Blue Seduction EDT | Antonio Banderas

Blue Seduction EDT | Antonio Banderas

Dragile mele, iată că astăzi vom vorbi din nou despre parfumuri, cu un entuziasm mai mare decât de obicei. În caz că vă întrebați de ce, ei bine, am redescoperit un parfum pe care-l ador de câțiva ani! Este vorba despre Blue Seduction de la Antonio Banderas. Când l-am avut prima dată nu aveam blog, nici nu visam că voi avea, așa că acum profit de ocazie. Îi voi dedica un întreg articol, dat fiind că am această posibilitate.

Am descoperit acest parfum acum câțiva ani buni, pe când alesesem să renunț la parfumurile firmelor gen MLM. Îmi doream să mă reorientez către parfumuri de brand, însă am făcut trecerea treptat. Pe prima treaptă pe care am urcat-o s-a aflat apa de toaletă Blue Seduction de la Antonio Banderas. Nu pot spune că mă omor după parfumurile persoanelor celebre, însă sunt câteva care m-au cucerit fără să-mi dau seama.

Blue Seduction EDT | Antonio Banderas

Încă de prima dată când am testat această apă de toaletă am perceput-o ca fiind fresh, proaspătă. Voi mă știți că nu sunt înnebunită după astfel de parfumuri, că nu-s tocmai printre preferatele mele. Însă acesta este aparte, are o combinație de note care m-a atras ca un magnet.

Blue Seduction Antonio BanderasÎn descrierile oficiale se spune despre Blue Seduction că este un parfum fructat-floral. Poate e doar o diferență de percepții, însă eu simt și ceva note marine în el. Ori de câte ori îl folosesc mă simt de parcă mă scufund într-o oază revigorantă de prospețime!

Blue Seduction se deschide cu note de bergamotă, pară, violetă delicată și pepene delicios. Apoi, încântă cu o combinație de gardenie, bujori, zmeură și crin captivant. În final veți resimți tonuri calde și delicate de rășină, patchouli și mosc.

Acum înțeleg de ce pur și simplu îmi încântă simțurile! Blue Seduction reunește mare parte dintre miresmele mele preferate: bergamotă, violetă, gardenie, crin, rășină, patchouli și mosc. Deci e incredibil cum această combinație poate avea un subtil ton acvamarin, de briza mării!

Apa de toaletă Blue Seduction de la Antonio Banderas poate satisface chiar și cele mai fine și pretențioase gusturi. Este cu adevărat un cocktail de arome seducătoare care cu siguranță vă va scoate din anonimat!

Persistență

Fiind o apă de toaletă, se înțelege că Blue Seduction are o concentrație ceva mai mică de esență. Cu toate acestea, pe pH-ul meu își păstrează intensitatea de la început pentru aproximativ 5-6 ore. La finalul zilei încă se mai simte discret pe piele, însă doar de aproape. Pe haine, în schimb, rezistă fără probleme până când le băgați la spălat.

Pentru prețul acesteia, apa de toaletă Blue Seduction de la Antonio Banderas este mai mult decât ok. Dacă sunteți în căutarea unui parfum ușor, de vară, dar care să atragă totuși atenția, încercați-l! Eu îl recomand cu încredere!

Ca idee, l-am văzut de cumpărat în lanțul de magazine DM (acolo l-am descoperit inițial) și pe Aoro by Notino.

Câte dintre voi au folosit deja acest parfum? Pe o scară de la 1 la 10, cât de mult vă place?

 

 12 thoughts on “Blue Seduction EDT | Antonio Banderas”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.