Stick pentru protecție solară SPF50+ cu Acid Hialuronic de la Isntree

Stick pentru protecție solară SPF50+ cu Acid Hialuronic de la Isntree

În încercarea mea de a întârzia îmbătrânirea prematură a tenului, am grijă ca SPF-ul să nu lipsească din rutina mea de îngrijire. Sunt peste 10 ani de cât crema cu SPF cât mai ridicat e la ordinea zilei și asta se vede. Un singur aspect mă deranjează în momentul în care îmi aplic produsele de acest tip și anume senzația de după de pe degete. Singurul care nu e chiar atât de deranjant este cel de la ISISPHARMA, dar de ceva timp îmi încolțise în minte o idee. Aceea de a începe să folosesc fie un produs pentru protecție solară sub formă de spray, fie sub formă de stick. Numai că despre cel din urmă aveam impresia că nu există, până să descopăr unul de curând pe site-ul YesStyle.com. Navigând printre asortimentul lor de produse am descoperit un stick pentru protecție solară SPF50+ cu Acid Hialuronic de la Isntree. Și atât de tare m-a tentat, încât nu am putut să-i rezist și l-am comandat. Îl folosesc deja de câteva săptămâni și pentru că sunt foarte încântată de el, vreau să vă povestesc și vouă mai multe despre acesta.

Stick pentru protecție solară SPF50+ cu Acid Hialuronic Isntree

După cum spuneam, nu mică mi-a fost mirarea atunci când am descoperit că există și SPF-uri sub formă de stick, cum îmi doream. Întâmplarea face să fie și de la un brand de produse super clean, pe care eu îl ador de o lungă perioadă de timp. Acest stick pentru protecție solară SPF50+ cu Acid Hialuronic de la Isntree este fabulos și mi-a întrecut toate așteptările. Produsul nu lasă peliculă albă, grasă sau lipicioasă, dimpotrivă, are un finish dry, ușor catifelat. Se adresează oricărui tip de ten, inclusiv celui gras sau mixt, deoarece nu este comedogenic. Are o textură extrem de fină, non-grasă și se aplică foarte ușor pe ten. Ador senzația mat-uscată pe care o conferă pielii, comparativ cu alte SPF-uri care îmi făceau tenul să pară gras. Acesta este ceva… next level! E din alt film, vă spun! Se simte foarte light pe ten și constituie și o foarte bună bază de machiaj. Fondul de ten arată super peste el.

Stick pentru protecție solară SPF50+

Are o formă anatomică, special gândită pentru a ușura accesul stick-ului în zonele mai greu accesibile precum ochii și nasul. În doi timpi și trei mișcări îmi aplic SPF-ul pe față și nici nu îmi mai ating degetele de produs, ceea ce mi se pare super! Desigur că pentru a beneficia de proprietățile sale, este necesarî o aplicare în mai multe straturi, dar acest lucru se face rapid. Și, de asemenea, trebuie reaplicat peste zi, însă partea bună e că nu interferează cu machiajul, nu-l strică, nu-l șterge. Ce să mai… Acest stick pentru protecție solară SPF50+ cu Acid Hialuronic de la Isntree este un produs pe care oricine ar trebui să-l aibă.

Stick pentru protecție solară SPF50+

Ingrediente stick pentru protecție solară SPF50+ cu Acid Hialuronic de la Isntree

La nivel de ingrediente, acest produs are la bază 8 tipuri de Acid hialuronic, cu greutăți moleculare diferite, pentru a asigura tenului nivelul optim de hidratare. De asemenea, regăsim în acest produs și apă de bambus, extract de alge și extract de aloe vera, care calmează instantaneu tenul iritat. Totodată, factorul de protectie solară SPF50+ conferă tenului protecție de lungă durată împotriva razelor UVA și UVB. IMPORTANT: Nu conține Octocrylene, deci nu vă vor ustura ochii de la acesta!
Pentru acelea dintre voi care doresc să vadă ingredientele acestui stick pentru protecție solară SPF50+ cu Acid Hialuronic de la Isntree, iată:
Stick pentru protecție solară SPF50+

În încheiere

În caz că vă tentează produsul și doriți să-l comandați și voi, o puteți face accesând acest link. De asemenea, folosind codul ISP2626 la checkout, veți beneficia și de o reducere. Iar dacă vă întrebați cum se procedează cu transportul, aflați că pachetul a ajuns direct din SUA în 2 săptămâni. În București acesta a fost livrat prin firma de curierat Cargus.

În final, sunt curioasă câte dintre voi au testat deja acest produs. Iar dacă nu ați făcut-o, pe o scară de la 1 la 10, cât de tare vă tentează? 😀



10 thoughts on “Stick pentru protecție solară SPF50+ cu Acid Hialuronic de la Isntree”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.