Trendurile iernii în părul meu

Trendurile iernii în părul meu

Când vine vorba despre o schimbare de look, cel mai la îndemână îmi este să mă tund sau să-mi schimb nuanța părului. Ei bine, în această perioadă tare simt nevoia să le fac pe ambele. Îmi doresc să mă tund din nou bob lung și să revin la culoarea mea naturală. După ce în ultimii 3 ani am oscilat între nuanțe reci și calde de blond, acum parcă mi-aș dori să-mi închid nuanța părului. M-am gândit să optez pentru o vopsea castaniu sau castaniu deschis auriu de la LONCOLOR și astfel voi avea trendurile iernii în părul meu. Știți că am mai avut această tentativă cu un an în urmă, dar nu am mai finalizat-o. Însă de data aceasta e foarte posibil să se și materializeze.

Tendințele acestei ierni în colorarea părului

Hairstiliștii spun că blondurile sunt în continuare la mare căutare, dar se pare că iarna aceasta predomină culorile naturale, de bază. Astfel, se tinde către podoabe capilare maro-ciocolată, castaniu sau castaniu deschis auriu, cu multă strălucire. Se dorește ca nuanțele părului să fie mai puțin complicate, să se revină la eleganță și la simplitate. Desigur că și în acest sezon se poartă nuanțe îndrăznețe, care par naturale. Însă primordial este aspectul sănătos al părului.

Una peste alta, ideal ar fi ca orice femeie care dorește să-și schimbe nuanța părului, să o facă în funcție de subtonul pielii. Cu alte cuvinte, look-ul natural se poate obține și optând pentru nuanțele care vi se potrivesc, care vă complimentează. Iarna aceasta vopsirea părului este despre a ne îndrepta către nuanțe de vopsea care ne scot în evidență trăsăturile. Și, totodată, despre a menține fibra capilară sănătoasă și viguroasă.

Trendurile iernii în părul meu

Nuanța cu care am fost înzestrată de Mama Natură este un castaniu închis, astfel că va fi ușor de replicat. În portofoliul celor de la LONOLOR am descoperit nuanțe vopsea castaniu ce par a fi exact ce trebuie. Îmi par foarte similară cu nuanța mea naturală, astfel că înclin foarte mult spre ele.

Doar că am mai descoperit o nuanță care îmi surâde și anume castaniu deschis auriu foarte interesant. Parcă mă bate gândul să fac trecerea de la blond-miere la castaniu treptat. Astfel că peste ce am acum aș aplica o vopsea castaniu deschis auriu și mai apoi, treptat, aș închide-o până ajung la nuanța naturală.

trendul iernii în părul meu

Cele două nuanțe de vopsea de păr despre care am menționat mai sus fac parte din gama HEMPstyle. Vopseaua HEMPstyle are o formulă care îmbină la modul ideal proprietățile uleiului de Cannabis cu cel de jojoba, totul pentru ca părul să-și mențină aspectul sănătos. Astfel, părul nu doar că va avea o nuanță superbă, dar va deveni mai strălucitor și va căpăta ținută.

Sinceră să fiu, nu credeam că-mi va fi greu să mă decid, dar cei de la LONCOLOR au foarte multe nuanțe faine de vopsea de păr. Ba chiar mă tentează să experimentez cu toate nuanțele din zona aceasta și să merg chiar și spre ciocolată. Chiar sunt curioasă, voi ce ați face în locul meu?

Sfaturi pentru întreținerea culorii

Pentru a vă bucura întotdeauna de un păr cu aspect ca de revistă, e necesar să țineți cont de câteva sfaturi. În vederea întreținerii culorii părului, este indicată vopsirea rădăcinilor crescute cu regularitate. Iar dacă în urma decolorărilor și a vopsirilor repetate părul vostru și-a pierdut strălucirea și vigoarea, interveniți și la acest capitol. În prezent, LONCOLOR dispune de o gamă destinată părului vopsit, care îl hidratează și  îi redă strălucirea. Astfel, chiar și părul procesat chimic poate avea un aspect sănătos.

Cât privește întreținerea culorii părului, puteți prelungi perioada dintre vopsiri folosind șampon nuanțator. Un alt avantaj al acestuia fiind curățarea blândă a scalpului și a părului, așadar, acordați-i o șansă. De asemenea, trebuie să aveți în vedere un aspect foarte important atunci când vă vopsiți acasă. Anume că nuanța rezultată va fi amestecul a trei culori – pigmentul vostru natural, vopseaua anterioară și pigmentul noii vopsele. Așadar, alegeți-vă cu grijă nuanța cu care doriți să materializați schimbarea.

Experiența mea cu vopseaua de păr LONCOLOR

Eu folosesc vopsea de păr LONCOLOR de la 19 ani, când m-am vopsit pentru prima dată cu 1.0 – negru. Timp de 7 ani am purtat această culoare și am mai experimentat și cu alte branduri, dar m-am întors tot la LONCOLOR. Vă spun și de ce: mi-am putut da seama despre calitatea vopselei acestora din simplul fapt că nu ieșea la spălare precum altele.

Acum când sunt la un pas de a face o nouă schimbare radicală de look vreau să merg tot pe mâna acestui brand. Deoarece am încrederea că indiferent de nuanța pe care o voi alege, aceasta se va fixa foarte bine în păr și-mi va acoperi 100% firele albe. Mă bucur tare mult că pot avea trendurile iernii în părul meu și că am găsit în portofoliul LONCOLOR exact nuanțele la care mă gândeam.

Voi ce spuneți? Să aleg o vopsea castaniu sau să merg mai bine pe varianta castaniu deschis auriu? Cum m-ați vedea în perioada următoare? Dacă vă tentează și pe voi să vă împrospătați nuanța părului, găsiți gamele de vopsea de păr LONCOLOR în magazine și pe site-ul papillon.ro.18 thoughts on “Trendurile iernii în părul meu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.