AMEERAT AL EHSAAS EDP

AMEERAT AL EHSAAS EDP

Nu știu dacă v-am mai povestit despre acest lucru însă eu mă simt foarte atrasă de tot ce înseamnă orient/oriental. De la vestimentație și accesorizare, până la parfumerie, toate mă încântă în egală măsură. Și dacă din punct de vedere vestimentar am avut câteva tentative nereușite, la capitolul parfumuri nu mă dezmint. Colecția mea de parfumuri orientale/arăbești ia amploare deoarece simt că mă reprezintă și se pliază cel mai bine pe personalitatea mea. Recent am adăugat colecției o nouă apă de parfum numită AMEERAT AL EHSAAS de la Ard Al Zaarafan, casă din Emiratele Arabe Unite.

Relația mea cu parfumurile

Relația mea cu parfumurile datează încă din preadolescență, când mi-am dorit să am propriile mele parfumuri. Pe atunci bugetul nu îmi permitea decât achiziționarea unora de la companiile de tip MLM. Anii au trecut și în timp am luat contact cu parfumeria de brand, iar mai apoi cu cea de nișă. După o îndelungă explorare a acestui tărâm parfumat, mi-am putut identifica cu succes preferințele. Se pare că cel mai bine mă reprezintă parfumurile floral-lemnoase-orientale, adesea împletite cu note amare sau sărate.

 AMEERAT AL EHSAAS EDP

Apa de parfum AMEERAT AL EHSAAS este achiziționată blind, dar se pare că am intuit bine cum miroase. Asta se datorează memoriei mele olfactive destul de ascuțite, ce are capacitatea de a combina mintal notele unui parfum. Așa îmi pot face o părere despre cum miroase și -mi pot da seama dacă mi-am plăcea sau nu. AMEERAT AL EHSAAS a reușit să mă fascineze de la prima pulverizare, fiind exact ceea ce căutam în acest moment! ❤️

Iată ce miresme se împletesc în această apă de parfum AMEERAT AL EHSAAS:

▶️Note de vârf: ghimbir, cardamon, piper negru și nucă de cocos;

▶️Note de mijloc: bujor, neroli, gardenie și nucă de cocos;

▶️Note de bază: lemn de santal, mosc alb și ambră.

Eu inițial percep un miros chyprat amestecat cu cocos care durează în jur de 20 de minute. După aceea devine ușor pudrat, perfect pentru anotimpurile calde. Per total, eu îl consider un parfum tropical-lemnos, ușor ”aspru” și amărui. Îmi place enorm și mă bucur că l-am descoperit pentru că este foarte pe stilul meu.

Performanțe

Proiecția și siajul acestei ape de parfum este de 1-1.5m, iar persistența de aprox 12h, în primele 8h având aceeași intensitate de la început.

Dacă vă tentează, să știți că și acesta este foarte accesibil, costă sub 100 lei, iar cel mai bun preț l-am găsit la cei de la dubaishop.ro.

Despre DubaiShop.ro

DubaiShop.ro este un magazin online de parfumuri arăbești destinat celor mai excentrice gusturi. Recent apărut pe piața din România, acesta are ca misiune oferirea de unicitate și originalitate, calitate, design deosebit, miros unic și aparte. Cu alte cuvinte, aduce inovația, luxul și opulența influenței orientale recunoscute și apreciate în Emiratele Arabe Unite.

La DubaiShop.ro se pune accentul pe pasiunea pentru perfecțiune, consistență și pe asumarea unui angajament față de valorile și scopurile propuse. Se dorește aducerea unui plus de valoare pe piața autohtonă de parfumuri, prin oferirea de produse de calitate superioară la prețuri competitive.

Concluzii

Noi, românii, considerăm parfum oriental-arăbesc orice parfum ușor mai greoi, puternic și care conține oud. Dar iată că la o căutare mai atentă putem descoperi și alte variante de parfumuri de acest tip. AMEERAT AL EHSAAS este dovada cea mai clară a faptului că parfumurile orientale-arăbești pot fi purtabile și în anotimpurile calde. Acesta în mod special exprimă vară prin fiecare moleculă a sa. Așa că dacă erați în căutarea unui parfum cu adevărat special și extrem de agreabil chiar și la 40 de grade, l-ați găsit!

De curiozitate, mai sunt printre voi persoane fascinate de parfumurile de genul acesta?31 thoughts on “AMEERAT AL EHSAAS EDP”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.