Bourjois Brow Duo Sculpt

Se știe că sprâncenele schimbă total fizionomia, iar dacă nu ați pus preț pe acest aspect până acum, este suficient să vizualizați câteva exemple de sprâncene pensate greșit și apoi corectate de o persoană pricepută în stilizarea sprâncenelor pentru a sesiza diferența dintre ”înainte” și ”după”.

De altfel, chiar și sprâncenele mele au trecut prin schimbări considerabile de-a lungul anilor, în funcție de trend: când s-au purtat foarte subțiri, mi le-am făcut subțiri, când s-au purtat foarte arcuite, mi le-am arcuit, iar acum m-a cuprins ”febra” sprâncenelor naturale, așa încât le-am ajutat să crească și să le aduc cât mai aproape de adevăr cu ajutorul acestui produs.

Unde voiam s-ajung… Ideea e că din cauza schimbărilor prin care au trecut sprâncenele mele am mai rămas cu mici goluri pe a-locuri, astfel că am fost nevoită să apelez la stilizare și dintre toate produsele care există pe piață în final cel mai bine ”m-am împăcat” cu creioanele pentru sprâncene.

De altfel, am scris de multe ori despre produsele pe care le-am avut în uz, lucru pe care îl voi face și astăzi, voi povesti în câteva cuvinte experiența de testare a creionului pentru sprâncene Brow Duo Sculpt de la Bourjois Paris.

Creionul pentru stilizarea sprâncenelor Brow Duo Sculpt de la Bourjois Paris dispune de două capete, unul iluminator și unul în nuanța aleasă – în cazul meu un maro închis.

Capătul iluminator arată astfel:

22547495_1988969854717686_932476730_n.jpg

Este foarte cremos, de un roz-nude puțin sidefat, se aplică foarte ușor și nu numai că iluminează arcada, însă aplicat pe toată lungimea sprâncenii inferioare (și de ce nu, chiar și superioare) acesta o evidențiază foarte frumos și totodată corectează micile erori de stilizare.

De asemeni, eu am folosit acest capăt iluminator și pentru buze, în zona arcului lui cupidon, acel punct unde consider eu că aș avea nevoie de puțin mai mult volum.

Capătul de stilizare propriu-zis arată astfel:

22471271_1988969811384357_1111281961_n.jpg

Vârful acestuia mi s-a părut puțin cam dur pentru gustul meu, însă cred că în final n-ar fi fost chiar atât de rău, pentru că aș fi putut trasa cu el linii fine precum firele de păr, pentru a umple golurile cât mai natural cu putință.

Și spun ”aș fi putut” pentru că pe acest capăt nu l-am putut folosi deloc deoarece în încercarea mea de a-l ascuți (bineînțeles, folosind o ascuțitoare nouă și groasă, potrivită tipului de creion) l-am stricat, însă nu din vina mea. S-a făcut tot așchii făinoase și subțiri, precum creionele acelea vechi, din lemn, ieftine și de proastă calitate, care abia dacă puteau fi ascuțite cu cuțitul, dacă vă mai amintiți de pe vremea copilăriei…

Indignarea mea este cu atât mai mare cu cât nu e un produs ieftin… Prețul acestuia se cam îndreaptă spre 30 de lei… Și să plătești suma aceasta doar ca să te folosești de capătul iluminator, nu prea e rentabil așa că pe viitor mi-e cam teamă să-l reachiziționez…

Voi ați folosit acest produs? Ați întâmpinat aceeași problemă ca mine sau ați fost mulțumite de el?
Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Bourjois Brow Duo Sculpt”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.