Patone – partenerul somnului odihnitor

Patone – partenerul somnului odihnitor

De-a lungul timpului am remarcat din propria experiență că somnul (mai exact calitatea acestuia) este influențat de o serie de factori. Temperatura mediului ambiant, calitatea saltelei, a pernelor și chiar a lenjeriei pot favoriza apariția unui somn fracționat, deloc odihnitor. Aceștia sunt câțiva parametri asupra cărora putem interveni, trebuie doar să identificăm care este de fapt problema. În cazul meu, am luat toate aceste aspecte la rând, prin eliminare. Și am concluzionat că, în ceea ce mă privește, capitolul lenjeriilor de pat este ușor sensibil, așa că am luat măsuri. Iar în călătoria mea către lenjeria de pat perfectă am descoperit magazinul online Patone. După plasarea primei comenzi l-am numit partenerul somnului odihnitor și veți afla de ce parcurgând în continuare acest articol.

Ce este finetul?

Materialul textil intitulat finet datează în jurul anilor 1600, perioadă în care era realizat exclusiv din fibre de lână. În acele timpuri se folosea pentru confecționarea îmbrăcămintei persoanelor nevoite să petreacă mult timp la temperaturi scăzute. Finetul este recunoscut pentru proprietatea sa de a reține în sine căldura. Cu toate acestea, singura bilă neagră a sa era greutatea, un compleu putând cântări chiar și câteva kilograme.

Însă, pentru a ne putea bucura de beneficiile finetului, tehnicienii din industria textilă au găsit o soluție. Astfel, pentru obținerea unui finet ceva mai ușor, s-a ales combinarea lânii cu bumbacul. Iar în prezent finetul este realizat exclusiv din bumbac și se folosește în special pentru confecționarea lenjeriilor de pat. El are capacitatea de a păstra o temperatură optimă în structura sa, fiind ideal pentru anotimpurile reci, însă fără a crea neplăcutul efect de seră.

Lenjerie de pat din finet Brone | Patone

Trebuie să recunosc faptul că în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții am petrecut ceva mai mult timp în pat. Astfel, în multe momente acesta a devenit nu doar spațiul de odihnă, ci și cel de lucru. De multe ori m-am simțit mult mai confortabil să lucrez din dormitor, stând comod pe pat. Iar acest lucru m-a făcut să remarc un aspect important privind lenjeriile mele de pat. Acela că unele dintre ele s-au scămoșat sau agățat mult prea repede, deși nu au fost ieftine. Așa mi-am amintit de materialul numit finet din care erau confecționate lenjeriile de pat de pe vremea copilăriei mele. Și fiind curioasă dacă se mai găsește ceva de genul, am început căutările. Norocul meu a fost acela de a găsi o gamă variată de astfel de lenjerii de pat din finet în portofoliul celor de la Patone. Iar după ce am analizat modelul fiecărei lenjerii în parte, am ales-o pe cea din imaginea de mai jos. Am considerat că nuanța și printul acesteia se integrează perfect în dormitorul meu.

Patone.ro

Experiența mea de folosire a lenjeriei din finet

Lenjeria de pat din finet de la Patone este exact așa cum mă așteptam să fie – de calitate superioară. Este fix același finet pe care îl știam încă din copilărie și m-am bucurat enorm că am reușit să găsesc acest material. E un bumbac foarte plin, gros, dar în același timp prietenos cu pielea, astfel că per total este foarte confortabil. Se comportă excelent la spălat. Nu s-a decolorat, nu s-a scămoșat și nu a intrat la apă, fiind spălată la program de 60 minute și 30 de grade. Nu știu despre voi, însă eu sunt genul care calcă lenjeriile de pat. Aceasta cu toate că a doua zi de la schimbare este din nou șifonată. O fac nu numai din considerente estetice, ci și pentru a le dezinfecta și vă pot spune că se calcă incredibil de ușor.

În încheiere

Mă bucur enorm că am descoperit magazinul online de lenjerii de pat Patone și implicit lenjeriile din finet. Aceasta este, de departe, cea mai bună achiziție pe care am făcut-o vreodată și tocmai de aceea am vrut să împărtășesc și cu voi. Asta pentru că sunt convinsă că multe dintre voi vă aflați în aceeași situație ca mine și probabil că sunteți în căutarea unei soluții.

Este adevărat că magazine online de lenjerii de pat sunt multe. Însă pe cei de la Patone îi recomand din toată inima, deoarece chiar au articole foarte calitative și la prețuri accesibile. Mai mult decât atât, interfața magazinului online este atât de ușor de folosit, încât oricine poate plasa comenzi. Sfatul meu ar fi să îi urmăriți deoarece au frecvent diverse promoții mai mult decât profitabile.

Eu cu siguranță nu mă voi opri aici și voi mai plasa și alte comenzi, mai ales că-mi doresc să profit de oferta de 1+1 gratis. De asemenea, mi-au mai atras atenția și lenjeriile de pat cocolino, care sunt perfecte pentru această perioadă a anului. Nu am avut niciodată o astfel de lenjerie și chiar sunt foarte curioasă să văd cum sunt.

În final, am o curiozitate: voi știați despre Patone? Aveți lenjerii de pat din portofoliul acestora?47 thoughts on “Patone – partenerul somnului odihnitor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.