Piz Buin Mountain

Piz Buin este un brand de skincare specializat pe produse pentru protecția solară apărut în țara noastră anul trecut. Prima dată când am făcut cunoștință cu produsele Piz Buin era în vara lui 2017. Loțiunile cu protecție solară beneficiau de reclamă intensivă, astfel că odată plecată după pâine m-am întors cu două produse.

Pe atunci încă mai foloseam produse cu SPF destul de scăzut, 15 maxim 20. Îmi luasem două spray-uri pentru piele sensibilă, predispusă alergiilor solare. Încă mai am un recipient pe care am început să îl folosesc acum, când soarele nu este foarte puternic.

Pentru că vârsta nu iartă pe nimeni, primele semne ale îmbătrânirii pielii încep să apară. În sensul acesta mi-am propus să îi acord mai multă atenție, protejând-o în special de razele nocive UV. Astfel, am început utilizarea de creme cu cel puțin SPF 30 pentru că nu este deloc de joacă.

Piz Buin Mountain este o gamă de produse cu protecție solară recent apărute în țara noastră. Speculând bine faptul că și iarna trebuie să folosim protecție solară, Piz Buin a lansat noutăți. Acestea au particularitatea ”Mountain”, dar eu nu țin cont de ea nici măcar o secundă. Mi se pare a fi doar o strategie de marketing. Astfel că în ciuda faptului că le am din iarnă, folosesc două dintre produsele gamei și în prezent. Am ales să introduc în rutina mea crema cu SPF 50 și balsamul de buze cu SPF 30.

Piz Buin cremă cu SPF 50

Mi-a plăcut mult ambalajul acestei creme de un bleumarin mat și cu recipient destul de plat. Forma recipientului permite o mai ușoară transportare a acestuia, îl pot strecura în buzunar și folosi la nevoie. Un alt plus ar fi acela că vine ambalată în cutie din carton, este o dovadă de respect pentru clienți.

Piz Buin MountainCrema Piz Buin Mountain conferă atât protecție UVA cât și UVB. Pe recipient nu scrie scopul în care poate fi folosită această cremă, însă reclama acesteia m-a luminat. Este o cremă care se poate folosi pe tot corpul, dar fiind la 50 ml eu am păstrat-o pentru față. Textura este ușor grasă și opune puțină rezistență în timpul aplicării, dar se absoarbe bine și nu lasă film gras. Are mirosul specific cremelor cu protecție solară și se menține câteva ore pe piele. Constituie o bună bază de machiaj, fondul de ten a aderat bine peste aceasta.

Piz Buin balsam de buze cu SPF 30

Buzele necesită îngrijire în orice anotimp, îndeosebi iarna și vara când gerul respectiv soarele arzător le atacă pielea lor subțire.

Balsamul de buze Piz Buin vine sigilat într-un ambalaj din carton cu o zonă transparentă prin care se vede recipientul.

Piz Buin MountainAcesta arată ca un ruj, doar că este dintr-un plastic mai calitativ, lucios, într-o nuanță de bleumarin.

Piz Buin MountainProdusul în sine are aspectul și consistența unui balsam de buze obișnuit, cu gust de vanilie, dar cu particularitatea SPF-ului. Hidratează foarte bine buzele și repară crăpăturile cauzate fie de vreme, fie de utilizarea excesivă a rujurilor lichide, mate.

Piz Buin MountainPer total, sunt foarte mulțumită de alegerile făcute, ambele produse îmi satisfac nevoile și continui să le folosesc. Cel mai probabil le voi recumpăra pentru că oricum am un crush pe brand-ul Piz Buin. Chiar nu țin cont de ”recomandări”, cum că ar fi fost create strict pentru iarnă, le folosesc în orice anotimp. Atât timp cât îmi protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature, pentru mine sunt perfecte! Vi le recomand și vouă cu toată încrederea dacă vă căutați astfel de produse.

Ați încercat vreo unul dintre aceste două produse? Sau ați cochetat cu brand-ul Piz Buin?

 

 



45 thoughts on “Piz Buin Mountain”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.