Back to School cu Decathlon

Back to School cu Decathlon

Perioada de dinaintea începerii școlii (back to school) este – de regulă – una de maximă agitație în special pentru părinți. Se întâmplă ca magazinele să fie luate cu asalt de aceștia, purtând în mână deja cunoscuta listă de rechizite și îmbrăcăminte. Și dacă achiziționarea rechizitelor este oarecum mai ușoară deoarece se pot lua toate dintr-un singur loc, procurarea îmbrăcămintei și încălțămintei poate fi ceva mai anevoioasă. Cu siguranță, majoritatea părinților își doresc să le ofere copiilor lor articole de calitate superioară, dar care să fie prietenoase cu bugetul. Și adevărul este că nu sunt multe branduri sau magazine care să ofere acest lucru. Eu am, însă, o sugestie pentru voi, le puteți lua școlăreilor aproape tot ceea ce au nevoie de la Decathlon.ro.

Back to School cu Decathlon

Indiferent de statutul social sau de bugetul familiei, există o serie de articole vestimentare pe care părinții trebuie să le asigure copiilor. În cele ce urmează vă voi oferi câteva sugestii de astfel de articole, absolut necesare și pe care oricine le poate cumpăra. Partea și mai bună este că – la fel ca în cazul rechizitelor – și pe acestea le puteți obține pe toate dintr-un singur loc. Iată despre ce este vorba.

Treningul

Primul și poate cel mai important articol vestimentar care nu trebuie să lipsească din garderoba unui elev este – de departe – treningul. Probabil una dintre principalele frustrări ale părinților este aceea că nu le mai vine același trening de la un an la altul. Încă în portofoliul celor de la Decathlon am descoperit un trening Warmy foarte calitativ și chiar foarte accesibil.

back to school

Pantofi sport

În completarea treningului, cei mici vor avea nevoie și de așa-numiții adidași sau – corect spus – pantofi sport. Nu vă faceți niciun fel de problemă, găsiți tot aici modele confortabile, care susțin foarte bine laba piciorului în timpul activității fizice. De asemenea, după părerea mea, nu trebuie să investiți sume exorbitante în acest tip de încălțiminte, din exact același motiv. La anul nu le vor mai veni. Acești pantofi sport cu arici sunt și foarte ușor de încălțat, deci au încă o bulină albă.

back to school

Șosete

Să nu uităm de indispensabilele șosete, iar pentru a se putea bucura de tot confortul, acestea e necesar să fie din bumbac. Seturile de șosete au fost și sunt în continuare cele mai avantajoase, recomandarea mea fiind acest set de șosete lungi Artengo. Au lungimea perfectă, astfel încât să nu se ”tragă” pe câlcâi în timpul exercițiilor fizice din timpul orelor de educație fizică.

Set Șosete Lungi RS160 Alb-Bleumarin

Ghiozdan

Știm cu toții faptul că elevii pot fi uneori foarte picky când vine vorba despre ghiozdane. Cei din clasele primare poate le mai acceptă pe cele disponibile în librării, însă de la gimnaziu încolo își doresc ceva mai cool. Nicio problemă, la Decathlon aveți de unde alege, varietatea este mare, iar prețurile sunt pentru orice buzunar. Iată un exemplu, acest rucsac Adidas care este extrem de încăpător, lucrat cu simț de răspundere. Și are și compartiment lateral pentru bidonul cu apă, deci dispune de toate premisele pentru a fi rucsac de școală.

Rucsac Classic Badge of Sport Roz

Recipient pentru apă

Apa este vitală, motiv pentru care nu ar trebui să lipsească din ghiozdanul niciunui elev, iar pentru recipient nici nu trebuie să vă faceți griji. Cei de la Decathlon au o mare varietate de astfel de bidoane pentru apă, dintre care cel mic își poate alege. Pentru că da, știm cu toții cum un recipient care ne atrage, reușește să ne facă să consumăm mai multă (sau suficientă) apă. Un exemplu ar fi acest bidon din plastic Quechua, ușo de 0.8l, ușor de folosit datorită formei anatomice.

Bidon din Plastic (Tritan) 100 Capac cu filet 0,8L

… Și lista mai poate continua. Acestea sunt doar cele 5 lucruri esențiale de back to school, care nu ar trebui să-i lipsească unui elev. Indiferent că este de ciclu primar sau gimnazial/liceal, orice elev are nevoie de ele. Iar în portofoliul celor de la Decathlon chiar aveți de unde alege, atât după buget, cât și conform gusturilor copiilor voștri. Părerea mea este că nu ar trebui să vă gândiți de două ori și să mergeți într-un magazin Decathlon pentru acestea. Sau dacă nu aveți magazin în localitate, le puteți comanda simplu și rapid de pe site, comanda venind prin curier. Vă garantez că vă va scuti de mult timp pe care în mod normal l-ați fi pierdut prin multe alte magazine.

În final, sunt curioasă dacă voi obișnuiați să faceți cumpărăturile pentru școală din Decathlon. Ce altceva ați mai adăuga pe listă?

 

 

 

 



18 thoughts on “Back to School cu Decathlon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.