Produse Green Lab indispensabile rutinei de skincare

Produse Green Lab indispensabile rutinei de skincare

Preț de câțiva ani de zile am experimentat serioase probleme cu tenul, dar privind în urmă constat că era și din vina mea. Nu aveam neapărat o rutină de îngrijire a acestuia și foloseam produsele destul de haotic. Eram disperată să încerc noi produse care să mă ajute să scap de acnee, dar pierdusem din vedere esențialul. Cum să nu se ”sufoce” pielea mea când obișnuiam să adorm machiată? Sau cum să nu mi se înmulțească coșurile când eu foloseam uleiuri despre care se cunoaște că sunt comedogenice? Tenul meu s-a calmat abia după ce am învățat și aplicat câteva lucruri esențiale. Iar acum, la ani de zile distanță, vă pot spune care sunt cele două produse Green Lab indispensabile rutinei de skincare.

Produse Green Lab indispensabile rutinei de skincare

Pentru că pielea noastră are capacitatea de a se regenera peste noapte, este foarte importantă rutina de dinainte de culcare. Astfel, nu ar trebui să sărim niciodată peste demachierea și spălarea tenului, nici peste hidratare. Cum facem aceste lucruri? Foarte simplu, ne folosim de o apă micelară și de o cremă de noapte potrivite tipului nostru de ten. În cele ce urmează vă voi detalia puțin despre două produse Green Lab care mie îmi plac mult și care nu m-au dezamăgit.

Apa micelară Green Lab

Despre apa micelară Green Lab nu este pentru prima dată când vă vorbesc. Pe blog mai sunt disponibile încă două articole în care vă povestesc din experiența mea de testare a acesteia. Ba chiar, am făcut la un moment dat și o comparație între laptele demachiant și apa micelară, câștigătoare ieșind cea din urmă. Nu mă înțelegeți greșit, ambele sunt la fel de bune, în cazul meu este doar o chestiune de preferințe.

Și dacă până odinioară era disponibilă numai în format mic, de 150 ml, iată că acum se găsește și în format mare, de 400 ml. De ce îmi place această apă micelară atât de mult? Pentru că are în compoziție alantoină obținută din planta de tătăneasă și înlătură chiar și machiajul rezistent la apă. Acest ingredient joacă un rol important în accelerarea regenerării celulare și totodată protejează și tratează pielea iritată/uscată/îmbătrânită și îi menține nivelul optim de hidratare.

Crema de noapte Green Lab

Îmi doream să încerc crema de noapte Green Lab deoarece o folosisem și pe cea de zi și îmi plăcuse foarte mult. Nu mică mi-a fost mirarea să descopăr că este cel puțin la fel de bună ca cea de zi. Drept pentru care presimt că o voi folosi pentru mult timp de aici înainte. Recipientul cremei de noapte este identic cu cel al cremei de zi, AirLess, pentru protejarea integrității produsului și evitarea oxidării acestuia de la contactul repetat cu aerul.

Ingredientele care stau la baza acestei creme de noapte de la Green Lab sunt următoarele:

  • PhytoCellTec ™ Alp Rose;
  • Resveratrol;
  • Alantoină;
  • Ulei din sâmburi de struguri;
  • Vitamina E.

PhytoCellTec™ Alp Rose este un complex brevetat Green Lab din celule stem obținute din frunze de trandafir alpin. Aceasta este o tehnologie revoluționară pentru protejarea pielii împotriva îmbătrânirii. Celulele stem vegetale comunică cu celulele stem dermice umane și le ajută să-și păstreze funcția de autoreînnoire. Astfel, stimulează producerea de colagen și elastină necesare pentru menținerea unui ten ferm și sănătos.

Oricine poate folosi cu încredere crema de noapte deoarece se adresează oricărui tip de ten și nu conține:

  • materii prime provenite din uleiuri minerale;
  • parafine sau vaselină sintetică;
  • aditivi și parfumuri sintetice;
  • coloranți sau agenți de conservare sintetici.

În încheiere

Trebuie să vă spun că am obținut rezultate foarte bune în urma utilizării cremei de noapte. După aproximativ trei săptămâni consecutive de folosire tenul arată mult mai bine dimineața când mă trezesc. Este mai luminos, mai curat, pentru mine este evident faptul că funcționează de minune pe partea de regenerare celulară.

După părerea mea, acest duo format din apa micelară și crema de noapte este ideal pentru rutina de skincare de seară. Aceasta ar fi una dintre cele mai accesibile și calitative variante, raportul calitate-preț al acestor două produse fiind unul mirific.

Acum spuneți-mi, voi ați folosit produse Green Lab? Care dintre ele v-a plăcut în mod special?16 thoughts on “Produse Green Lab indispensabile rutinei de skincare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.