Intense kajal – Yves Rocher

De curând am avut oportunitatea de a testa noul creion Intense Kajal de la Yves Rocher. Pentru că este cu totul special, m-am gândit să îi dedic un articol în care să vă povestesc despre el.

Ca orice pasionată de machiaj, îmi doresc să încerc tot ce este nou în această industrie. Creionul dermatograf s-a aflat printre primele produse de make-up cu care am început să mă machiez. Am folosit numeroase creioane negre de-a lungul timpului și credeam că le-am văzut pe toate.

Intense Kajal – Yves Rocher

Acest nou produs de la Yves Rocher încă nu-mi trecuse prin mână și eram foarte curioasă despre el. Încă de la început trebuie să vă mărturisesc faptul că m-a surprins întru-totul, începând cu ambalajul acestuia.

În primul rând, am fost confuză atunci când l-am ținut în mână pentru prima dată deoarece arăta ca un ruj.

Intense Kajal Yves RocherPentru mine era o vizibilă neconcordanță între ambalaj și inscripția de pe acesta. Curioasă l-am deschis și am rămas impresionată de forma acestuia, deoarece nu mai văzusem un kajal asemănător.

Intense Kajal Yves Rocher

Apoi a urmat utilizarea propriu-zisă, iar reacția mea a fost WOW! Negrul intens al kajalului acesta dar și textura sa destul de cremoasă ușurează și scurtează mult timpul de aplicare. Mi-a rezistat pe pleoape întreaga zi și s-a demachiat cu ușurință, lucru care nu poate decât să mă bucure.

Mai mult decât atât, acest kajal poate substitui fardul negru deoarece se poate blendui cu degetul sau cu pensula. Astfel, cu ajutorul acestuia se poate crea un smokey eyes frumos, într-un mod foarte simplu și arată foarte bine.

Închei prin a vă spune că acest Intense Kajal de la Yves Rocher m-a cucerit iremediabil! Îmi place foarte mult, așa că voi continua să îl folosesc. Sper să nu îl delisteze prea curând, ca să mă pot bucura de el cât mai mult timp.

Kajalul negru este un produs de machiaj care nu ar trebui să lipsească din portfardul femeii. Pe lângă întrebuințarea uzuală, acesta poate fi folosit și în tehnica creionului despre care puteți citi aici.

Dacă sunteți curioase despre experiențele de testare ale altor produse Yves Rocher, dați click aici și aici.

Voi ați încercat acest creion kajal despre care v-am povestit astăzi? Cum vi se pare?



4 thoughts on “Intense kajal – Yves Rocher”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.