Energovitalizante de la Complex Apicol Veceslav Harnaj

Energovitalizante de la Complex Apicol Veceslav Harnaj

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că nu putem întreprinde mai nimic cu o stare de sănătate precară. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care aleg să prevină anumite lucruri, majoritatea ajungând să trateze anumite afecțiuni. Supra-solicitarea cu care ne confruntăm aproape zilnic are consecințe asupra organismului nostru pe termen lung. Și nu numai că ajungem să ne îmbolnăvim, dar totodată ne vedem nevoiți să luăm o pauză de la activitățile noastre până ne revenim fizic. Ca totul să aivă ciclicitatea și continuitatea mult dorită, ar fi bine să ne preocupăm de starea noastră de sănătate. În sensul acesta, este indicat să ne ajutăm sistemul imunitar, să-l întărim cu produse naturiste special create în acest sens. Despre câteva produse de genul acesta vă voi povesti în cele ce urmează, mai exact despre energovitalizantele de la Complex Apicol Veceslav Harnaj.

Complex Apicol Veceslav HarnajAveam impresia că sunt la curent cu toate produsele apicole existente pe piață, însă am constatat că m-am înșelat. Până de curând nu aveam habar de existența acestor energovitalizante și nu le-am văzut decât la Complex Apicol Veceslav Harnaj.

Energovitalizantele sunt niște preparate realizate din combinarea a două sau mai multe produse apicole, bine omogenizate între ele. Acestea se folosesc pe post de suplimente alimentare și au rolul de a previne și uneori de a trata diverse afecțiuni. Dar să vă spun câte ceva despre fiecare produs în parte.

APIS SANA – Pastă de miere cu propolis 2% | Complex Apicol Veceslav Harnaj

După cum bine ați văzut din subtitlu, acest preparat reprezintă o combinație de 98% miere de albine cu 2% propolis.

Pasta de miere cu propolis se folosește cu succes în combaterea/tratarea:

  • durerilor de gât;
  • tusei;
  • enteritei;
  • infecțiilor virale la nivelul intestinului;
  • colitelor acute și cronice.

Complex Apicol Veceslav HarnajCât privește modalitatea de administrare, se recomandă consumul a trei lingurițe de preparat pe zi, la 30 minute dupa masa principală.

APIS SANA – Lăptișor de matcă omogenizat în miere de flori de salcâm | Complex Apicol Veceslav Harnaj

Omogenizarea lăptișorului de matcă în miere de flori de salcâm este cea de-a doua metodă de conservare a acestuia. Combinarea a 2% lăptișor de matcă cu 98% miere de flori de salcâm este o modalitate prin care se păstrează mai bine proprietățile celor două produse.

Acest preparat se folosește cel mai adesea pentru:

  • viroze;
  • anemie;
  • lipsă de energie;
  • oboseală cronică;
  • inflamații;
  • infecții;
  • tuberculoză.

Complex Apicol Veceslav HarnajSe recomandă a nu se depăși doza zilnică recomandată de 3 lingurițe pe zi. Se poate administra fie cu 30 minute înainte de masă, fie cu 30 minute după masă.

APIVITAS FORTE – Miere de flori de salcâm, polen și lăptișor de matcă | Complex Apicol Veceslav Harnaj

Dacă în cazul celorlalte preparate s-a jonglat numai cu câte două produse apicole, iată că acesta încorporează trei. APIVITAS FORTE este mai mult decât un energostimulator, este un biostimulator și un vitaminizant al organismului. Acesta îmbină perfect beneficiile extractului concentrat de polen, a mierii din flori de salcâm și a lăptișorului de matcă liofilizat.

Acest preparat este bun pentru:

  • oboseală;
  • anemie;
  • afecțiuni cronice ale ficatului și ale stomacului;
  • sindrom astenic digestiv;
  • astenie musculară;
  • tulburare hormonală;
  • antiîmbătrânire.

Complex Apicol Veceslav HarnajSe recomandă să nu vă administrați mai mult de 3 lingurițe pe zi, la 30 minute după masa principală.

Cu siguranță vă întrebați de unde pot fi achiziționate aceste produse, așa că vă las aici trimitere către categoria energovitalizantelor. Mai sunt disponibile și alte sortimente cel puțin la fel de interesante precum acestea trei. Vă las vouă onoarea de a le descoperi pe site.

Concluzii

Dacă sunteți de ceva vreme pe aici, cu siguranță știți deja că de fel eu nu prea agreez mierea. Extern obișnuiesc să o folosesc în diverse măști și scrub-uri, intern mai puțin. Singura pe care o consum cu plăcere ca atare este mierea de mană (mierea de pădure) și cred că e pentru că nu are polen în compoziție. Posibil să nu tolerez polenul și de aceea să am tendința de a respinge mierea de albine, în general.

Însă pentru că în ultima jumătate de an am fost mai mult bolnăvicioasă, m-am văzut nevoită să fac ceva pentru a-mi întări sistemul imunitar. Astfel, cele trei produse despre care v-am povestit mi-au fost de un real folos și m-au ajutat să mă pun pe picioare. Nu de alta, dar din punct de vedere al sănătății îmi doresc să intru în noul an fără reminiscențe din 2018.

Una peste alta, cel pe care l-am consumat, totuși, cu plăcere a fost preparatul de miere din flori de salcâm cu lăptișor de matcă. Probabil l-am agreat cu mai mare ușurință deoarece este cumva mai light decât celelalte două, cu mult mai puțin polen.

Per total, în ciuda repulsiei mele față de miere, experiența consumării acestor energovitalizante de la Complex Apicol Veceslav Harnaj n-a fost deloc rea. Vi le recomand și vouă cu toată încrederea, chiar se vede o schimbare radicală după cura cu aceste 3 preparate apicole!

Voi ce produse de la acest complex apicol ați încercat și ce mi-ați mai putea recomanda?



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.