Redecorarea balconului cu ajutorul lui FAVI

Redecorarea balconului cu ajutorul lui FAVI

Un lucru pe care l-am descoperit la mine în ultimii ani de zile este acela că iubesc design-ul interior. Îmi place la nebunie să redecorez încăperi, fie ele de locuit sau destinate altor scopuri precum relaxarea sau socializarea. Ba chiar m-am gândit foarte serios la a-mi fructifica acest talent, dacă tot am fost înzestrată cu simț estetic dezvoltat. Însă până voi prinde curajul de a face ceva concret în acest sens, exersez cu propria locuință, următoarea pe lista mea fiind redecorarea balconului. Pentru acasta nu voi merge să străbat magazinele fizice, așa cum poate v-ați fi așteptat. Am în plan să economisesc atât timp, cât și bani, folosind un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni numit FAVI. Este infinit mai avantajos astfel, deoarece reunește produsele a peste 250 de magazine de profil, într-un singur loc. Acum, la un calcul simplu, cam cât timp mi-ar fi luat mie să iau la pas 250 de magazine de mobilă și decorațiuni? Exact! Despre asta este vorba.

Redecorarea balconului cu FAVI

În perioada lockdown-ului am achiziționat pe repede-înainte un set de mobilier pentru balcon, pentru a petrece cât mai mult timp la aer curat. Ce se întâmplă este că acum nu mai corespunde gusturilor mele, drept pentru care îmi doresc o schimbare. Preferințele mele actuale se situează undeva în zona boho, astfel că am în plan redecorarea balconului cu FAVI. Așa că vă invit să vedeți ce mi-a făcut cu ochiul în urma consultării acestui motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni.

Set mobilier terasă din ratan și metal

De când aspir la boho, pur și simplu ador ratanul, atât din punct de vedere al culorii, cât și al texturii acestuia. Mi se pare cel mai potrivit în acest context, iar setul acesta care mi-a atras atenția este și foarte confortabil. Am avut ocazia de a testa un astfel de fotoliu și mi s-a părut foarte cozy. Cumva te poți ghemui în el și citi sau contempla natura, fix ceea ce îmi doresc eu să fac pe viitor. Iar măsuța cu blat din sticlă este perfectă pentru a găzdui un ceai sau un smoothie, precum și desertul preferat.

Set mobilier terasă din ratan și metal FAVIHamac tip scaun

O altă piesă de mobilier care am remarcat că este foarte pe gustul soțului meu este hamacul de tip scaun. Îmi amintesc că le tot dădea târcoale la început, când mergeam în magazine ca să ne mobilăm casa. Dar, dintr-un motiv sau altul, atunci nu am luat ceva de genul. Acum cred că i-aș face o mare bucurie dacă aș avea în vedere amplasarea unui hamac tip scaun pe balcon. I-ar servi drept relaxare după serviciu, cu siguranță.

Scaun tip hamac FAVIPerdea din bumbac

Deși este listată ca o perdea pentru living, eu al alege să-mi decorez balconul cu o perdea albă din bumbac. Aș alege această nonculoare deoarece îmi place mult cum reflectă lumina și că dă impresia vizuală de spațiu mai mare. Iar materialul se pliază de minune pe conduita mea eco-friendly pe care am adoptat-o de câțiva ani încoace.

Ghirlandă luminoasă

Acum vă invit să faceți un exercițiu de imaginație. Încercați să vizualizați cât de fain se va vedea perdeaua de mai sus cu această ghirlandă luminoasă atașată ei. În bătaia vântului răcoros de seară va fi pur și simplu o splendoare, ruptă parcă dintr-un film romantic. Deja îmi imaginez ce poze faine ar ieși pe balconul astfel amenajat.

Decorațiuni din lemn

Și ca să trecem la capitolul decorațiuni, din noul meu balcon nu vreau să lipsească această spirală împotriva țânțarilor. Nu doar că are un aspect care se înscrie perfect în stilul boho, dat totodată mă va ajuta să petrec serile pe balcon fără grija țânțarilor. Nu de alta, dar știți că v-am mai povestit că eu am o grupă sanguină foarte pe gustul lor.

Spirala tantari FAVIPe unul dintre pereții laterali ai ușii balconului cred că ar sta foarte bine acest set de 3 decorațiuni de perete din molid. Cu siguranță și soțului meu i-ar plăcea, mai ales că este foarte de acord cu motto-ul scris pe acestea.

Decoratiune perete

Iar de partea cealaltă ni s-ar potrivi de minune această hartă a globului pământesc, realizată, de asemenea, tot din lemn. Asta pentru că noi suntem doi împătimiți ai călătoriilor și profităm de fiecare moment liber pentru a merge pe undeva, în țară sau peste hotare. Cumva, mă gândesc că am putea juca un fel de darts, în vederea stabilirii următoarei destinații de vacanță. Nu-i așa că ar fi interesant?

Decor perete harta lumii FAVIȘi decorul nostru boho nu ar fi complet fără o decorațiune suspendată de tip dream catcher, agățată chiar deasupra intrării. Poziționarea acesteia mi se pare excelenră, rolul ei fiind acela de a absoarbi tot ce e negativ, înainte de a intra în casă.

Nu cred că v-am spus vreodată, însă eu sunt o mare fană a lampadarelor, așa încât mi-aș pune unul chiar și pe balcon. M-ar ajuta foarte mult atunci când vreau să citesc seara, la aer curat, alături de o ceașcă cu ceai. Asta cu atât mai mult cu cât am găsit unul chiar fain pe FAVI, cu piciorul din lemn. Iată la care fac referire:

În încheiere

Cam acestea ar fi articolele de care aș avea nevoie pentru a-mi redecora balconul și a-l face așa cum îmi doresc. Chiar nu știu ce alte decorațiuni s-ar mai potrivi unui decor boho, dar aștept ideile voastre. Sinceră să fiu, nu mi-aș fi imaginat că e atât de ușoară redecorarea balconului cu FAVI, dar iată că se poate! În nici 10 minute am găsit tot ce am nevoie pentru a-mi transforma balconul dintr-unul plictisitor într-unul de poveste! Mă încântă foarte tare varietatea pe care am găsit-o în portofoliul acestora, iar prețurile sunt pentru orice buget. Așadar, nu văd niciun motiv pentru care aș pierde timpul prin magazinele fizice, când pot comanda ce-mi doresc de pe FAVI. Iar timpul economisit îl pot petrece cu cei dragi mie, pentru că și așa am senzația că stăm împreună prea puțin. De aceea vă îndemn și pe voi să faceți cumpărături de pe acest motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni. Faceți alegeri inteligente și folosiți și voi acest minunat și inedit motor de căutare. A fost creat tocmai pentru a vă ajuta să acordați mai puțin timp cumpărăturilor și mai mult timp lucrurilor care contează cu adevărat în viață.

De curiozitate, știați despre FAVI? Ați plasat comenzi prin intermediul acestui motor de căutare? Și dacă nu, pe o scară de la 1 la 10, cât de tare vă tentează să îl folosiți?



7 thoughts on “Redecorarea balconului cu ajutorul lui FAVI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.