Despre parfumurile Infinite Love

Despre parfumurile Infinite Love

Îmi dau seama că deși sunt o mare pasionată de parfumuri am scris foarte puțin despre acest subiect. Și pentru că îmi doresc să remediez lucrul acesta, mi-am propus să vă povestesc despre fiecare parfum care îmi cade în mână. Recunosc faptul că am fost cam snoabă și o perioadă lungă de timp nu am folosit decât parfumuri de la brand-uri celebre. Însă lucrurile s-au mai schimbat, iar eu am revenit cu picioarele pe pământ. Mi-am dat seama că nu are importanță prețul unui parfum dacă mie îmi place cum miroase și dacă eu sunt mulțumită de performanțele sale. Acestea fiind spuse, în articolul de astăzi vă voi povesti despre parfumurile Infinite Love.

Nu ar fi pentru prima dată când folosesc sau când că vorbesc despre parfumurile Infinite Love. Mai am un alt articol de genul, îl puteți accesa aici dacă sunteți curioase ce am mai testat de la ei. Ba chiar, înainte să călătorim cu avionul, i-am luat și partenerului meu de viață o fiolă de 8 ml de la ei, pe care o păstrează pentru călătorii. Nu avea niciun parfum atât de mic și cunoașteți și voi politica aeroporturilor. Nu am fi vrut să ne confiște sticlele de parfum full size la controlul de securitate.

Câteva cuvinte despre Infinite Love

Infinite Love este o echipă pasionată de parfumuri care-și dorește să pună la dispoziția consumatorilor esențele preferate la prețuri imbatabile. Practic, parfumurile Infinite Love miros (aproape) identic cu cele ale marilor brand-uri, având la bază aceleași esențe. Prețurile acestora sunt însă mult mai mici, accesibile oricui.

Aceștia sunt prezenți atât online, cât și la standurile lor din mall-urile din București și din țară. Consultanții Infinite Love sunt foarte bine instruiți tocmai pentru a vă ajuta pe dvs să faceți alegerea potrivită. Atât online, cât și la standurile fizice, veți regăsi la dispoziția dvs peste 200 de esențe. Toate sunt la fel de calitative și persistente precum cele ale marilor case.

Despre parfumurile Infinite Love

Recent am avut ocazia de a adăuga colecției mele de parfumuri încă două noi miresme marca Infinite Love. Este vorba despre K34 în format de 50 ml și de K218 în format de 8 ml. Pe cel din urmă îl păstrez tot pentru călătorii, tot din același motiv precizat mai sus. Întâmplarea face să fi avut ambele parfumuri corespondente acestora și să-mi pot da cu părerea în cunoștință de cauză. Haideți să descoperim despre ce este vorba mai exact.

Infinite Love K34

Apa de parfum Infinite Love K34 este corespondentul lui Cerutti 1881 EDT de damă și are următoarele note:

  • vârf – mimoză, iris, violetă, frezie, iasomie, mărgăritar, bergamotă, trandafir;
  • mijloc – mușețel, iris, mușcată, flori de portocal, tuberoză, iasomie, narcisă;
  • bază – lemn de santal, cedru, mosc, vanilie.

Cel mai bine percep frezia cu ușoare accente efervescente de trandafir, nascisa și lemnul de santal care vine și pudrează tot. Per total, este o apă de parfum foarte bine realizată, aș spun eu 1:1 cu Cerutti 1881. Practic, dacă ar trece cineva pe lângă mine purtând acest parfum, aș putea jura că este originalul.

Pe site este listată o persistență de 6h și un siaj de 1 m, însă părerea mea este că depinde de cine îl poartă. Eu aș spune că are o proiecție de aproximativ 1.5 m, un siaj de 2 m și o persistență medie de 8h. Ceea ce este foarte bine pentru o apă de parfum care costă sub 100 lei, nu credeți? V-aș fi lăsat link către aceasta, dar momentan nu mai este pe site, dar revin cu later edit când reapare.

Infinite Love K218

Apa de parfum Infinite Love K218 este corespondentul lui Versace Eros EDP și are următoarele note:

  • vârf – bergamotă, lămâie, rodie;
  • mijloc – bujor, iasomie, lămâie;
  • bază – mosc, santal.

Eu nu simt absolut deloc lămâia, astfel că dacă nu o listau, habar nu aveam că face parte dintre notele acestui parfum. În schimb, ce percep eu foarte bine sunt bergamota, bujorul și santalul, totul fiind acoperit armonios cu o notă aspră-amăruie de tabac.

Ce vă pot spune despre K218 este că este ceva mai cuminte decât Eros, cel din urmă fiind ca un foc de artificii. În schimb, aceasta ar putea fi varianta perfectă pentru acelea dintre voi care vă simțiți atrase de Eros, dar care îl considerați prea intens. Persistența acestui parfum se învârte în jurul a 6-8h, proiecția sa este de 1 m, siajul asemenea. Also, destul de mulțumitor, iar dacă vă tentează, de aici îl puteți comanda.

În încheiere

Vă reamintesc faptul că aveți posibilitatea de a lua mireasma preferată în călătorii, cu ajutorul unui Refill On The Go. Astfel, vă puteți face singure un recipient travel size, umplându-l cu parfum din sticla mare. Acesta se poate comanda de aici sau se primește cadou la achiziționarea a oricare două parfumuri de pe site. Are un finish metalic, foarte elegant și este disponibil în mai multe nuanțe, al meu întâmplându-se să fie auriu.

De asemenea, vă îndemn să aruncați o privire pe site deoarece în această perioadă sunt mari reduceri! Majoritatea parfumurilor de 50 ml costă doar 50 lei, reduse de la 70 lei, ceea ce mie mi se pare o afacere foarte bună! Practic, achiziționând oricare două parfumuri plătiți doar 100 lei și primiți și Refill-ul On The Go care în mod normal costă 40 lei!

Acestea fiind spuse, sunt tare curioasă voi ce parfumuri Infinite Love ați folosit și ce părere v-ați făcut despre ele.27 thoughts on “Despre parfumurile Infinite Love”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.