ELEMIS Luxury Skincare Routine

ELEMIS Luxury Skincare Routine

Produsele de înfrumusețare m-au atras dintotdeauna, încă de mic copil. Îmi amintesc și astăzi cum mă serveam din cele câteva produse de machiaj ale mamei, de la o vârstă fragedă. Apoi, când am devenit o adolescentă în toată firea am început să-mi concep prima mea colecție de produse de make-up și de îngrjire corporală. Însă un aspect s-a menținut de-a lungul timpului, până în prezent. Sunt mult mai preocupată de produsele pentru îngrijirea părului și a corpului decât de machiaj. Dintotdeauna mi-a plăcut să am un păr sănătos și o piele vizibil hidratată și îngrijită. Și dacă atunci când eram mai tinerică nu dădeam mare importanță, acum sunt foarte atentă la ce pun pe piele. Am înțeles într-un târziu că totul se vede pe pielea mea mai devreme sau mai târziu. Astfel m-am reorientat către îngrijirea tenului cu produse de lux, brand-ul meu favorit fiind ELEMIS.ELEMIS

No. 1 între brand-urile mele preferate

Dacă îmi citiți blogul de ceva timp, precis brand-ul ELEMIS nu vă este străin, deoarece v-am mai povestit despre el. Ori de câte ori am testat ceva de la ei am scris și câte un review din care să vă inspirați. Îmi place să împărtășesc cu voi experiențele mele de testare, mai ales când este vorba despre produse de lux. Cu siguranță multora dintre voi v-ar plăcea să vă achiziționați produse ELEMIS, însă vă întrebați dacă-și merită banii. Ei bine, pe blog găsiți părerile mele sincere, cu concluzii la finalul articolelor.

Despre ELEMIS

ELEMIS este un brand produse de skincare de lux din Anglia care a luat naștere în anul 1990. Specialiștii din spatele ELEMIS și-au dorit să fuzioneze puterea naturii, a științei și a aromaterapiei pentru a revoluționa cosmetologia. Aceștia au valorificat puterea ingredientelor și a extractelor de foarte bună calitate cu scopul de a dezvolta o gamă de produse profesionale.

ELEMIS investește foarte mult în studiile clinice, de cercetare și dezvoltare, și luptă pentru a face noi descoperiri în domeniul științei. Tehnologiile de ultimă generație oferă brandului posibilitatea de a genera formule care conțin cele mai active ingrediente naturale.

Plantele de bază folosite de ELEMIS provin din toate colțurile lumii. Acestea sunt alese cu grijă pentru unicitatea, puterea, proprietățile și eficacitatea lor. Oamenii de știință le combină astfel încât să rezulte formule revoluționare de care să ne bucurăm din plin.

Cu ELEMIS am făcut cunoștință la începutul anului trecut și de atunci i-am rămas fidelă. Pur și simplu am simțit că mă identific cu el și mi-am dorit să încerc treptat toate produsele lor. Am început cu câteva produse pentru corp, apoi cu câteva pentru față. La modul general, tenul este cel care îmi creează cele mai mari neplăceri. Așadar, despre două produse pentru îngrijirea acestuia vă voi povesti și astăzi.ELEMIS

ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich

Despre Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich v-am mai vorbit și cu altă ocazie, însă atunci încercasem doar o mostră. Evident că nu mi-am putut crea o părere pertinentă despre ea după numai câteva utilizări. Însă altfel stau lucrurile după un recipient full-size, nu-i așa? Timp de mai bine de o lună de zile m-am bucurat de această cremă de față, așa că sunt în măsură a vă povesti.ELEMISLa prima vedere, ambalajul luxuriant al acestei creme mi-a luat ochii, turcoazul acestuia trimițându-mă cu gândul direct la mare. Apoi am fost încântată să descopăr că dispune de un căpăcel de protecție gravat ELEMIS, pentru a proteja conținutul.ELEMISCuloarea acesteia este precum cea a untului și miroase discret a briza mării. Contactul cu textura cremei este de vis! De când am început să folosesc creme de față, nu am întâlnit una mai fină decât aceasta. Cumva este delicatețea întruchipată, aspect care se simte și pe piele.ELEMIS

Cum se prezintă?

Este foarte emolientă, se întinde cu ușurință pe ten și se absoarbe instantaneu. Îmi place mult senzația de după aplicare! Nu îmi rămâne peliculă grasă pe față, pielea simțindu-se de parcă abia ce a băut apă! Știu că pare ciudată comparația, însă sentimentul de hidratare pe care îl experimentez este de-a dreptul uimitor.

Efecte

ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich este o cremă anti-rid de zi, însă nu vă așteptați la efecte miraculoase peste noapte. Pentru început, tenul va arăta mai luminos, mai plin și vizibil hidratat. După 2-3 săptămâni de utilizare constantă veți observa o îmbunătățire a fermității pielii și o atenuare a liniilor fine/ridurilor.

După câte am încercat pot spune cu mâna pe inimă că aceasta este crema mea de față preferată! Deși aparent destul de light, oferă tenului meu tot ceea ce el are nevoie.

Aveți aici trimitere către această cremă, în cazul în care v-ați propus să-i dați tenului vostru tot ce-i mai bun.

ELEMIS Papaya Enzyme Peel

Prin vară testasem alte două produse pentru îngrijirea tenului, o apă micelară și un balsam demachiant. Așa de entuziasmată am fost de amândouă, încât mi-am dorit să mai încerc și alte produse pentru îngrijirea acestuia. Și iată că am mai identificat unul care mi se potrivește mănușă, mai exact Papaya Enzyme Peel.ELEMISPapaya Enzyme Peel este un exfoliant-cremă foarte blând cu pielea, deloc abraziv. Textura acestuia este de cremă catifelată, se întinde cu ușurință pe ten. Exfoliază delicat pielea dacă este lăsat să acționeze pentru 10-15 minute. Se îndepărtează cu ușurință cu apă călduță, tenul rămânând curat, luminos și cu porii vizibil micșorați.

Îmi place foarte mult acest exfoliant și apelez la el mai ales în momentele în care îmi recidivează acneea. Asta pentru că nu este deloc agresiv cu tenul, ba dimpotrivă, o curăță cu blândețe.

Dacă și voi sunteți în căutarea unui astfel de exfoliant, de aici îl puteți achiziționa.

Concluzii

Iată încă două produse care n-au făcut altceva decât să-mi întărească convingerile despre calitatea produselor ELEMIS! Categoric își merită titulatura de produse de lux, sunt net superioare celor de tip drugstore din toate punctele de vedere.

Experiența de testare a produselor de lux este unică, mă plasează la un nivel superior atât fizic, cât și metafizic. Și nu numai din punct de vedere al calității acestora, ci și al self-esteem-ului. Clar, mă simt mult mai bine și am mult mai multă încredere în mine când mă răsfăț cu produse de lux. Mă simt de parcă aș pune mai mult preț pe mine însămi și asta îmi crește stima de sine. Tenul meu arată vizibil mai bine, drept pentru care sunt fericită că le-am descoperit și că rezonez cu ele.

Acum spuneți-mi, voi ați folosit produse ELEMIS? Ce îmi mai puteți recomanda să încerc?

 

 

 



14 thoughts on “ELEMIS Luxury Skincare Routine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.