Ruj lichid L'oreal Caresse

”Ce fac când nu-mi stă bine părul? Mă dau cu ruj!”, daaa… Acest lucru este de fapt crearea unei diversiuni prin intermediul căreia să distragem atenția asupra unui lucru care poate nu arată chiar așa cum ne-am dori și concentrarea acesteia pe altceva mai… atractiv! De aceea noi femeile folosim uneori rujuri foarte stridente! 😀

V-ați prins! Despre rujuri povestesc astăzi, mai cu seamă despre cele lichide L’oreal Caresse.

Există momente în viață când facem cumpărături compulsive sau când achiziționăm produse doar de curiozitate, nu-i așa? Eu pot să confirm acest fapt, deoarece rujurile despre care am ales să scriu astăzi corespund (din păcate sau din fericire, vom afla pe parcursul postării) ambelor cazuri, chiar!

De altfel, recipientele rujurilor lichide L’oreal Caresse sunt așa de luxuriante încât n-ai cum să nu le cedezi (decât dacă, eu știu, ai citit vreun review negativ înainte).

Eu nu m-am putut rezuma la o singură nuanță, am ales două și arată astfel:

20170824_102825.jpg

Acesta este într-o atrăgătoare nuanță de fucsia și îl veți găsi sub denumirea de 103 MARLYN.

20170824_103038.jpg


20170824_102905.jpg

Iar acesta se vrea a fi un fel de nude și îl veți găsi sub denumirea de 501 BONNIE.

20170824_102954.jpg

Așa-i că și pe voi v-ar fi atras recipientele? Cu siguranță acesta a fost și scopul producătorilor… Acela de a face un ruj irezistibil încă de la primul contact vizual.

Dar să vă spun câte ceva și despre rujurile în sine.

Aplicatorul acestora m-a câștigat prin faptul că este unul generos și pentru că are forma aceea de inimă cu vârful înspre exterior, ceea ce ajută și ușurează mult aplicarea produsului, este fină la atingere, cumva flexibilă și se mânuiește ușor chiar și de către o persoană mai puțin experimentată în aplicarea rujurilor lichide (așa, ca mine!).

Aceste rujuri lichide L’oreal Caresse au un miros/gust delicios, de efectiv îmi vine să le mănânc atunci când le port pe buze.

Nu sunt lipicioase, nu sunt mate, sunt rujuri lucioase care conferă volum buzelor, însă nu sunt foarte pigmentate, așa că eu le-aș cataloga mai degrabă ca fiind niște luciuri de buze ceva mai calitative (și mai scumpuțe), pentru că îmi colorează foarte puțin buzele, dar – ce e drept – după ce ”se duce” luciul, acestea rămân impregnate cu puțină culoare.

Concluzionez prin a vă spune că mie personal nu mi se pare că merită investiția, mai ales că am luat câte două din fiecare (unul roz și unul nude deja sunt făcute cadou unei persoane care apreciază mai mult decât mine astfel de produse), drept pentru care pe viitor nu le voi mai reachiziționa. Nu zic că-s nasoale, dar eu înclin mult mai mult spre rujurile mate (de când mă știu), așa că amatoarelor de rujuri lucioase există mari șanse să le placă!

Cine a mai încercat rujurile lichide L’oreal Caresse?
Follow my blog with Bloglovin



20 thoughts on “Ruj lichid L'oreal Caresse”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.