Lapte de corp Gerovital Happiness

Chiar dacă vremea de afară este cam mohorâtă de-ați zice că toamna și-a intrat serios în drepturi, pielea mea arată și se simte happy precum în cele mai frumoase zile de vară!

Poate vă întrebați cum este posibil… Ei bine, simpla utilizare a laptelui pentru corp Gerovital Happiness îmi face pielea să radieze! 🙂

În rutina mea zilnică de îngrijire a pielii corpului a intrat de curând laptele pentru corp cu extract de afine din gama Gerovital Happiness și reușeste să-mi aducă vara în suflet ori de câte ori îmi las corpul învăluit în acesta!

Este printre puținele produse pentru corp care-și păstrează mirosul pe piele ore întregi! Mirosul de afine a acestui lapte pentru corp mă trimite instantaneu cu gândul la plimbările lungi pe cărări de munte pe care obișnuiam să le străbat vara la brațul iubitului meu! <3 Având în vedere cum se gudură acesta pe lângă mine de câte ori folosesc produsul despre care vă scriu, mă gandesc serios dacă nu cumva are în compoziție și ceva feromoni! 😀

Laptele pentru corp Gerovital Happines are în compoziția sa ulei de măsline(bogat în acizi grași mono și polinesaturați, în special Omega 3 și 6) cu efecte antioxidante și hidratante. Efectul antioxidant este potențat prin asocierea extractului de afine, iar efectul hidratant prin asocierea Aquaxylului.

După fiecare aplicare a acestui lapte de corp hidratant și emolient, pielea mea rămâne catifelată și plăcută la atingere, frumos mirositoare și vizibil mai sănătoasă, mai hidratată. Mai mult decât atât, se absoarbe foarte ușor în piele și nu lasă film gras, astfel că nu pătează hainele. Și-mi conferă un luciu atât de finuț și de plăcut…

Mă încântă până și recipientul – are capacul cu ”click” și dozează foarte bine.

Dacă v-am făcut curioase, nu mai stați pe gânduri și achiziționați-l, mai ales că în această perioadă l-am văzut la reducere! Ar fi o ocazie numai bună de a îl testa și de a vă convinge cât este de bun!

Laptele pentru corp Gerovital Happiness poate fi achiziționat de pe site-ul Farmec, din magazinele cu produse de îngrijire corporală sau din supermarket-uri care comercializează produsele acestui brand.

În cazul în care deja l-ați încercat deja, aștept cu interes părerile voastre în secțiunea de comentarii.

Vă pup!

IMG_20150728_094534



3 thoughts on “Lapte de corp Gerovital Happiness”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.