Apă de parfum Paradiso – Roberto Cavalli

Bine ați revenit pe blog, dragile mele cititoare!

Aș putea spune că pe parcursul anilor de blogging postările despre care am scris cu cel mai mare entuziasm au avut ca subiect parfumurile care pe mine m-au cucerit de-a lungul timpului și spun asta deoarece de când mă știu sunt foarte pretențioasă la acest capitol și aleg cu mare grijă ”ce pun pe mine”.

De-a lungul timpului mi-am dat seama că în ceea ce mă privește, parfumul pe care aleg să îl folosesc chiar reprezintă o amprentă personală și îmi place să spun că de câte ori îmi doresc să încerc ceva nou, parfumurile parcă mă cheamă, ca și cum ar exista un soi de telepatie între mine și parfumurile potrivite mie, deoarece nu îmi ia foarte mult timp să mă decid asupra lor și de regulă, după ce le studiez sticlele și denumirile, cel pe care am pus mâna este și cel pe care îl achiziționez. E destul de ciudată chestia, dar mi se întâmplă de fiecare dată. 🙂

Și ca să intru direct în miezul problemei, apa de parfum după care am întins mâna cel mai des vara aceasta a fost Paradiso de la Roberto Cavalli.

20170415_175107.jpg

Eram în căutarea unei ape de parfum de vară și ceea ce m-a făcut să o aleg pe aceasta (înainte chiar de a o mirosi) a fost aspectul ambalajului din carton, nuanțele acestuia, care mă trimit direct cu gândul la o plajă îndepărtată, cu palmieri și lagună albastră, apus de soare și-un pahar de pina colada în mână.

Aș putea spune despre această apă de parfum că este una floral-lemnoasă, dar ca să vă puteți face o părere despre cum miroase Paradiso de la Roberto Cavalli, vă detaliez mai jos compoziția acesteia:

  • note de vârf – mandarină, citrice, bergamotă;
  • note de mijloc – iasomie;
  • note de bază – chiparos, laur, pin.

Deși este o apă de parfum potrivită anotimpului estival, Paradiso de la Roberto Cavalli este opulentă, luxuriantă, senzuală și incitantă.

Pe pH-ul meu se adaptează foarte frumos și persistă foarte bine pe parcursul întregii zile, menținându-și totodată intensitatea. Mă face să mă simt dorită, îmi crește stima de sine și mă face să mă simt bine în pielea mea. Este foarte bine concepută, rafinată și pot spune că mă reprezintă în totalitate.

Forma sticlei este, de asemeni, foarte atrăgătoare, atât ea cât și capacul acesteia au multiple tăieturi precum un diamant, iar razele soarelui care se scaldă în aceasta o fac atractivă și îmbietoare.

Deși nu țineam cont de acest aspect, acum pot spune că mi-am găsit parfumul preferat de vară în întruchiparea lui Paradiso de la Roberto Cavalli. Îmi place foarte mult și va rămâne pe lista mea de cumpărături.

Cine l-a mai folosit? Este pe gustul vostru?
Follow my blog with Bloglovin

2 comments on “Apă de parfum Paradiso – Roberto Cavalli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: