CHANEL Coco Mademoiselle Intense EDP

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EDP

Iubesc parfumurile și asta nu mai este un secret pentru nimeni. De-a lungul timpului am avut și folosit zeci de parfumuri, care mai de care mai interesante. Însă ce nu v-am spus este că mental îmi impusesem un buget: să nu plătesc mai mult de x lei pe un parfum. Nu am idee de ce făceam acest lucru, probabil ca să nu mă simt prea vinovată pentru achiziție. Însă în ultimul an de zile ceva s-a schimbat, atât în mine, cât și în gusturile mele. Și, într-un final, am depășit acea barieră mentală care îmi șoptea mereu unele lucruri pe care le aveam în vedere. Aspecte precum ”e prea scump”, ”brandul nu e de mine”, ”n-am statutul potrivit pentru acest parfum” mă urmăreau zilnic. Mă uimesc pe mine însămi cum am reușit să mă sabotez atâția ani. Dar iată că apa de parfum CHANEL Coco Mademoiselle Intense a reușit să schimbe asta.

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EDP

Cunosc apa de parfum CHANEL Coco Mademoiselle Intense de ani buni și mi-am dorit-o de când am mirosit-o prima dată. Simt că mă reprezintă 100% și cred că este perioada în care se așează cel mai bine pe mine. Gusturile mi s-au mai maturizat, la fel și vârsta din buletin, așa că simt că e momentul perfect pentru a-l purta. Nu pot spune că iubesc frigul sau temperaturile reci, în general. Însă partea bună a acestora este că scot și mai bine în evidență fascinanta mireasmă. Și după cum primăvara și vara nu se dau venite, încă mă pot bucura de mirosul citric-floral-aromatic al acestei ape de parfum.

Piramida orfactivă a apei de parfum CHANEL Coco Mademoiselle Intense reunește și blenduiește cu succes note de:

➡️ bergamotă, lămâie și portocală la vârf;

➡️ iasomie, tonuri de fructe și trandafir la mijloc;

➡️ labdanum, patchouli, tonka, vanilie de Madagascar și mosc alb la bază.

Pentru mine, această apă de parfum este o explozie de feminitate, eleganță, putere și rafinament. Îmi pare un parfum ușor matur, ideal pentru a fi purtat în principal de către femeile de carieră, independente, sigure pe ele.

CHANEL Coco Mademoiselle Intense

Percepția mea despre CHANEL Coco Mademoiselle Intense

Olfactiv vorbind, incursiunea în acest parfum este uimitoare! De fel, nu iubesc parfumurile fructate, cu atât mai puțin citrice, însă bergamota din deschidere îi conferă acestuia o efervescență aparte, superbă și agreabilă. Apoi, iasomia temperează atât de bine nota de trandafir, transformând această combinație într-una aparte. Este cumva imposibil de separat la nivel molecular, în minte. Nu le pot identifica de sine stătătoare, cum reușeam în alte parfumuri, ceea ce mă intrigă.

La dry down Coco Mademoiselle Intense mi-a dat universul peste cap, fiind singurul parfum în care agreez patchouli. Aceasta este o notă de care eu fug tare, de fel. E incredibil cum reușește să mă convertească într-un fan pe viață, așezându-se foarte frumos pe pielea mea preț de 8-10h. Dacă aș fi citit notele fără să testez parfumul, cu siguranță nu l-aș fi vrut în preajma mea. Sunt surprinsă de cât de bine e realizat acest parfum și cum de a reușit să mă cucerească. Aceasta cu atât mai mult cu cât are o mulțime de note pe care – în mod normal – le evit în parfumerie.

În încheiere

Tot ce vă mai pot spune este că dacă nu ați încercat această apă de parfum, să o faceți cu prima ocazie. S-ar putea să vă surprindă în sensul bun și poate chiar să vă devină parfum-semnătură. Singura mea recomandare legată de acest parfum, ar fi să-l folosiți cu moderație, mai ales în anotimpurile calde. Nu de alta, însă s-a întâmplat să fac overspraying și a devenit ușor amărui și greu de ”digerat” la 20 și ceva de grade. Cred că o singură pulverizare e arhi-suficientă dacă se dorește folosirea lui în timpul primăverii și a verii.

Articolul nu este sponsorizat, parfumul a fost cadou de la soțul meu. Dar dacă doriți să îl cumpărați, îl găsiți la preț bun pe site-ul sole.ro, unde am și un cod permanent de 5% reducere pentru voi: SOLE2626.

Cui îi mai place acest parfum? Vă identificați cu el sau vi se pare prea matur, prea ”de doamne”?



18 thoughts on “CHANEL Coco Mademoiselle Intense EDP”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.