Biphase Lipo-alcoolique de la Bioderma – alternativa dezinfectantului de mâini obișnuit

Biphase Lipo-alcoolique de la Bioderma – alternativa dezinfectantului de mâini obișnuit

Unul dintre gesturile care ne-au intrat în reflex încă de la debutul acestei pandemii a fost dezinfectarea mâinilor. Am început să facem acest lucru mult mai des decât de obicei, fapt care în timp a avut repercursiuni asupra integrității pielii noastre. Aceasta deoarece dezinfectanții obișnuiți conțin o cantitate foarte mare de alcool, care nu doar anihilează bacteriile și virusurile. Ci și degradează în mod vizibil epiderma. Ei bine, în prezent putem uita de acest aspect neplăcut, grație lui Biphase Lipo-alcoolique – un produs revoluționar lansat de către cei de la Bioderma.

Biphase Lipo-alcoolique de la Bioderma

Biphase Lipo-alcoolique reprezintă alternativa dezinfectantului de mâini obișnuit, creat din grijă față de sănătatea noastră, a tuturor. Pentru prima dată în istorie, echipa de cercetători Naos a reușit să mențină proprietățile de dezinfectant ale alcoolului în prezența uleiului. Biphase Lipo-alcoolique asociază fazele de acțiune lipidică și alcoolică.

Biphase Lipo-Alcoolique Bioderma

Produsul a fost gândit într-o manieră bifazică pentru a avea o dublă acțiune:

  1. elimină 99.9% dintre bacterii și virusuri;
  2. reface stratul hidrolipidic și catifelează pielea.

De altfel, Biphase Lipo-alcoolique este primul produs astfel creat, care să acționeze în două faze, atât în dezinfectarea, cât și în hidratarea pielii mâinilor. Faza alcoolică cuprinde 90% din produs, eliminând total orice tip de bacterie, virus sau microb. Partea lipidică ocupă restul de 10% și păstrează lipidele biomimetice prezente în mod natural în filmul hidrolipidic al pielii.

Inovație dermatologică brevetată

Produsul are la bază numai 5 ingrediente active, bazându-se pe o tehnologie fără precedent. Acesta oferă o acțiune 2 în 1 ce împletește curățarea cu protecția instantanee. Folosirea sa garantează atât o igienă eficientă prin eliminarea bacteriilor și virusurilor, cât și refacerea barierei hidrolipidice a pielii.

BIO_BIPHASE_EFFICACY

Curățarea este posibilă mulțumită acțiunii biocide – faza albastră compusă din 74.5% alcool și apă. Protecția materializată prin refacerea lipidelor este posibilă cu ajutorul fazei galbene, alcătuită din unt de Shea și squalane. Astfel, în 30 de secunde Biphase Lipo-alcoolique de la Bioderma reușește să distrugă 99.9% dintre micii inamici. Iar această performanță a fost reglementată la nivel european.

Eficacitate dovedită

În vederea testării eficacității acestui produs în menținerea funcției de barieră a pielii, a fost efectuat un test al pierderii de apă. Principalul scop al acestui test a fost acela de a demonstra că utilizarea de 10 ori pe zi a produsului, timp de 21 de zile consecutive nu duce la deteriorarea pielii, dimpotrivă.

Pictos biphase vectoriser-7_ Relipide

Rezultatele au arătat că Biphase Lipo-alcoolique nu doar că a redus deshidratarea pielii cu 22.6%, dar a dus și la consolidarea acesteia. Deci, produsul are un grad ridicat de eficacitate atât asupra împiedicării pierderii de apă din țesut, cât și un efect de durată.

Experiența mea cu produsul

De-a lungul timpului, brandul Bioderma s-a dovedit a fi potrivit nevoilor pielii mele. Rezonez foarte bine cu produsele acestuia, astfel că nu am nicio ezitare să încerc noutățile sale. Astfel, când au lansat acest produs, mi-am dorit tare mult să-l încerc, să văd cum este. Și pot spune că nu m-a dezamăgit!

GIF_Biphase_instruction_for_use_FR

Dacă odinioară mă plângeam des de mâini crăpate și de usturime, acum nu mai este cazul! Am mereu în geantă Biphase Lipo-alcoolique și îl pun la treabă ori de câte ori este nevoie, fără niciun stres. Agitat foarte bine înainte de pulverizare, nu lasă peliculă grasă pe piele, dimpotrivă! Rămâne o senzație plăcută de catifelare!

În încheiere

Așadar, acum nu trebuie să ne mai eschivăm din a ne dezinfecta mâinile frecvent, deoarece Biphase Lipo-alcoolique de la Bioderma nu lezează pielea. Aceasta va fi dezinfectată și hidratată, totul cu ajutorul unui singur gest.

Produsul se adresează tuturor tipurilor de piele și dispune de un recipient cu pulverizator, intuitiv de utilizat. Poate fi folosit și pe copii, iar cantitatea sa de 100 de ml în face portabil, astfel că-l putem transporta cu ușurință peste tot.

În final, mi-ar plăcea să-mi spuneți dacă voi ați folosit acest produs. Cum vi s-a părut?28 thoughts on “Biphase Lipo-alcoolique de la Bioderma – alternativa dezinfectantului de mâini obișnuit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.