Silky Touch Blush de la Essence

Hello!
Cunoașteți deja faptul că marca Essence a intrat repede printre preferatele mele datorită calității produselor și a prețurilor mai mult decât accesibile, așa încât probabil că nu veți fi deloc surprinse dacă vă voi scrie câteva cuvinte despre cel mai recent blush cumpărat de la aceștia.

În portfardul meu se regăseau numai blush-uri în nuanțe bronze și chiar îmi doream unul nou într-o nuanță ușor rozalie sau precum piersica, așa că am optat pentru unul între cele două, unul în nuanța 20 – Babydoll.

 

IMG_20151205_160355

Trebuie să vă spun că îmi place foarte mult! Nu mai folosisem niciodată un blush de la Essence, drept pentru care am rămas impresionată de cât de fină e textura acestuia și de cât de natural se vede pe față. Este compus dintr-o pulbere foarte, foarte fină, aproape insesizabilă pe pomeți și îmi place foarte mult acest aspect, deoarece mă face să par îmbujorat natural. În plus, este rezistent întreaga zi, nu necesită reaplicare pe parcursul zilei.

 

IMG_20151205_160413

Îmi cer scuze pentru cum arată, însă am folosit din el zilnic de când l-am achiziționat. În primă fază mi s-a părut micuț pentru faptul că are numai 5 grame, însă acum preconizez că-mi va ajunge pentru o bună perioadă de timp.

Îmi place și îl recomand cu încredere.

De curând am văzut o nuanță foarte plăcută de piersică coaptă și mă bate gândul să o  introduc și pe aceea în rutina mea de îngrijire.

IMG_20151205_160429

Voi ați folosit acest blush? Cum vi se pare?

Ce alte blush-uri de la Essence ați mai folosit? Ați fost mulțumite de ele?

 



1 thought on “Silky Touch Blush de la Essence”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.