KALINI – cercei cu protecție pentru copii

KALINI – cercei cu protecție pentru copii

De-a lungul timpului, diferențierea dintre bebelușii de sex feminin și cei de sex masculin se făcea îndeosebi prin culoarea îmbrăcămintei. Mai apoi, părinții și-au învins temerile și au decis ca fetițelor să le pună cercei încă de mici. Acest lucru se practică și astăzi, cu diferența că părinții au devenit mult mai atenți în alegerea cerceii micuțelor. Au constatat că modelele obișnuite de cercei, similare cu cele pentru adulți, pot fi incomode sau chiar le pot crea leziuni în spatele urechii. Dar iată că, pentru a se bucura de acest accesoriu încă din fragedă pruncie, au apărut niște cercei special creați pentru copii. Aceștia dispun de un căpăcel rotunjit, de protecție și se închid prin înșurubare. Dacă vă întrebați unde puteți găsi astfel de modele de cercei, vă spun eu: la KALINI.

Despre găurile pentru cercei

Când vine vorba despre cercei, sunt de părere că perioada cea mai potrivită pentru realizarea găurilor în loburile urechilor este în primele săptămâni sau luni de viață. Spun asta deoarece mie mi s-au făcut găurile în jurul vârstei de 2 ani și nu mi-o amintesc ca pe fiind o experiență plăcută. Astfel, am ajuns la o concluzie: cu cât vârsta este mai fragedă, cu atât se trece mai ușor peste procedură. Doar că, înainte de efectuarea găurilor trebuie să aveți în vedere un aspect foarte important, anume tipul cerceilor. După cum menționam anterior, cel mai potrivit model pentru nou-născuți și pentru copii este acela cu protecție. Astfel, acest tip de cercei nu le va cauza răni în spatele urechii și nici nu vor fi inconfortabili în timpul somnului. ❤️

www.kalini.ro

Câteva cuvinte despre KALINI

KALINI nu a luat naștere întâmplător, ci a venit chiar din experiența pe care fondatoarea a avut-o cu fiica sa. Testând numeroase modele de cercei, Daniela Sabadac a concluzionat că aceasta ar avea nevoie de o pereche specială de cercei. Mai exact, de un model care să nu o deranjeze în timpul somnului și să nu-i creeze leziuni în spatele urechii. Și tot câutănd, a descoperit cerceii cu protecție pentru copii, dezvoltând astfel un Univers prin care ajută și alte mămici în acest sens. De altfel, fondatoarea este printre primele persoane care au introdus aces tip de cercei pe piața din România.

Numele brand-ului nu a fost ales deloc întâmplător, KALINI însemnând în hindi floare complet înflorită, ajunsă la maturitate. Acest cuvânt se pare că exprimă perfect starea actuală a Danielei. Brandul, conceptul, logo-ul și toate materialele folosite pentru promovare sunt create în totalitate de către aceasta, prin forțe proprii. Așadar, în fiecare accesoriu veți găsi și o bucățică din sufletul ei și din pasiunea pusă în dezvoltarea acestui business.

KALINI

În portofoliul KALINI găsiți o mare varietate de cercei de calitate, confecționați în mare parte manual, din aur sau argint și chiar cu diamante. 💎 Cerceii pot fi purtați încă de la naștere și nu au o limită superioară de vârstă. Fiecare pereche de cercei comandată de la KALINI vine însoțită de un certificat de autenticitate, garanție. Overall, prezentarea este premium, întrucât dispune de un ambalaj foarte fain, compus din cutie și sacoșică de cadou. Primiți chiar și o lavetă pentru curățarea cerceilor, toate fiind branduite cu logo-ul brandului.

cercei cu protectie pentru copii

Iar dacă nu sunteți fanele aurului, să știți că la KALINI găsiți și cercei din argint. De regulă, am observat că anumite modele lucrate în aur se găsesc și pe varianta argint. Și, mai mult decât atât, brandul nu se rezumă numai la comercializarea cerceilor. Găsiți, totodată și brățări de tip șnur cu diverse charmuri din aur alb, galben sau roz. Unde să mai pun și faptul că Daniela oferă servicii de piercing la domiciliu, în București și Ilfov?

Experiența mea cu cerceii KALINI

Eu am rămas impresionată de modalitatea de prezentare a bijuteriilor KALINI, totul fiind la superlativ. Pentru mine a fost o reală încântare să descopăr brandul și cum acesta se prezintă clienților. Asta cu atât mai mult cu cât știți despre mine că sunt o împătimită a ambalajelor și a atenției la detalii. Cerceii pe care mi i-am ales sunt din confecționați din aur de 14 karate și au încrustate 7 mici diamante.

Se înșurubează foarte ușor, îmi place că se simt lejeri în ureche și că am putut dormi cu ei fără griji. Sunt foarte finuți, iar strălucirea diamantelor îți ia ochii. Dacă vă tentează modelul, să știți că în această perioadă este la reducere pe site, îl găsiți aici. Cred că este un bun prilej de a achiziționa fetițelor sau femeilor dragi din viața voastră o astfel de pereche de cercei. Cu siguranță oricine s-ar bucura să găsească sub brad o asemenea minunăție de pereche de cercei! Și este la doar un click distanță de voi, cu livrare rapidă prin curier, la timp pentru a fi dăruiți de Crăciun!

Voi știați despre acest tip de cercei? Vă tentează să achiziționați pentru micuțele voastre sau chiar pentru voi?20 thoughts on “KALINI – cercei cu protecție pentru copii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.