Idee de cadou pentru Crăciun

Idee de cadou pentru Crăciun

Zilele acestea mi le-am petrecut punând la punct ultimele detalii privind cadourile de Crăciun, moment în care am avut o revelație. Eu de regulă, iau cadou persoanelor dragi produse care le lipsesc sau de care au nevoie. Mi se pare că așa merg safe și că nu am cum să dezamăgesc. Însă, intervine o întrebare, ce te faci atunci când persoanei pe care vrei să o cadorisești nu îi lipsește nimic? Așa-i că e o mare dilemă? Ei bine, de asta sunt eu aici, ca să vin mereu în ajutorul vostru cu sugestii, chiar și pentru genul acesta de situații. După părerea mea, dar și pe testate, îmi pare că niciodată nu veți da greș cu următoarea idee de cadou, respectiv un aranjament floral de sezon și un planner.

Idee de cadou Florile Cezarei

Eu până la vârsta asta nu am întâlnit persoană căreia să nu-i placă aranjamentele de sezon, de pus pe masă. Mie cele cu specific de Crăciun mi se par cele mai faine, cu adevărat fascinante. Amplasarea unui astfel de aranjament pe birou emană zilnic un miros de brad care ne ajută să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă. Iar când folosim aranjamentul pe masa cu bucatele de sezon, conferă acesteia un aer festiv. Plus că are și un impact vizual deosebit, dând o stare de spirit mai bună celor care îl admiră.

Florile Cezarei

Astfel de aranjamente special create pentru sărbătorile de iarnă eu am descoperit laAtelierul de floristică Florile Cezarei. Multe aranjamente care mai de care mai spectauloase iau naștere din mâinile și creativitatea echipei, iar prețurile sunt pentru orice buget. Și dacă aveți în minte un model anume de aranjament pentru Crăciun, trebuie doar să îl arătați și se rezolvă. Însă nu, Atelierul de floristică Florile Cezarei nu este doar despre asta, ci despre aranjamente florale pentru nunți și diverse evenimente, fie ele chiar și corporate.

Idee de cadou Literalmente

Apoi, dacă persoana pe care o cadorisiți are o viață activă și un job solicitant, atunci cu siguranță va aprecia un planner. Este, aș spune, tool-ul suprem de care oamenii se folosesc pentru a se organiza și a nu-și transforma existența într-o degringoladă. Nu de alta, dar ritmul alert al vieții, care pare pe repede-înainte, ne poate face să uităm lucruri. Iar un astfel de planner devine cumva mâna noastră dreaptă, pe care ne bazăm pentru a avea ordine și disciplină în viață. Iar dacă mai și arată precum cel de la Literalmente, atunci cu siguranță veți pune un mare zânbet pe chipul persoanei căreia îl veți dărui. Așadar, iată încă o idee de cadou potrivit pentru această perioadă a anului.

Literalmente planner

Despre Literalmente nu este pentru prima dată când vă povestesc, am avut o experiență foarte faină în trecut. Ei mi-au confecționat câteva obiecte de decor pe care le am și astăzi peste tot prin casă. Pasionată fiind de caligrafie, a fost o reală încântare pentru mine să descopăr că portofoliul acestora s-a extins. În prezent, la Literalmente se găsește și o mare varietate de plannere, cu design deosebit, priviți mai jos. Așadar, este de luat în calcul ca fiind o altă idee de cadou sau – de ce nu – de completare a unui cadou mai mare.

În încheiere

Partea și mai bună în ceea ce privește sugestiile oferite mai sus este că se pot livra înainte de Crăciun. Plasând comenzile cât mai curând, veți intra în posesia lor în timp util astfel încât să le dăruiți celor dragi de cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât atât, acestea pot reprezenta și o foarte bună idee de cadou corporate, plannerele pretându-se de minune pentru un prilej precum acesta. Desigur că pot fi dăruite și în cadrul evenimentelor precum Secret Santa, oricine s-ar bucura de un astfel de cadou. Una peste alta, eu consider că plannerele pot completa și cadourile pentru zilele onomastice sau de naștere, așadar, iată cât de versatile sunt.

Pe o scară de la 1 la 10, cât de tare vă încântă această idee de cadou propusă în articol?6 thoughts on “Idee de cadou pentru Crăciun”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.