Born This Way Foundation – experiență de testare

Born This Way de la Too Faced este un fond de ten foarte apreciat în blogosfera de beauty din lume. A fost pe val o lungă perioadă de timp, oriunde întorceam privirea găseam review-uri ale acestuia. Iată că și eu am avut ocazia de a-l testa, iar astăzi vă povestesc dacă mi-a plăcut sau nu.

De când acneea de care am suferit mi-a lăsat urme pe chip nu prea mă afișez fără fond de ten. Ce e drept, s-au estompat destul de bine semnele vineții, însă tot nu pot renunța la el. Mie fondul de ten îmi îndulcește cumva trăsăturile, acesta fiind cel de-al doilea motiv pentru care îl folosesc.

Oricum, de când am început să folosesc fonduri de ten le aleg pe cele cu acoperire medie și finish flawless. Uneori cei din jur nici nu sesizează că port un fond de ten deoarece arată foarte natural. Îmi aleg foarte bine nuanța, să fie cât mai apropiată de cea a tenului meu, nu prea am dat greș. Au fost și situații în care în lipsă de altceva am ales un fond de ten puțin mai închis. Dar am rezolvat problema cu ajutorul picăturilor pentru deschiderea nuanței fondului de ten.

Cum spuneam, după câte păreri pozitive am citit, a venit rândul meu să încerc fondul de ten Born This Way. Mai jos vă detaliez experiența mea de testare.

Born This Way Foundation

Recipientul acestui fond de ten este pe gustul meu – luxuriant, din sticlă arsă și cu capac negru. Dispune de pompiță de evacuare a fondului de ten ceea ce reprezintă un mare plus pentru mine. Apreciez recipientele cu pompiță deoarece produsele nu riscă să oxideze în contact cu aerul.

Born This Way Too FacedNuanța mi se potrivește foarte bine, am făcut și un swatch, dar menționez că pe față este insesizabil. Tenul meu are subton de bej, întocmai ca acest fond de ten de la Too Faced.

Born This Way Too FacedDeși pe mână pare a avea un efect dewy, cum îmi place mie, în contact cu tenul se matifiază. Un ten mat este ultimul lucru pe care mi-l doresc, mai ales că eu am zone cu tendințe de uscare. Asta înseamnă că acele zone sunt și mai tare evidențiate de acest fond de ten.

Sinceră să fiu, nu prea îmi place cum se comportă pe tenul meu, indiferent de baza folosită sau de aplicator. L-am aplicat și cu pensula, și cu burețelul, și cu mana, rezultatul fiind același. După nici două ore de la aplicare am zone în care se dispersează și nu stă deloc fixat pe nas. Mai mult decât atât, mi se adună în absolut toate liniile fine și mă îmbătrânește fără vreme. Să mai menționez și faptul că se face făină pe tenul meu? Cât privește acoperirea acestuia, nu este deloc medie spre mare, ci mică. E ca și cum aș folosi cel mai ieftin fond de ten existent și m-aș aștepta la rezultate wow!

Am încercat să-mi hidratez tenul mai bine și am folosit o bază de machiaj mai calitativă. Nimic din toate acestea nu au schimbat deznodământul, rezultatul fiind mereu același.

Concluzii

Bănuiala mea este că, fiind un fond de ten oil free, nu este destinat tenului mixt precum al meu. Este foarte posibil ca Born This Way de la Too Faced să meargă mai bine pe un ten gras.

Mă bucur că am avut ocazia să-l încerc dar în cazul meu s-a dovedit a fi un mare fail. Și evident că nu-l voi recumpăra pe viitor.

Voi l-ați încercat? Ați avut rezultate bune cu el?



73 thoughts on “Born This Way Foundation – experiență de testare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.