Sugestii de rochii de sărbători | StoreFashion.ro

Sugestii de rochii de sărbători | StoreFashion.ro

Când vine vorba despre rochiile de ocazie din perioada sărbătorilor de iarnă, există un lucru pe care l-am remarcat. De-a lungul timpului am sesizat că majoritatea reprezentantelor sexului frumos optează pentru a purta roșu. De Crăciun se întâmplă inspirate de costumul Moșului, iar de Anul Nou se leagă de bine-cunoscuta superstiție. Știți voi, se zice că dacă purtați roșu în noaptea dintre ani veți atrage abundența în viața voastră! 🙂 Și pentru că nu vreau să riscați nimic, vreau să vă propun câteva sugestii de rochii de ocazie roșii de pe site-ul StoreFashion.ro. Despre acest site v-am mai vorbit și cu altă ocazie, vă recomandam niște rochii aflate în promoția de Black Friday. De asemeni, vă povesteam că am o comandă la activ, iar cât de curând vă voi arăta despre ce produs este vorba. Dar acum haideți să vă arăt ce rochii roșii am în wishlist-ul de pe site.

Rochie din paiete NavyRed | StoreFashion.ro

Ce vă pot spune despre această rochie este că are croiala mea preferată – sirenă, cu despicătură pe picior. Mi se pare cea mai senzuală lucrătură, care urmează și evidențiază delicat liniile corpului. Faptul că este cu un singur umăr îi adaugă un plus de feminitate și de rafinament.

StoreFashion.roPaietele o fac o rochie prețioasă, de purtat atunci când vă doriți să fiți în centrul atenției fără prea mare efort. Un mare bonus este și faptul că nu necesită accesorizare, doar o pereche de sandale nude cât mai simple. Așadar, iată cum puteți obține o ținută de invidiat cu atât de puțin! Este tentantă, nu-i așa?

Rochie roșie seducătoare Sequin | StoreFashion.ro

Rămânem în același registru și vă arăt o altă rochie roșie din paiete, dar de data aceasta cu bretele gen spagetti și spatele gol. Chiar dacă de la jumătate în sus este destul de sexy, mai ales că se poartă fără sutien, lungimea midi o face de bun gust.

StoreFashion.ro

Deși nu ați crede, decolteul în cascadă se pretează și în cazul femeilor cu sânii mici. Design-ul de genul acesta adaugă volum în zona bustului, mascând foarte bine eventualele lipsuri. Ați scăpat de accesorizare și în cazul acestei rochii, să știți. Încălțați-vă cu o pereche de sandale cât mai simple și ați completat perfect acest outfit. Sunt curioasă, câte dintre voi preferă genul acesta de rochie?

Rochie din paiete Chocker Red | StoreFashion.ro

Iar dacă sunteți fanele rochiile scurte din paiete, pe site găsiți și o astfel de variantă. Foarte bine gândită spre a fi folosită în sezonul rece, rochia este prevăzută cu mâneci lungi.

StoreFashion.roÎn zona gâtului rochia este prevăzută cu o bandă din paiete gen choker, astfel că nu e necesar să mai purtați vreun alt accesoriu, în afară de niște cerceluși. Dat fiind că este o rochie cu mâneci lungi, cel mai bine se pretează a fi purtată cu pantofi. Eu aș prefera un model de pantof stiletto nude sau negru. Dacă mă întrebați pe mine, aceasta îmi pare rochia perfectă pentru adolescente, e ceea ce le vâd purtând pe fetele de 17-19 ani. Câte dintre voi vă regăsiți în acest stil?

Rochie lungă SenzualRed | StoreFashion.ro

La capitolul rochii de seară mereu m-au atras cele diferite, aparte. Nu mi-a plăcut niciodată să am o rochie trasă la xerox, ba dimpotrivă, mi-am dorit ceva nemaivăzut. Iată că mi-a atras atenția o rochie cu totul specială, cu un design cum nu am mai vâzut până acum.

Lucrătura cu guler înalt, decupajele de pe laterale și despicătura adâncă pe picior fac din această rochie una senzațională! Mă și văd purtând-o la petrecerea de Anul Nou cu o pereche de sandale foarte înalte. Voi ce spuneți, așa-i că este deosebită?

Rochie roșie cu volane | StoreFashion.ro

Chiar dacă materialul acesteia nu mai este la fel de prețios ca în cazul celorlalte, vreau să vă arăt o rochie care-mi place foarte mult. Este o rochie mini cu croială ușor cloche, pe gât, cu mâneci 3/4, volane și umeri goi, foarte pe stilul meu. Cumva această rochie îndeplinește toate cerințele mele când vine vorba de rochii.

StoreFashion.ro

Rochia aici de față vine cu o serie de avantaje. Unul ar fi acela că scap de grija accesoriilor, îmi pot pune cel mult niște cercei statement. Apoi, o pot purta la fel de bine atât ziua, cât și seara. Ziua pot încălța o pereche de bocanci/ghetuțe/botine, iar seara cu o perehe de cizme peste genunchi. Analizând-o mai bine, cred că ar putea fi purtată lejer și la birou, deci din start o pot îmbrăca de cel puțin trei ori. Astfel am dărâmat și mitul rochiilor de ocazie cum că le îmbrăcăm o singură dată.

Concluzii

Așa cum vă povesteam și în articolul trecut, navigarea pe acest site este foarte ușoară. Găsiți repede ceea ce vă interesează deoarece totul este foarte bine structurat pe categorii. Filtrele disponibile pe site sunt de un real folos, puteți sorta articolele chiar și pe culoare.

Stocul este reînnoit în permanență pentru ca voi să aveți tot timpul acces la cele mai noi modele apărute. Petrecând destul de mult timp pe site am remarcat faptul că prețurile sunt mai accesibile decât în magazinele fizice. Astfel, devine mult mai avantajos să vă achiziționați ținutele pentru Crăciun și Anul Nou de pe site-ul StoreFashion.ro. Mai ales când știți că personalul din spatele acestuia vă stă tot timpul la dispoziție pentru orice tip de informații.

Din experiență vă pot spune că articolele din imagini corespund cu realitatea, materialele fiind de calitate superioară. Livrarea este foarte promptă, de pe o zi pe alta, așa că dacă încă nu v-ați pregătit outfit-urile pentru sărbători, nu este târziu să o faceți.

Apropo, rochiile pe care vi le-am arătat sunt disponibile și pe alte nuanțe, în cazul în care vă plac modelele, dar nu și culoarea. Aruncați o privire pe site, sunt disponibile o mulțime de alte modele de rochii deosebite. Eu încerc să mă decid între ultimele două rochii, însă nu știu de ce am senzația c-am să le achiziționez pe amândouă, până la urmă.

Voi aveți la activ vreo comandă pe site-ul StoreFashion.ro? Care rochie dintre cele alese de mine vă place cel mai mult?



11 thoughts on “Sugestii de rochii de sărbători | StoreFashion.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.