Produse de îngrijire de la Vitamix – magazin naturist

Produse de îngrijire de la Vitamix – magazin naturist

Îngrijirea personală este un domeniu care m-a preocupat încă de la vârstele fragede ale preadolescenței. Am avut – se pare – capacitatea de a-mi identifica singură tipul de piele și de păr, astfel că mi-am dorit mereu produse potrivite acestora. Recunosc faptul că părinții nu prea agreau acest lucru, pe atunci obișnuiam să folosim cu toții aceleași produse. Însă, cu trecerea timpului, mi-am strâns bani în vederea achiziționării unora pe care să le folosesc doar eu și care să mi se potrivească 100%. Pentru că se cunoaște faptul că fiecare persoană are nevoi diferite și că un singur produs nu are cum să satisfacă întreaga familie. Apoi, prin natura mea, mi-am dorit întotdeauna tot ce e mai bun pentru mine, motiv pentru care mi-am îndreptat atenția către produsele naturiste. Am păstrat acest obicei și astăzi, așa că ori de câte ori îmi doresc astfel de produse, Vitamix – magazin naturist.

Vitamix – magazin naturist

Despre Vitamix – magazin naturist nu este pentru prima dată când vă povestesc. Am descoperit acest magazin cu mai bine de 5 ani în urmă și tare încântată am fost de un aspect. Acela că e disponibil atât în format fizic, cât și online. Mi se pare super faptul că pot merge să cumpăr direct din magazin atunci când am nevoie urgentă de vreun produs. Mai ales că prețurile sunt aceleași, nu cum am mai întâlnit în alte cazuri, prețuri mai mici pe site decât în magazin.

Vitamix - magazin naturist

Vitamix – magazin naturist dispune de o impresionantă varietate de branduri și de produse. Ce vă pot spune cu mâna pe inimă este că o vizită la ei durează ceva. Toate produsele au ambalaje atrăgătoare și te îmbie să le studiezi în amănunt. Mie, cel puțin, așa mi se întâmplă de fiecare dată când le calc pragul sau când intru pe site. Mă trezesc petrecând minute bune printre produse, citind listele de ingrediente și indicațiile de folosire. Și sunt fascinată de noutăți, de produse despre care nu aveam idee că există.

Ce am luat de la Vitamix – magazin naturist

Ultima dată când am cumpărat produse din magazinul fizic mi-am făcut provizii serioase, astfel că am avut din ele până recent. Și pentru că îmi era dor de anumite produse, mi-am spus că e timpul pentru o nouă comandă, de data aceasta una online. Am luat o mulțime de produse, multe dintre ele complet noi pentru mine, cărora mi-am propus să le dau o șansă. Ce vreau să vă asigur este că nu am nici cea mai mică emoție atunci când cumpăr de la Vitamix – magazin naturist. Aceasta pentru că, de-a lungul timpului, nimic din ce am luat de la ei nu m-a dezamăgit, dimpotrivă. Multe produse mi-au întrecut toate așteptările, deși la prima vedere afișasem scepticism față de ele. De aceea, pot spune că acesta este singurul magazin de unde pot lejer să achiziționez cu ochii închiși. Nu am nici cea mai mică teamă că produsele nu-și vor deservi scopul cu succes! Dar zic să nu o mai lungesc și să vă arăt ce am achiziționat de această dată.

Pastă de dinți Bunica Agafia

Să fie un an de zile de când eu și soțul nu mai folosim paste de dinți ce conțin fluor, dar greu găseam unele fără. Nu mică mi-a fost mirarea când am descoperit în portofoliul celor de la Vitamix paste de dinți fără fluor, marca Bunica Agafia. Nici nu am clipit și am adăugat în coș toate cele 6 variante disponibile la acel moment. Asta pentru că produsele Bunica Agafia nu m-au dezamăgit niciodată și au avut formule tare faine. Aceste paste de dinți nu fac excepție și sunt chiar mai faine decât mă așteptam!

Pasta de dinti Bunica Agafia

Sunt paste de dinți vegane, cu 99% ingrediente de origine naturală, care își fac foarte bine treaba. Acestea nu doar curăță bine dinții și protejează împotriva cariilor, dar au și proprietăți antiinflamatorii. Și pe lângă faptul că au un gust delicios, împrospătează respirația, mai ales dacă spuma creată este ținută în gură pentru aprox. 20 de secunde. Cu alte cuvinte, aceste paste de dinți fără fluor marca Bunica Agafia pot înlocui cu succes și apa de gură.

Săpun lichid Bunica Agafia

Produsele despre care vă povesteam mai sus că le cumpăr obsesiv sunt nimeni altele decât săpunurile lichide Bunica Agafia. După cum bine știți, săpunurile sunt indispensabile în orice locuință, eu am în permanență trei în uz, câte unul în fiecare baie și unul la bucătărie. Poate că vă veți întreba ce este așa deosebit la niște săpunuri, până la urmă. Ei, uite că în cazul meu cel puțin, contează foarte mult cu ce mă spăl pe mâini. Pielea mâinilor mele este mai mereu uscată, indiferent de anotimp, așa că am nevoie de produse adecvate pentru îngrijirea acestora.

sapun lichid Bunica Agafia

Motivul pentru care aleg săpunurile lichide Bunica Agafia este unul destul de simplu. Mulțumită ingredientelor sale naturale și a proprietăților benefice, mâinile mele nu mai suferă și își mențin frumusețea și suplețea. Până să-mi ajungă comanda de săpunuri, am folosit altceva și mi-am simțit pielea mâinilor aspră în permanență. Acest lucru m-a făcut să devin dependentă de cremă de mâini, lucru care nu mi se întâmplă când folosesc aceste săpunuri de la Vitamix – magazin naturist.

Produse pentru îngrijirea scalpului Bunica Agafia

De la acest brand am folosit doar șampoane și balsamuri, dar observ că portofoliul Bunicii Agafia s-a extins. Am regăsit acum două produse cu totul noi pentru mine, mai exact scruburile și serul vitaminizant pentru scalp. Fiind o împătimită a îngrijirii părului și scalpului, nu am putut să nu le comand, să nu le încerc și eu. Unul dintre scrub-uri este pentru întărirea rădăcinilor, că tot am trecut printr-un episod cronic de cădere a părului. Iar cel de-al doilea este creat special pentru a conferi volum părului, pentru că în această perioadă am nevoie să-l înfoiez.

Scrub pentru întărirea rădăcinilor

Scrub-ul pentru întărirea rădăcinilor sprijină regenerarea părului și a rădăcinii, hrănind firul din interior. Datorită acizilor grași din conținut, previne căderea părului și sigilează vârfurile, reducând despicarea acestora. Extractul de pelin stimulează creșterea părului și întărește rădăcinile datorită vitaminelor A și B6 și conferă părului volum. Extractul din ierburi proaspete din Taiga netezesc părul, îl fac ușor de pieptănat, regenerează, conferă volum, întăresc rădăcina.

scrub pentru scalp Bunica Agafia

Scrub pentru volum

Scrub-ul pentru volum conține argilă caolin, care curăță în profunzime scalpul îndepărtând eficient sebumul. Fiind bogat în siliciu și zinc, conferă părului volum și strălucire. Extractul de afin, bogat în vitamina C, are efect nutritiv pentru rădăcini, stimulează creșterea naturală a părului. Mierea, bogată în amino acizi si acid folic, are efect nutritiv, lasă părul mătăsos. Sarea are efect stimulator și este bogata în micronutrienți. Ierburile proaspete din Taiga netezesc părul, îl fac ușor de pieptanat, regenerează, conferă volum.

Ser vitaminizant pentru scalp

Și, în cele din urmă, serul vitaminizant pentru scalp îngroașă firele de păr și stimulând creșterea acestora datorită extractului de cătină din Altai. Cătina Altai hrănește și întărește rădăcinile de păr, făcând părul vizibil mai gros și mai puternic. Afinele și zmeura conțin vitamina C, care hrănesc foliculii de păr și stimulează creșterea părului. Ierburile proaspete din Taiga, datorită conținutului ridicat de vitamine, hrănesc și întăresc părul, oferindu-i volum și strălucire naturală.

Balsam cu extract de mușețel Zanna

Vreau să vă arăt un produs indispendabil mie din momentul în care l-am descoperit. Este vorba despre balsamul cu extract de mușețel Zanna, care vine în două variante de cantitate. Eu aleg mereu cantitatea mai mică, deoarece mi-e mai la îndemână să o iau cu mine peste tot. Poate că vă întrebați de ce aș purta mereu acest produs în geantă, însă tocmai ce vă povesteam despre pielea mea uscată.

Balsam cu extract de mușețel ZannaAvând o textură ușor onctuoasă, balsamul cu extract de mușețel Zanna mă ajută să-mi hidratez buzele, coatele, cuticulele și chiar pielea mâinilor. Mă bazez pe acest produs în orice anotimp, o cantitate mică de balsam fiinsu-mi îndeajuns pentru a scăpa de uscăciune. Ce îmi place mult la el e faptul că nu rămâne delog gras și nu lasă peliculă lipicioasă. Este numai bun de avut mereu la îndemână pentru orice.

Suplimente alimentare Adams

Și nu, Vitamix – magazin naturist, nu este numai despre produse pentru îngrijire corporală sau dentară. Ca să nu vă creați o impresie greșită desprea acesta, vă voi arăta că tot aici găsiți și suplimente alimentare. De data aceasta eu am optat pentru două suplimente menite să mă ajute în creșterea imunității, mai exact Garlifor și Vitamina D-5000. Dar să le luăm pe rând, să vă spun câte ceva despre fiecare în parte.

Suplimente alimentare Adams

Garlifor este un complex de usturoi fără miros, imbogățit cu pătrunjel și clorofilă (adaugat in mod special pentru efectele deodorizante). Așadar, capsula nu emană miros dupa înghițire. Este un excelent tonifiant și stimulent al producției de anticorpi. Ajută digestia și detoxifiează organismul, ajutând ficatul să elimine toxinele. Usturoiul are un conținut bogat în seleniu: reda elasticitatea pielii și prin proprietățile sale antibacteriane ajută în tratarea acneei.

Vitamina D-5000 contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosforului. Totodată, contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sange și la a funcției normale a sistemului muscular. Să nu uităm nici de contribuția sa în menținerea sănătății dinților și în functionarea normala a sistemului imunitar.

În încheiere

Iată, dragii mei, câte motive aveți pentru a face și voi cumpărături de la Vitamix – magazin naturist! Dacă întâlniți magazinele acestora la voi în localitate, nu le ocoliți. Făcându-le o vizită, cu siguranță veți descoperi produse inedite, inclusiv alimentare și nu veți pleca cu mâna goală. Mie îmi place mult și cum arată magazinele overall, atmosfera este una foarte primitoare și parcă îmbie la shopping. Iar dacă vă este mai comod să comandați online, totul este foarte bine structurat pe categorii, astfel că experiența de navigare va fi una ușoară.

În final, mi-ar plăcea să aflu dacă mai sunt printre voi fani ai acestui magazin. Ce cumpărați cel mai frecvent de la ei?



8 thoughts on “Produse de îngrijire de la Vitamix – magazin naturist”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.