3 idei de cadouri pentru Ziua Femeii

3 idei de cadouri pentru Ziua Femeii

Privind zilele acestea în jur, am avut un fel de deja-vu. În fiecare an, în această perioadă, începe oficial goana după cadourile de 8 martie, orașul fiind mai aglomerat decât de obicei. Nimic de spus, sunt complet de acord cu această cadorisire a femeilor dragi din viața noastră, chiar și eu o fac. Doar că, de ce nu am fi puțin mai blânzi și cu noi înșine și ne-am scuti de tot timpul pierdut prin magazinele fizice? Pentru că sunt fana economisirii oricărei resurse, dar mai ales a timpului, vă propun ca anul acesta să încercați cumpărăturile online. În sensul acesta, v-am pregătit 3 idei de cadouri de Ziua Femeii, pe care le puteți procura cu ușurință de pe Parfimo.ro. Iată la ce m-am gândit.

3 idei de cadouri pentru Ziua Femeii 

Pe data de 8 martie se sărbătorește pe plan Internațional această zi specială pentru fiecare femeie din viața noastră – Ziua Femeii. Și pentru a le arăta cât de importante sunt pentru noi, obișnuim să le oferim ceva în dar, pentru a ne exprima încă o dată dragostea și aprecierea noastră. Pe lângă nelipsitele flori, ne-am creat un obicei din a dărui și ceva mai puțin perisabil. Oferim lucruri cumva mai durabile, de care să se bucure pentru mai mult timp și care să le amintească de noi. Și posibilități sunt nenumărate, însă la doar un click distanță se află o multitudine de opțiuni pentru orice variantă de buget. Mai jos regăsiți doar câteva dintre ele.

1. Apă de parfum

Nu cred că am întâlnit vreodată o femeie care să nu fie în culmea fericirii atunci când primește în dar un parfum. Eu însămi aș fi foarte încântată dacă cineva s-ar gândi să îmi dăruiască de Ziua Femeii un produs din această categorie. Și știu că se spune că este dificil să oferi cadou parfumuri, dar după părerea mea, acest aspect nu se aplică în cazul apropiatelor. Pentru că, să recunoaștem, fiecare dintre noi cunoaște foarte bine preferințele parfumistice ale mamei, surorii, mătușii sau prietenei. Așadar, eu spun să nu dați înapoi de la a dărui unei femei dragi din viața voastră o licoare parfumată. Cu atât mai mult cu cât superbități precum Lacoste Pour Femme – feminitatea și gingășia întruchipată într-un parfum – se găsesc și ca set-cadou.

3 idei de cadouri de Ziua Femeii

2. Paletă de farduri

Noi, femeile, nu avem niciodată suficiente farduri, întotdeauna mai este loc de încă o paletă. Bazându-vă pe acest lucru, garantat nu veți da greș dacă veți dărui, de exemplu,  cea mai nouă lansare a celor de la Rimmel London – paleta de farduri Magnif’Eyes în nuanța 009 Jewel Rocks Editon. Conține cele mai folosite nuanțe atât în machiajele de zi, cât și în cele de seară, calitatea acestora fiind peste medie. Cine o va primi în dar va rămâne impresionată de gradul de pigmentare al acestor farduri, precum și de faptul că nu au fall-out.

3 idei de cadouri pentru Ziua Femeii

3. Ruj

Nu mai este niciun secret – rujul este cel mai bun prieten al femeii, căci, ce facem atunci când nu ne stă bine părul? Ne dăm cu ruj! 🙂 Pe site-ul Parfimo.ro găsiți o mare, dar mare varietate de rujuri, de toate tipurile – baton, lichide, glossy sau mate. Însă atunci când le cumpărăm cu scopul de a le dărui, mergem la sigur cu nude-urile. Rujurile nude avantajează pe oricine și orice femeie are astfel de nuanțe în colecția sa. Iată o sugestie de ruj calitativ, rezistent și care nu costă o avere – L’Oreal Paris Color Riche Intense Volume Matte Colors Of Worth. Cel din imagine este în nuanța 600 Le Nude Audacious, dar este disponibil și în alte tonuri de nude. Ce vreau să punctez aici este că acesta este de departe cel mai bun ruj mat de tip baton dintre toate câte am încercat. Are o textură cremoasă super, se aplică foarte ușor pe buze și le dă un volum incredibil. Buzele arată și se simt vizibil mai mari, e foarte confortabil de purtat și neașteptat de rezistent. Zic să vă luați și penntru voi unul, deoarece e categoric un must have în trusa de machiaj a oricărei femei.

3 idei de cadouri de Ziua Femeii

În încheiere

În cazul în care nu rezonați cu cele 3 idei de cadouri pentru Ziua Femeii enumerate mai sus, pe site-ul Parfimo.ro găsiți o mulțime de alte variante. Portofoliul acestora este bogat în seturi cadou de orice tip și găsiți chiar și diverse sortimente de lumânări parfumate. Indiferent de bugetul alocat cadourilor pentru Ziua Femeii, aveți de unde alege. Puteți chiar să compuneți voi seturi drăguțe, în funcție de preferințele femeilor dragi din viața voastră. Și comandând săptămâna aceasta, aveți garanția că vă vor ajunge până pe 8 martie.

Eu am comandat deja ceva noutăți și vă voi arăta și vouă în curând despre ce e vorba. Însă, până atunci, sunt curioasă ce alte produse v-au mai atras atenția de pe site? Ați comandat vreodată de pe Parfimo.ro?



27 thoughts on “3 idei de cadouri pentru Ziua Femeii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.