Guerlain – acum mai accesibil, mulțumită Parfimo.ro

Guerlain – acum mai accesibil, mulțumită Parfimo.ro

Zilele trecute a avut o revelație, anume că noi, femeile, suntem niște adevărate eroine. Până și mie, care sunt femeie, mi se pare incredibil cum reușim să jonglăm cu succes între toate sarcinile zilnice. Avem job full time, ne îngrijim și de casă cu tot ce presupune asta, le suntem aproape celor dragi nouă – soților, copiilor. Și nu este deloc ușor, dar cumva găsim tăria de a le face pe toate. Numai că, în timp, ca orice ființă umană, acumulăm oboseală și asta se vede de cele mai multe ori pe chip. Cearcăne, pungi sub ochi, tenul care o mai ia razna… Noroc că noi – femeile – avem un privilegiu în fața bărbaților, acela de a folosi machiaj. Indiferent cum și-ar fi pus amprenta pe chipul nostru oboseala sau anii, cu produsele de machiaj potrivite reușim să ascundem acest lucru. Eu am descoperit recent câteva produse de machiaj care m-au impresionat și m-am gândit să vă povestesc și vouă despre ele. Este vorba despre câteva produse marca Guerlain, care se găsesc la prețuri foarte accesibile pe site-ul Parfimo.ro.

Câteva cuvinte despre casa Guerlain

Casa Guerlain a fost fondată de către Pierre-François-Pascal Guerlain în anul 1828 și timp de patru generații a rămas o afacere de familie. Practic, aceasta este una dintre cele mai vechi case de parfumuri din lume, care și-a păstrat până astăzi reputația pentru calitate, lux și eleganță. Motto-ul Casei Guerlain este ”Niciodată să nu faci compromisuri la calitate”, lucru de care se ține cont chiar și în zilele noastre.

Fondatorul brandului obișnuia să practice o formă de marketing direct cu clienții buticului său parizian. Astfel, acesta reușea să afle chiar de la ei ce anume își doresc în materie de parfumuri, făcându-le unora dintre ei parfumuri personalizate. Această metodă l-a ajutat ca, zece ani mai târziu, să devină cel mai cunoscut și cel mai scump butic de parfumuri din tot Parisul.

Guerlain

Apogeul succesului său a venit, însă, în anul 1853 când a creat un parfum special pentru Împărăteasa Eugénie, soția lui Napoleon al III-lea, drept cadou de nuntă. Este vorba despre Eau de Cologne Impériale, care i-a adus lui Pascal Guerlain titlul de parfumier oficial al familiei imperiale.

Adaptarea la noile nevoi și cerințe ale societății moderne a adus la viață și liniile de produse cosmetice și de machiaj. Așadar, portofoliul brandului s-a îmbogățit și cu astfel de produse, fiind recunoscute pentru rafinamentul și aspectul lor luxuriant. În special produsele de machiaj ale acestui brand se diferențiază de celelalte prin mirosul lor delicat și plăcut de violete.

Experiența mea cu produselele lor de machiaj

Admiram de multă vreme produsele de machiaj ale brandului Guerlain, dar cumva mi se păreau inaccesibile. Fiind produse de lux, și prețurile acestora sunt – de regulă – pe măsură. Asta până de curând când, navigând pe site-ul parfimo.ro absolut întâmplător, mi-a atras atenția un ruj lichid care costa foarte puțin, în jur de 50 lei. Atunci mi-a venit ideea de a căuta tot asortimentul de produse Guerlain și nu mică mi-a fost mirarea când am mai descoperit și alte produse la prețuri accesibile. Evident că am și plasat o comandă, iar acum pot spune că sunt produsele mele preferate din toată colecția mea de make-up.

Guerlain parfimo.ro

Mi s-a confirmat că este așa cum mă așteptam – calitatea se reflectă în prețul produselor. Nu există termen de comparație între produsele acestea și cele de drugstore, dar evident că fiecare alege ce dorește pentru sine. Sunt convinsă că majoritatea femeilor optează pentru produse de tip drugstore, deoarece le consideră budget-friendly. Însă nici cele Guerlain nu fac gaură în buget, deoarece se consumă mai greu decât cele de la alte branduri. Am folosit de-a lungul timpului numeroase produse mass-market, dar acestea despre care vă povestesc mi-au schimbat total percepția. Am putut vedea pe pielea mea cât de puțin blush Guerlain trebuie să aplic pe pomeți pentru a obține rezultatul dorit. Pe când în cazul celor mass-market eram nevoită să reaplic produsul de câteva ori pentru a fi mulțumită. Categoric, merită investiția și vă recomand și vouă să faceți acest lucru măcar de dragul comparației.

Produse de machiaj Guerlain de pe Parfimo.ro

Am găsit pe Parfimo.ro tot ce îmi trebuie pentru realizarea unui machiaj full face. În primul rând, mi s-a părut incredibil că am găsit fond de ten Guerlain cu doar 120 lei! Prețul acestuia mi s-a părut mai mult decât accesibil pentru un produs de lux. Mi-am luat, apoi, mult râvnitele perle Meteorites (eu le am în nuanța cea mai închisă – doree), precum și un blush piersiciu. De asemenea, am zis să dau și eu o șansă tușului lor și acum am înțeles de ce este atât de lăudat. Am comparat mascarele și am ales-o pe cea potrivită tipului meu de gene. Iar, în final, mi-am mai ales și un balsam de buze (cu rol de primer), precum și două rujuri.

Guerlain parfimo.ro

Tot ce am enumerat mai sus a costat în jur de 800 lei, dar să nu uităm că pe alte site-uri cu banii aceștia puteți lua maxim 2-3 produse. Și știu că unora dintre voi tot li s-ar putea părea mult, însă nici nu trebuie să vi le cumpărați pe toate o dată. Vă puteți lua lunar câte 1-2 produse până când ajungeți să aveți în colecția de machiaj tot ce vă e necesar pentru un machiaj complet. Vă spun, e diferență de la cer la pământ între calitatea pe care o oferă Guerlain și produsele comercializeate în supermarket. Și, după cum spuneam, nu doar că se consumă mult mai greu, dar arată și foarte bine pe față. Fondul de ten pe care mi l-am ales conferă efectiv o senzație de second skin și e fix ton pe ton. Iar blush-ul conferă un aspect superb de îmbujorare naturală, efect pe care nu l-am  mai întâlnit până acum.

În încheiere

Ar mai fi foarte multe de spus și mi-aș putea exprima încântarea până mâine, dar mai bine vă las să testați pe pielea voastră. Mi-ar plăcea ca fiecare femeie să-și ofere ocazia de a folosi produse de machiaj de lux pentru a simți diferența. Nu de alta, dar nu uitați că sunteți niște adevărate eroine și meritați tot ce e mai bun pentru voi!

În perioada aceasta găsiți foarte multe oferte faine pe site-ul Parfimo.ro. Și încă mai aveți timp să le comandați ca să vi le puneți sub brad. Mie coletele de la Parfimo mi-au venit în câteva zile de la plasarea comenzii (în medie 3). Astfel că dacă vă grăbiți puțin, vă veți putea bucura de ele înainte de Crăciun.

În încheiere, mi-ar plăcea să aflu dacă ați avut ocazia de a folosi produse Guerlain și cum vi s-au părut. Vă las și un gând bun: nu uitați că voi sunteți cele mai importante persoane din viața voastră! Apreciați-vă, iubiți-vă și nu uitați cât sunteți de speciale, prin simplul fapt că sunteți femei!22 thoughts on “Guerlain – acum mai accesibil, mulțumită Parfimo.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.