25 de ani de Bioderma

25 de ani de Bioderma

Deși cunosc brandul de dermatocosmetice Bioderma de ani buni, nu aveam nici cea mai mică idee că au un sfert de veac de existență. În fond, eu sunt cu doar șase ani mai mare și mai bine de jumătate din viață nu mi-au fost necesare astfel de produse. Însă la un moment dat, mai exact acum aproximativ 10 ani, m-am confruntat cu ceva probleme ale tenului meu mixt-sensibil. I se adăgase și o acnee care nu se dădea plecată cu nimic, moment în care am început să folosesc produse Bioderma. Rezonam cu ele și le foloseam în mod constant, dar nu m-am documentat cu privire la geneza acestora. Abia anul acesta am aflat că au împlinit 25 de ani de existență și a fost o reală surpriză pentru mine să aflu acest lucru.

25 de ani de Bioderma

Mă bucură faptul că de-a lungul timpului și-au menținut poziția în această industrie a dermatocosmeticelor. Și nici nu ar putea fi altfel, dată fiind calitatea superioară a produselor și atenția cu care sunt realizate. Tot portofoliul de produse Bioderma a luat naștere din respect profund pentru piele, aducând biologia în sprijinul dermatologiei. Inovațiile și participarea acestora la descoperiri dermatologice pentru îmbunătățirea sănătății pielii i-au făcut pionieri în îngrijirea dermatologică.

25 de ani de Bioderma

Bioderma este de părere că o piele sănătoasă trebuie să fie accesibilă tuturor. Astfel, brandul lucrează alături de profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume în vederea oferirii de soluții adaptate fiecărei disfuncții ale pielii. Produsele acestuia ajută toate tipurile de piele, indiferent de sensibilitatea sau de mediul acestora. Ele sunt concepute pentru a fi practice, ușor de utilizat și eficiente atât pe termen scurt, cât și pe termen îndelungat. Totul este posibil fără compromisuri, din respect pentru piele.

Ediție aniversară Bioderma Sensibio H2O

Unul dintre cele mai bine vândute produse de-a lungul timpului este apa micelară Bioderma Sensibio H2O. Aceasta este prima apă micelară din lume, preferata consumatorilor de pe tot globul și un produs emblematic Bioderma. Este atât de apreciată pentru calitatea sa, încât în prezent se vinde câte una în fiecare secundă. Tocmai de aceea, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de existență, Bioderma a lansat o ediție aniversară ale acesteia. Mesajul campaniei create în jurul ei este acela că atât deciziile, cât și pielea noastră merită respect. Dar, mai mult decât atât, este despre femei puternice, DESPRE NOI. Este despre asumare, despre alegeri fericite, controversate, susținute sau nu, care ne-au adus astăzi în acest punct. Și oricare ar fi fost drumul nostru în viață și orice alegeri vom face în viitor, merităm RESPECT!

25 de ani de BiodermaProbabil că dacă nu ați folosit apa micelară Sensibio H2O, vă întrebați de ce este atât de apreciată. Ei bine, din postura unei persoane care o folosește de mulți ani de zile, vă pot spune un singur lucru. Acela că este singura apă micelară care nu a provocat niciun del de disconfort tenului meu, dimpotrivă. Dar iată de ce se află între favoritele medicilor dermatologi, farmaciștilor, make-up artiștilor și consumatorilor din toată lumea:

  • curăță în profunzime machiajul rezistent, particule poluante, metale grele;
  • protejează bariera cutanată;
  • calmează pielea sensibilă și decongestionează tenul;
  • are o toleranță inegalabilă.

25 ani de Bioderma

Motivul pentru care pielea rezonează atât de bine cu apa micelară Sensibio H2O este unul foarte simplu. Elementele constitutive ale micelelor sunt esterii de acizi grași, similari cu fosfolipidele membranei celulare a pielii. Astfel, aceștia ajută la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii în mod natural în același timp în care îndepărtează machiajul și impuritățile.

În încheiere

Alegând să introduceți în rutina voastră de îngrijire a pielii produse Bioderma aveți garanția că faceți ceea ce trebuie. Asta pentru că brandul dispune de cunoștințe și experiență în biologia cutanată și înțelege perfect funcțiile pielii sănătoase. Zi de zi, peste 80 de parteneri internaționali din universități de elită și centre de cercetare lucrează pentru investiga soluții revoluționare. Iar progresul constant realizat în această cercetare fundamentală le permite servirea pielii și sănătății acesteia, pas cu pas.

Pe mine produsele Bioderma m-au convins de calitatea acestora, așa încât le-aș alege și cu ochii închiși. Brandul este partenerul tenului meu deja de mulți ani de zile, drept pentru care îi mulțumesc pentru ceea ce face pentru mine. Voi continua să le folosesc și să le recomand, pentru că au unul dintre cele mai bune rapoarte calitate preț din industria dermatocosmetică.

Voi ați folosit produse Bioderma? Ce v-a plăcut în mod special de la ei și-mi puteți recomanda să încerc?17 thoughts on “25 de ani de Bioderma”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.