Fond de ten Satin Smoothing – Golden Rose

Salutări, frumoaselor!

Am consumat de curând un produs despre care am ținut morțiș să vă povestesc și pentru care am un mare regret că s-a terminat (vă spun îndată și de ce), așadar postarea îi este dedicată fondului de ten Satin Smoothing de la Golden Rose.

Când văd cât de mult s-a dezvoltat Golden Rose ca brand de produse de make-up în ultimii ani pur și simplu rămân interzisă, pentru că pe vremea adolescenței mele era destul de low cost, ca să spun așa… Produsele nu mi se păreau a fi cine știe ce deosebite, dar de cele mai multe ori le alegeam în defavorea altor produse la fel de ieftine. Îmi amintesc chiar că prima paletă de farduri pe care mi-am achiziționat-o la majorat a fost cea de 48 de nuanțe de la Golden Rose și țin minte că am folosit-o ani buni, plăcându-mi îndeosebi pigmentarea acestora care era una destul de bună pentru acele vremuri!

Dar să revin la protagonistul de astăzi care arată precum în imaginea de mai jos:

20170813_081005.jpg

Mi se consumase fondul de ten și eram în căutarea unuia nou, însă cu greu mi-am găsit nuanța potrivită subtonului tenului meu, asta după ce am testat nu-mai-știu-câte nuanțe și brand-uri și-am înnebunit de cap vânzătoarele din câteva magazine.

Fix în momentul în care eram hotărâtă să plec cu coada între picioare, l-am zărit pe acesta și deși eram sceptică foc pentru că nu mai folosisem niciodată un fond de ten de la Golden Rose, am rămas plăcut surprinsă să văd că la el chiar mi-am găsit nuanța pe care mi-o doream! Nuanțele acestui fond de ten sun pur și simplu numerotate, iar cea pe care am luat-o pentru mine este 28.

V-am făcut și două swatch-uri, unul cu blitz și unul fără, ca să vă puteți face o idee despre acesta.

Cu blitz:

20170813_081105.jpg

Fără blitz:

20170813_081143.jpg

De ce îmi place fondul de ten Satin Smoothing de la Golden Rose atât de mult?

Ei bine, în primul rând pentru că finish-ul acestuia este exact cel pe care mi-l doream și anume unul satinat. Mie mi se pare că genul acesta de finish conferă naturalețe tenului, ba chiar cele mate îmi fac impresia că accentuează ridurile/liniile fine peste zi, drept pentru care eu am ales să le ocolesc.

Apoi, faptul că are SPF15 mă scutește de a folosi o cremă cu factor de protecție solară pe dedesubt (ca bază), excluzând astfel din schemă și senzația de film gras ce ar putea apărea în anotimpurile calde.

Puterea de acoperire a acestui fond de ten este una care mă mulțumește – medie – acoperindu-mi micile imperfecțiuni ale tenului, dar menținându-i totodată aspectul natural.

Cred că este primul fond de ten din toate câte am folosit până în prezent care nu migrează de pe ten pe parcursul zilei. Am fost plăcut surprinsă să constat că după 12 ore arăta intact pe ten.

Pentru aplicarea acesuia eu am folosit o pensulă kabuki foarte deasă și foarte mare care m-a ajutat ca în doi timpi și trei mișcări să îl tapotez pe ten (mult mai repede decât cu degetele sau cu burețelul de machiaj) aspectul final fiind demn de un ”uau”!

Nu știu ce conține în mod special fondul de ten Satin Smoothing de la Golden Rose, dar mi-a îndulcit trăsăturile foarte mult. De câte ori îl purtam, aveam tenul mai luminos, mai radiant și mă simțeam ca o păpușică!

Acum… De ce mă oftic că mi s-a consumat? Pentru că la noi în țară acest produs a fost delistat, nu se mai fabrică, nu cunosc motivele, însă nu mai pot de indignare! Nu v-am specificat până acum, însă eu l-am achiziționat din Chișinău și sincer îmi pare foarte rău că nu mi-am cumpărat mai multe pentru că oricum nu era scump deloc (undeva în jur de 24 lei în banii noștri), dar nici prin gând nu mi-a trecut că la noi nu s-ar mai găsi.

Ca o concluzie, dacă mai găsiți pe undeva fondul de ten Satin Smoothing de la Golden Rose, puneți mâna pe el pentru că în opinia mea își merită fiecare bănuț și chiar trebuie încercat!

De curiozitate, l-a mai folosit cineva pe vremea când încă se mai găsea la noi în țară? V-a plăcut la fel de mult cum mi-a plăcut mie?
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.