Deo Dove Go Fresh Pomegranate&Lemon Verbena Scent

Hey, fetelor!

Știți deja cât de mult îmi plac deodorantele spray și mai cu seamă cele aparținând brand-ului Dove, postarea de astăzi fiind tocmai despre o nouă variantă încercată de către mine, mai exact cea cu rodie și frunze de lămâie.

În general, prefer să utilizez deodorante spray deoarece am observat că nu-mi pătează hainele în zona axilei și simt eu că mă protejează mai bine împotriva transpirației.

Dar, revenind asupra acestui sortiment de la Dove, îmi place și nu-mi place…

Îmi place pentru că mă simt că are efect antiperspirant pe parcursul întregii zile și pentru că miroase foaaarte plăcut.

Nu îmi place pentru că varianta aceasta, în special, ARE MULT PREA MULTĂ PUDRĂ! Deci, e de belea! Aplicând acest deodorant, chiar trebuie să respectați distanța de aplicare de 30 cm…ceea ce poate deveni destul de stresant! Eu mă înarmez cu un șervețel uscat pentru a îndepărta eventualul surplus, ori de câte ori îl folosesc, tocmai pentru a evita să-mi mai distrug și alte articole vestimentare sub braț…

Sinceră să fiu, pe cât am fost de entuziasmată atunci când l-am achiziționat, pe atât de dezamăgită sunt ori de căte ori mă văd nevoită să îl utilizez. Abia aștept să îl consum, dacă nu cumva îl voi arunca înainte de a i se termina conținutul…

Nu știu dacă să îl recomand sau nu. Rămâne la aprecierea voastră, mai ales că gusturile nu se discută.

Vă pup, cu drag!

 

IMG_20151205_154408



2 thoughts on “Deo Dove Go Fresh Pomegranate&Lemon Verbena Scent”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.