5 produse de îngrijire a pielii perfecte pentru iarnă

5 produse de îngrijire a pielii perfecte pentru iarnă

Îngrijirea pielii corpului în anotimpurile reci reprezintă un aspect esențial al rutinei noastre de îngrijire personală. Este recomandată adaptarea rutinei de îngrijire corporală pentru a dobândi beneficii semnificative asupra sănătății și aspectului nostru general. Frigul iernii poate afecta sănătatea pielii noastre, deshidratând-o rapid și lăsând-o uscată și sensibilizată. Însă prin adoptarea unei rutine adecvate de îngrijire a pielii, ne protejăm eficient împotriva acestor agresiuni externe. Așadar, în articolul de față vom vorbi despre 5 produse de îngrijire a pielii perfecte pentru iarnă.

5 produse de îngrijire a pielii perfecte pentru iarnă

Îngrijirea pielii în timpul iernii contribuie la menținerea sănătății generale a acesteia, protejând-o împotriva diferitelor afecțiuni dermatologice. Dermatita sau eczemele pot fi amplificate de condițile meteorologice extreme, precum temperaturile scăzute, gerul. Deci îngrijirea atentă a pielii în sezonul rece nu ajută doar la prevenirea problemelor dermatologice. Ci contribuie și la menținerea unei pieli sănătoase și radiante pe termen lung. Iată cu ce produse putem face acest lucru.

Gelul de duș

Nu știu dacă v-ați gândit la asta, însă alegerea gelului de duș este foarte importantă. Calitatea acestuia poate determina ameliorarea sau deteriorarea pielii corpului. O spun din propria-mi experiență, am testat pe propria-mi piele. Am văzut cum sensibilitatea creată de condițiile externe de mediu au fost amplificate de anumite geluri de duș. Pe când altele mi-au ajutat pielea să se refacă încă din timpul dușului, având capacitatea de a o hidrata în timp ce o curăță.

Scrub-ul de corp

Un pas pe care foarte multe persoane îl trec cu vederea este folosirea unui scrub de corp. Exfolierea pielii este foarte importantă, cu atât mai mult cu cât iarna îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii este mai greoaie. Prin folosirea unui scrub nu doar că le eliminăm, dar totodată stimulăm regenerarea celulară, conferind pielii un aspect proaspăt și radiant. De reținut faptul că scrub-ul de corp trebuie să fie unul blând cu pielea, pentru a nu accentua și mai mult sensibilitatea acesteia. Vă pot recomanda cu încredere acest scrub corp de la MYSU, testat recent de către mine. Are o textură blândă cu pielea, dar în același timp eficientă în a îndepărta reziduurile și celulele moarte de pe aceasta. Este disponibil în mai multe variante, însă mie mi-a plăcut tare mult cea din imaginea de mai jos.

scrub corp mysu

Untul de corp

După curățarea pielii corpului în timpul dușului, folosind gelul de duș și scrub-ul de corp, următorul pas este hidratarea acesteia. Persoanelor care au pielea uscată de la Mama Natură le sugerez să folosească un unt de corp, deoarece ele au nevoie de un plus de hidratare. Iar un astfel de produs ajută la menținerea nivelului optim de hidratare, restabilind bariera naturală a pielii. Grație consistenței sale, untul de corp reușește să repare rapid fisurile/crăpăturile pielii cauzate de frig.

Loțiunea de corp

La polul opus, acelea dintre voi care aveți o piele normală, pot folosi fără probleme o loțiune de corp. Aceasta va conferi pielii exact aportul de hidratare de care are nevoie, conferindu-i confortul care-i lipsește. Prin folosirea regulată a loțiunii de corp, asigurăm pielii o hidratare adecvată și o protecție eficientă împotriva factorilor externi.

Shimmer body mist

Iar în final, pentru a trece mai ușor peste iarnă, recomand folosirea unui shimmer body mist, deoarece readuce zâmbetul pe buze! Știu că multora dintre voi vă place vara și tot ce implică ea, dar hang on in there, căci timpul zboară. Shimmer body mist-ul de la MYSU, de exemplu, este disponibil într-o varietate de miresme majoritar estivale. Din experiență vă spun că ajută într-o depășire mai ușoară a iernii, deoarece ridică starea de spirit. Pe mine învăluirea corpului în acest produs mă transpune direct pe o plajă însorită, cu un cocktail în mână. Ar trebui să încercați și voi, să vedeți care e senzația! 😊

În încheiere

Îngrijirea pielii în timpul iernii nu este doar un moft, ci o reală necesitate. Nu este doar o chestiune de confort estetic, ci și o necesitate pentru a menține sănătatea și integritatea pielii în fața provocărilor specifice anotimpului. Așadar, salvați articolul și accesați-l oricând aveți nevoie.

Pe final, sunt curioasă câte dintre cele 5 produse de îngrijire a pielii folosiți deja. Mai sunt și alte produse pe care le-ați adăuga aici?



9 thoughts on “5 produse de îngrijire a pielii perfecte pentru iarnă”

  • Da, chiar mi se pare foarte important sa e îngrijim pielea cu atenție și iarna, chiar dacă nu expunem la fel de mult. Bune idei ne ai dat.

  • De acord. Eu merg si la inot asa ca hidratarea dupa inotul intr-un bazin cu apa cu clor e musai. Folosesc si eu, pe langa gelul de dus, scrubul si lotiunea hidratanta.

  • Încă nu am folosit produsele MYSU, dar mi-a plăcut ce am citit în articolul tău. Ador să am grijă de pielea corpului, iar produsele și pașii amintiți fac parte și din modul meu de îngrijire și întreținere.
    Mulțumesc pentru recomandări! Voi ține cont de ele.

  • Ai punctat perfect. De obiciei urmez si eu toti acesti pasi desi de cele mai multe ori sunt pe fuga si nu reusesc sa le bifez pe toate

  • Îngrijirea pielii este foarte importantă în orice perioadă a anului. Abia aștept să vină vremea caldă!

  • Intr-adevar, ingrijirea pielii corpului in anotimpurile reci reprezinta un aspect esential al rutinei noastre de ingrijire personala. Nu trebuie sa neglijam pielea noastra, mai ales in sezonul rece, deoarece frigul poate afecta sanatatea si aspectul acesteia. Prin urmare, este important sa ne adaptam rutina de ingrijire corporala si sa alegem cu atentie produsele potrivite pentru a ne proteja pielea eficient. Eu personal recomand gelul de dus, scrub-ul de corp, untul de corp, lotiunea de corp si un balsam de buze cu ingrediente naturale, pentru a avea o piele sanatoasa si frumoasa in timpul iernii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.