Green Lab – Lapte demachiant vs. apă micelară

Green Lab – Lapte demachiant vs. apă micelară

Toate admirăm tenul impecabil al persoanelor publice, însă puține reflectăm cu adevărat la obținerea acestuia. În spatele unui ten fără cusur se află o rutină de îngrijire corespunzătoare, foarte bine pusă la punct. În mod cert este vorba despre multiple tratamente și măști faciale și cu siguranță ele nu sar niciodată peste demachiere. Pentru că, să fim sincere, cui nu i s-a întâmplat să adoarmă machiată cel puțin o dată în viață? Iar dacă s-a întâmplat de mai multe ori, este cu atât mai grav și o spun din experiență. Dar ca să nu mai lungesc pledoaria, despre demachiere vă voi vorbi astăzi. Mai exact, voi face o comparație între două produse Green Lab – lapte demachiant vs. apă micelară.

Green Lab nu îmi sunt străini, am mai folosit în trecut câteva produse de-ale lor și v-am povestit despre ele aici. Este un brand autohton de produse de skincare care a selecționat și dozat cele mai bune ingredientele active naturale cu ajutorul celor mai noi tehnologii din industria cosmetică. Portofoliul Green Lab nu este foarte vast, însă cele patru produse ale acestora sunt rezultatul studiilor clinice efectuate temeinic. Dar acum haideți să vă povestesc detaliat despre cele două produse care fac subiectul acestui articol.

Lapte demachiant Green Lab

Laptele demachiant Green Lab are la bază ulei din sâmburi de struguri, alantoină, unt de cacao și vitamina E. Iată ce impact au aceste ingrediente asupra tenului:

 • uleiul din samburi de struguri – menține elasticitatea pielii și a complexității acesteia, luptă împotriva îmbătrânirii premature, o hidratează și îi inhibă reacțiile alergice;
 • alantoina – accelerează regenerarea celulară, protejează pielea împotriva radicalilor liberi și menține nivelul optim de hidratare;
 • untul de cacao – repară filmul hidrolipidic al pielii, conferă elasticitate și asigură regenerarea la nivel celular;
 • vitamina E – contribuie la reducerea efectelor nocive ale ultravioletelor asupra pielii și la combaterea îmbătrânirii cutanate.

Apă micelară pentru ten sensibil Green Lab

Apa micelară Green Lab conține alantoină obținută din planta de tătăneasă și înlătură chiar și machiajul rezistent la apă. Așa cum am menționat anterior, alantoina joacă un rol important în accelerarea regenerării celulare. Totodată, aceasta protejează și tratează pielea iritată/uscată/îmbătrânită și îi menține nivelul optim de hidratare.

Ce promit cele două produse

Iată ce promit atât laptele demachiant, cât și apa micelară de la Green Lab:

 • o curațare delicată și completă a tenului;
 • textură ușoară care îndepărtează eficient machiajul și impuritățile;
 • înlăturarea machiajului rezistent la apă;
 • catifelarea și netezirea tenului;
 • formulă potrivită pentru toate tipurile de ten.

Ce NU au în compoziție

Cele două produse de demachiere de la Green Lab nu conțin următoarele:

 • materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică;
 • aditivi și parfumuri sintetice;
 • coloranți sau agenți de conservare sintetici.

Green Lab – Lapte demachiant vs. apă micelară

Am avut ocazia de a încerca aceste două produse atât alternativ, cât și separat și în ceea ce mă privește rezultatul a fost același. Produsele îmi plac foarte mult, au texturi foarte bune, sunt calitative, îndepărtează bine machiajul, chiar și pe cel rezistent la apă. În cazul ambelor nu am simțit nevoia să mă spăl pe față după demachiere. Și am resimțit o senzație de piele foarte fină, catifelată la atingere, ca de bebeluș, ceea ce îmi indică faptul că sunt foarte blânde cu pielea.

Totuși, gusturile mele în materie de produse pentru demachiere au decis că înclin mai mult spre apa micelară. Asta deoarece mie personal mi se pare o demachiere ceva mai eficientă, mai rapidă. După părerea mea, micelele din apa micelară îmi dizolvă mult mai repede machiajul, dar la fel de bine acesta poate fi un caz singular. Una peste alta, eu vi le recomand cu toată încrederea pe amândouă, merită să le luați și să faceți și voi o astfel de comparație. Și apoi puteți continua să îl folosiți pe acela care vi se pare mai eficient în cazul vostru.

În încheiere sunt foarte curioasă cine a mai încercat aceste două produse despre care v-am povestit astăzi. Cum vi s-au părut și care vă place mai mult dintre cele două?65 thoughts on “Green Lab – Lapte demachiant vs. apă micelară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.