Infinite Love – din dragoste pentru parfumuri

Infinite Love – din dragoste pentru parfumuri

Parfumurile reprezintă un domeniu de mare interes pentru mine dintotdeauna. Mereu am fost preocupată de ele și am învățat singură cum să identific anumite miresme/arome. Tot astfel am reușit să identific și parfumurile care pe mine mă reprezintă cel mai bine, respectiv floral-orientale. Sunt singurele care îmi încântă simțurile până la infinit și mai încolo de el. Ulterior mi-am descoperit pasiunea pentru tot ceea ce ține de cultura orientală, de la vestimentație la accesorii. Dar aceasta este deja altă poveste, așa că propun să revenim din nou la parfumuri.

Bineînțeles că fiecare dintre noi s-a confruntat la un moment dat cu o problemă – prețul parfumurilor de brand. Nu știu dacă e snobism, însă de cele mai multe ori eu aleg parfumurile de brand în defavoarea celorlalte. Numai că, evident, că nu mi le pot permite pe toate. Așa că pentru cele care depășesc 100 euro am găsit o soluție și aceasta se numește – Infinite Love.

Despre Infinite Love

Infinite Love este o echipă pasionată de parfumuri care-și dorește să pună la dispoziția consumatorilor esențele preferate la prețuri imbatabile. Practic, parfumurile Infinite Love miros (aproape) identic cu cele ale marilor brand-uri, având la bază aceleași esențe. Prețurile acestora sunt însă mult mai mici, accesibile oricui.

Aceștia sunt prezenți atât online, cât și la standurile lor din mall-urile din București și din țară. Consultanții Infinite Love sunt foarte bine instruiți tocmai pentru a vă ajuta pe dvs să faceți alegerea potrivită. Atât online, cât și la standurile fizice, veți regăsi la dispoziția dvs peste 200 de esențe. Toate sunt la fel de calitative și persistente precum cele ale marilor case.

În ceea ce mă privește, un crush în materie de parfumuri este Chanel Chance. Este un parfum deosebit, aparte, care-mi place foarte mult, dar pe care nu cred că-l voi cumpăra niciodată. Indiferent cât de fain ar fi, nu cred că-și justifică prețul de peste 150 euro. Îmi plac produsele de lux, însă la mine toate au o limită. Iar cât privește parfumurile, acea limită este – cum spuneam – 100 euro.

K79 – Champs-Elysees | Infinite Love

Dar nicio problemă, am găsit varianta foarte accesibilă chiar pe site-ul Infinite Love. Are codul K79 și poartă numele de Champs-Elysees după celebrul bulevard din Paris. Parfumul vine îmbuteliat într-un recipient din sticlă minimalist, dar de bun gust, purtând sigla Infinite Love.

Infinite LoveDeși are numai 50 ml, presimt că o să-mi ajungă pentru o bună perioadă de timp de acum înainte. Trebuie să recunosc faptul că mi-a întrecut așteptările atât din punct de vedere al mirosului, cât și al persistenței. Asemănarea cu Chanel Chance este absolut izbitoare – cel puțin eu așa o percep.

Pe pH-ul meu își menține intensitatea de la început pentru mai bine de 10 ore. Acest aspect cred că se datorează faptului că are în compoziție cel putin 25% esență. Deci ce-mi pot dori mai mult de la un parfum atât de accesibil ca preț?! Hainele miros zile la rând, dacă îmbrac o bluză de două ori înainte s-o spăl, trebuie să folosesc același parfum.

Ca să vă faceți o idee despre cum miroase, vă las mai jos notele acestuia. Sunt puține, însă împreună compun un cocktail impresionant de miresme:

  • Note de vârf: iasomie și vanilie;
  • Note de mijloc: stânjenel;
  • Note de bază: mosc.

Specialiștii Infinite Love recomandă utilizarea acestui parfum preponderent în anotimpurile reci, deoarece este destul de opulent. Sunt de acord cu aceștia, însă eu am început să nu mai țin cont de acest aspect. Însă îl consum cu moderație, ca să nu devină deranjant pentru cei cu care interacționez de-a lungul zilei.

Concluzii

Chiar sunt foarte încântată de alegerea făcută, așa că vă recomand și vouă să le încercați. Dacă am reușit să vă tentez cu acest parfum, aflați că-l puteți achiziționa de aici. La două parfumuri cumpărate veți primi CADOU un dispozitiv #OnTheGo care este refillable. Astfel, veți avea mereu la îndemână, în poșetă, aroma voastră preferată.

Infinte LoveDespre LIVRAREA GRATUITĂ la orice comandă v-am spus? Deci, Infinite Love sunt tari sau ce? 🙂

V-am mai povestit și cu alte ocazii despre astfel de parfumuri. Și o voi face ori de câte ori voi avea ocazia, în speranța că vă va ajuta să economisiți bănuți.

Acum spuneți-mi, voi ați folosit vreun parfum de la Infinite Love? Ați fost mulțumite?

 

 

 



10 thoughts on “Infinite Love – din dragoste pentru parfumuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.