Experiența ZOOT

Salutări, drăgălașele mele cititoare!

Pentru că știu cât de mult vă plac postările din această secțiune, la ceas de seară m-am gândit să vă fac încă o recomandare în materie de  cumpărături online.

Din nou vă scriu despre un site descoperit absolut întâmplător, în timp ce navigam pe internet: mi-a atras atenția reclama acestuia în care apărea o geantă pe care, de altfel, am și achiziționat-o.

Nu știam dacă să am sau nu încredere în acest site pentru că nu mai auzisem de acesta până atunci și nici la o căutare minuțioasă pe Google nu am găsit nimic și pe nimeni care să fie comandat de la aceștia.

Totuși, am mers la risc și mi-am spus în sinea mea că în eventualitatea în care nu voi fi mulțumită de produsul primit, îl voi trimite retur și îmi voi recupera bănuții.

Abia în timp ce așteptam comanda am văzut și reclamele difuzate pe TV ale acestui site.

Nu vă mai țin în suspans, este vorba despre site-ul ZOOT – (se citește ZUUT). De fapt, titlul acestei postări reprezintă chiar deviza acestuia.

Dacă locuiți în capitală, aveți posibilitatea de a primi produsele la Cabinele de fericire, unde le puteți proba și mai apoi achita ceea ce vă place/vă vin bine/vă avantajează.

Pentru restul țării, coletul vă ajunge prin curier în 3 zile lucrătoare, transportul fiind gratuit, perioada de retur este de 90 de zile(și, de asemeni, nu se percep taxe de retur), iar plata contravalorii produselor se face ramburs, la primirea coletului.

Pe ZOOT puteți alege dintre peste 30.000 de produse aparținând unui număr de 250 de brand-uri, articolele fiind la prețuri foarte avantajoase.

Curioase să vedeți ce mi-am cumpărat?

Vă spuneam mai sus că e vorba despre o geantă: este stil bucket, de la Pieces(unul dintre brand-urile mele preferate), pe care am achiziționat-o cu o reducere de 56% față de prețul ei inițial.

Pe site arăta așa:

 

1043318

1043321

1043324

1043330

Iar eu am primit asta:

IMG_20151210_104731

Ce pot spune este că sunt foarte încântată de alegerea făcută, ZOOT nu m-a dezamăgit cu nimic.

Coletul era foarte bine ambalat, geanta era sigilată iar în interior avea mult ceolofan ca să își păstreze forma, arată exact ca în imagine, iar dimensiunile sunt întocmai cu cele specificate în descrierea produsului de pe site.

Ce apreciez foarte mult la această geantă este faptul că e confecționată dintr-o piele ecologică dură, fapt care o face să își păstreze forma chiar și goală(de altfel, acesta e statusul ei în forografia făcută de mine), exact așa cum prefer eu o geantă.

Mie cei de la ZOOT mi-au câștigat încrederea pe deplin și voi continua să achiziționez de la ei ori de câte ori voi găsi ceva care să îmi trebuiască.

Ce să zic? Eu le urmăresc periodic site-ul, plus că m-am abonat și la newsletter-ul acestora pentru a putea fi la curent cu noile colecții dar și cu promoțiile.

Vi-i recomand cu toată încrederea!

Și-a mai achiziționat cineva de pe acest site?

Vă îmbrățișez cu drag!



3 thoughts on “Experiența ZOOT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.