Hobepergh Nourishing Hand Cream | Elysee Parfumerie

Hobepergh Nourishing Hand Cream | Elysee Parfumerie

Am mai afirmat acest lucru și încă îmi mențin ideea conform căreia mâinile sunt cartea de vizită a femeii. Consider că aspectul mâinilor spune multe despre o persoană, despre grija pe care aceasta o are față de sine. Nu este neapărat necesar ca toate femeile să aibă manichiura făcută la salon. Însă oricine își poate întreține unghiile curate și pielea mâinilor hidratată, astfel încât să arate cel puțin decent. În ceea ce mă privește, eu chiar am o reală problemă cu mâinile, pielea uscată a acestora fiind cea care-mi dă bătăi de cap. De asemenea, mâinile sunt cele care trădează și vârsta, așa că iată un motiv în plus pentru a ne focusa pe acestea. Recomandarea mea ar fi utilizarea unui produs cu care mă răsfăț eu în prezent – Hobepergh Nourishing Hand Cream. Este disponibilă la Elysee, atât în parfumeria online, cât și în cea fizică.

Universul Elysee

Elysee este mai mult decât o parfumerie, este un univers extrasenzorial unde oricine pășește descoperă noi repere și seminificații. Este o evadare din cotidian pe note muzicale și olfactive excepționale, ideale pentru iubitorii de esențe rare.

Într-o ambianță unică sunt expuse atât esențe artizanale aflate pe liste de așteptare în întreaga lume, cât și cele mai bune linii de îngrijire corporală alături de accesorii sofisticate. Elysee este un loc unic care se diferențiază de restul parfumeriilor printr-o atmosferă de excepție și servicii excelente de consultanță.

Despre Hobepergh

Hobepergh este unul dintre brand-urile exclusiviste de îngrijire corporală din portofoliul Elysee. Acesta își are originile în Italia, conceptul său despre frumusețe fiind ușor diferit. Hobepergh iubește ingredientele simple și autentice, precum și cele mai sofisticate instrumente tehnologice. Specialiștii cosmetologi ai acestui brand supun produsele unor numeroase teste de laborator pentru a-și păstra promisiunea de a oferi clienților tot ce e mai bun.

Hobepergh este sărbătorirea naturii și a frumuseții grație ingredientelor atent selecționate care transpun corpul și mintea în perfectă armonie. Astfel, brand-ul se focusează pe crearea de formule capabile să ofere o alternativă eficientă la produsele cosmetice tradiționale. Și pentru materializarea acestui lucru se bazează pe ingredientele prețioase și active pe care natura le oferă, revoluționând astfel conceptul de produse cosmetice naturale.

Hobepergh Nourishing Hand Cream

Produsul care face subiectul acestui articol este o cremă de mâini nutritivă care hrănește, protejează și hidratează profund pielea. Aceasta are capacitatea de a ameliora iritațiile datorate schimbărilor climatice și/sau utilizării substanțelor chimice agresive. Este un excelent cicatrizant, ajutând la repararea pielii mâinilor, conferindu-i catifelare și elasticitate. Conținutul său de unturi și uleiuri vegetale din agricultură biologică contracarează uscăciunea pielii și redă aspectul sănătos al mâinilor.

Recipientul are 100 ml și este unul robust, minimalist, dar cu o notă luxuriantă, cel mai bun exemplu că less is more. Deși aparent simplu, este confecționat dintr-un plastic foarte calitativ, iar eticheta este și ea de calitate superioară. Este un recipient airless, pomparea conținutului realizeazându-se prin crearea de vacuum în interiorul acestuia. Așadar, nu numai că dozează foarte bine crema, dar totodată își dovedește utilitatea și într-o mai bună conservare a acesteia. Prin faptul că nu mai ia contact cu aerul, ingredientele nu oxidează și își păstrează proprietățile intacte pentru mai mult timp. Mai mult decât atât, datorită acestui sistem nu se va pierde niciun gram de produs.

Experiența mea de testare

Eram foarte curioasă ce textură va avea și cum se vor simți mâinile mele după folosirea acestei creme de mâini. Aș putea spune că este semi-grasă, foarte emolientă și cu o absorbție aproape instantanee. Ce mi se pare genial este faptul că după ce se absoarbe, pielea dobândește un aspect catifelat-pudrat, menținându-și totuși glow-ul natural. Mâinile mele arată instantaneu mai bine, este ca și cum mi-ar repara pielea uscată văzând cu ochii. Și ce îmi place cel mai mult este faptul că este rezistentă la apă, astfel că nu necesită reaplicare după fiecare spălare pe mâini. Cred cu tărie că aceasta creează un fel de filtru, de barieră ce nu mai permite pătrunderea substanțelor nocive în piele.

Ingrediente

Acum după ce v-am povestit despre experiența de testare a acestei creme, probabil că vă întrebați care sunt ingredientele care o fac atât de bună. Lista de ingrediente a acesteia este una curată, efectul descris de mine mai sus fiind dat de combinarea următoarelor:

Unturi/uleiuri

  • Shea;
  • Tărâțe de orez;
  • Semințe de struguri;
  • Glicerină;

Și extractelor din plante

  • Mușețel, Hypercum, Măceș, Coada șoricelului;
  • Arnică montană, Chimen, Margaretă, Morcov sălbatic;
  • Coada calului, Sunătoare, Nalbă de pădure, Nu-mă-uita;
  • Osul iepurelui, Măcrișul iepurelui, Ciuboțica cucului de munte, Măcriș;
  • Salvie, Gușa porumbelului, Păpădie, Bulbuc de munte;
  • Urzică, Valeriană.

Toate aceste unturi/uleiuri și extracte din plante au proprietăți hidratante, emoliente, calmante, cicatrizante, antiseptice și regeneratoare, totul pentru a conferi pielii un aspect sănătos. Practic, pentru crearea acestei creme s-au pus laolaltă cele mai bune și mai pure ingrediente benefice pielii. Au fost concentrate într-un singur produs toate proprietățile acestora spre a ne servi nouă în momentele în care ne confruntăm cu probleme ale pielii mâinilor.

În încheiere

Hobepergh Nourishing Hand Cream este complet diferită față de tot ce am mai folosit până în prezent. Tare mă bucur că am descoperit-o, este ceea ce îmi doream de mulți ani de zile. Desigur că acum îmi doresc să mai încerc și alte produse aparținând acestui brand. Ba chiar am impresia că voi avea un wishlist interminabil. Și pentru că m-am convins de calitatea acesteia, o recomand cu toată încrederea! Vă las și vouă link către ea în caz că doriți să o comandați.

De curiozitate, mai este cineva care a folosit acest produs? Ce părere v-ați creat despre el? Dacă nu vă este cunoscut, pe o scară de la 1 la 10, cât de tentate ați fi să-l încercați?14 thoughts on “Hobepergh Nourishing Hand Cream | Elysee Parfumerie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.