alegeți atunci când vă doriți un look irezistibil. Să vă mai spun că ați plăti pentru aceasta sub 80 de lei? Știu, pare incredibil, dar este adevărat! Ce spuneți, vă place? V-ar avantaja sau nu?

Concluzii

Eu m-am convins că StoreFashion este unul dintre cele mai profi site-uri de articole vestimentare de damă din țară. Produsele sunt de calitate, alese cu grijă pentru ca voi să aveți ținute aparte și să nu fiți doar niște copii xerox. Calitatea materialelor este ireproșabilă, iar prețurile sunt accesibile tuturor. Eu v-am arătat doar câteva modele care mi-au atras atenția în mod special, însă pe site sunt mult mai multe.

Realizez că nu v-am arătat niciun model de salopetă, însă dacă v-am făcut curioase, intrați pe site și le vedeți acolo. Sunt niște superbități, care mai de care mai deosebite! Sfatul meu ar fi să țineți cont de perioada aceasta de reduceri și să profitați de ea. Timpul se scurge foarte repede și nu cred că vă doriți să ajungeți în pragul sărbătorilor de iarnă fără ținutele aferente. Luați exemplu de la mine, pregătiți-le din timp și cu bani puțini.

P.S.: Pentru a fi la curent cu toate noutățile și promoțiile, urmăriți pagina de Facebook StoreFashion. Eu am bifat ”see first” și-mi apar de îndată ce sunt postate, astfel nu ratez nimic.

Acum spuneți-mi, din tot ce v-am arătat în acest articol, ce v-a plăcut cel mai mult?



14 thoughts on “Ținute de ocazie la prețuri de Black Friday | StoreFashion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.