Toner Rare Flowers – L'Oreal

Demachierea – un subiect atât de binecunoscut tuturor reprezentantelor sexului frumos, nu-i așa? Și totuși multe dintre ele se miră atunci când aud faptul că ar trebui să se demachieze atât dimineața cât și seara, chiar dacă nu au folosit produse de make-up.

Aș putea detalia acest subiect o veșnicie, dar mă voi rezuma la o explicație scurtă și concisă, aceea că indiferent dacă ne machiem sau nu, tenul nostru intră zilnic în contact cu poluarea/praful din aer, așa că un minim pe care am putea să-l facem pentru acesta este să îl demachiem corespunzător cu produse de îngrijire adecvate nevoilor fiecăreia dintre noi.

Și că tot am deschis acest subiect, știți că în urmă cu ceva timp vă povesteam aici despre experiența demachierii doar cu bureței și apă de la robinet, procedeu pe care îl folosesc și astăzi pentru că este cel mai accesibil din toate câte există, numai că între timp am simțit nevoia să mai adaug ceva la această rutină de curățare a feței, deoarece efectiv nu îmi mai era de ajuns.

Astfel, am optat pentru un toner iar cel ales a fost Rare Flowers de la L’Oreal din două motive: 1 – pentru că este conceput pentru tenul mixt și 2 – pentru că are în compoziție extract de trandafir, unul dintre preferatele mele!

Recipientul arată așa, are 200 ml și e prevăzut cu un orificiu de dozare destul de prietenos (produsul nu se risipește):

23804597_1950003338360202_1778867131_n.jpg

Și mă știți că ”am o problemă” cu ambalajele produselor, acesta fiind unul dintre cele care m-au câștigat încă de la primul contact vizual prin formă + combinația de culori. 😀

Cât despre produs, ce vă pot spune este că tonerul Rare Flowers de la L’Oreal este exact ceea ce aveam nevoie, îmi curăță perfect tenul de impurități și de resturile de machiaj, miroase foarte delicat și îmbietor, numai că are în compoziție alcool din a cărui cauză pe mine m-a înțepat/usturat puțin fața după fiecare utilizare (așa încât simțeam nevoia să mă spăl cu apă rece, ori să-mi pulverizez apă termală)…

Aceasta ar cam fi bila neagră a tonerului cu pricina, care de altfel mă încântă tare de tot… Atât de tare încât mai-mai că-mi vine să-l reachiziționez în ciuda senzației neplăcute de după, pentru că-și face destul de bine treaba… 🙁

Voi ați încercat acest produs? Cum vi se pare?are e senzația pe care ați experimentat-o după utilizare?
Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Toner Rare Flowers – L'Oreal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.