7 modele de încălțăminte MUST HAVE vara asta

7 modele de încălțăminte MUST HAVE vara asta

Nu știu despre voi, însă eu de când mă știu nu am putut purta o singură pereche de încălțăminte pe sezon. Încă din adolescență am început să-mi asortez încălțămintea cu gențile. Și cum eram foarte pasionată de genți, aveam foarte multe și se înțelege că mă aliniam și cu încălțămintea. Recunosc faptul că încă mai am pornirea aceasta, ce s-a schimbat în timp fiind doar saltul către calitate. Am devenit mult mai atentă la încălțămintea pe care o cumpăr și m-am orientat îndeosebi către pielea naturală. Însă factorul care îmi influențează decisiv decizia de cumpărare este confortul, deoarece mă confrunt cu monturi. Așadar, dacă nu mă incomodează deloc la mers, e semn că trebuie să meargă cu mine acasă. Îndeosebi vara jonglez cu mai multe perechi de încălțăminte, pe care le schimb în funcție de outfitul adoptat. Tocmai de aceea m-am gândit să vă prezint astăzi un top 7 modele de încălțăminte MUST HAVE vara asta, toate din portofoliul celor de la CCC.

7 modele de încălțăminte MUST HAVE vara asta

1. Sandalele cu talpă joasă

Bineînțeles, primele și nelipsitele din grderoba vară sunt sandalele, iar dacă sunt și cu talpă joasă sau cu toc mic, este perfect. În portofoliul de încălțăminte de vară al celor de la CCC am găsit o pereche de sandale Gino Rossi față de care am simțit o dragoste la prima vedere. În primul rând, m-a cucerit stilul lor minimalist și faptul că au un toculeț mic și plat, perfect pentru mine. Apoi, nuanța acestora de un bej apropiat de cel al pielii este dezirabilă, deoarece conferă senzația vizuală de picioare mai lungi. Unde să mai pun și faptul că pot fi purtate la absolut orice și combinate în fel și chip? Este genul de pereche de sandale pe care orice femeie ar trebui să o aibă în garderoba sa.

 Sandale Gino Rossi 6004 BEJ - 5903698469706

2. Sandalele cu platformă

Sandalele cu platformă sunt, de asemenea, de nelipsit unei reprezentante ale sexului frumos, din două motive. Primul ar fi acela că adaugă înălțime acolo unde nu prea este și al doilea – comoditatea de care dau dovadă. Este incredibil cum aceste sandale cu patformă Jenny Fairy precum cele din imaginea de mai jos, pot fi atât de feminine și în același timp atât de comode mulțumită platformei. Sunt foarte ușor de asortat și se pot purta în combinație cu o geantă de rafie sau de ratan și cu o pălărie din paie.

 Sandale Jenny Fairy WSS20476-01 BEJ - 5904248647865

3. Sandale cu toc gros

Eu nu aș putea concepe vara fără o pereche de sandale cu toc gros, sinceră să fiu. Mi se pare că o astfel de pereche de sandale deține recordul pentru echilibrul perfect dintre eleganță și comoditate. Despre stabilitatea pe care o conferă grosimea tocului în timpul mersului nici nu cred că mai are rost să menționez. Le percep a fi sandalele perfecte pentru acele femei care își doresc să-și păstreze feminitatea, grația și eleganța chiar și la serviciu. Garantat veți rezista cu brio 8-10 h încălțate cu ele, fără probleme. Pe testate!

 Sandale Lasocki U800 CREM - 5904248570101

4. Sandalele cu toc

De nelipsit din colecția noastră de încălțăminte de vară ar trebui să fie și sandalele cu toc subțire. Acest tip de sandale este poate cel mai elegant și mai finuț dintre toate câte există, reușind să pună în evidență picioarele. Cu o astfel de pereche de sandale nu doar că veți părea mai înalte, dar vi se va schimba până și atitudinea. Aceasta pentru că tocurile de genul au capacitatea de a corecta postura corporală și de a adăuga un plus de grație și feminitate. Iar dacă mai sunt și în culoarea anului 2022, precum aceste sandale DeeZee, categoric sunt ce trebuie.

 Sandale DeeZee LS5713-01 MOV - 5904248379292

5. Papucii

Eu nu concep să nu am cel puțin o pereche de papuci în colecția mea de încălțăminte pentru vară. Asta pentru că – o știți și voi – sunt cei mai la îndemână mai ales în acele zile când suntem efectiv pe fugă. Mi se pare că în momentele de genul acesta închiderea unei catarame mă face să pierd timp. Așa că imediat îmi strecor piciorușele într-o pereche de papuci și sunt good to go. Nu mai vorbesc de cât sunt de comozi, lucru de importanță majoră atunci când avem parte de o zi plină. Mie mi-au atras atenția acești papuci de culoarea mentei, care se potrivesc perfect cu una dintre rochiile mele de vară.

 Papuci Lasocki WI16-MENA-01 VERDE - 5903698669779

6. Espadrilele

Dintotdeauna mi-au plăcut espadrilele – această împletire faină dintre balerini și sandale, perfectă pentru vară. Espadrilele sunt iubite de atât de multe femei grație faptului că sunt ușurele și comode, perfecte pentru a face plimbări lungi sau pentru a merge la cumpărături. În plus, pot fi purtate deopotrivă cu rochii și fuste, dar și cu blugi scurți sau lungi + tricou. În caz că vă întrebați, cele de mai jos sunt marca Lasocki.

 Sandale Lasocki RST-PRAGA-01 ALBASTRU - 5903419599378

7. Șlapii

Multe femei fug de șlapi, deși atunci când mergem la piscină sau la plajă nu este recomandat să ne încălțăm cu altceva. Majoritatea consideră că siliconul sau spuma din care sunt confecționați le știrbește feminitatea, gingășia. Ei bine, la o căutare atentă, pe site-ul CCC se pot găsi numeroase perechi de șlapi deosebiți, unii chiar eleganți. Iată că acum putem avea încălțăminte fancy chiar și atunci când mergem să ne bronzăm. Mie mi-au plăcut mult aceștia, motiv pentru care mi-am și cumpărat o pereche.

 Şlapi piscină Bassano P1090010W ALB - 5904248467081

În încheiere

Indiferent care ar fi modelul vostru preferat de încălțăminte pentru vară, la cei de la CCC găsiți o mare varietate din care puteți alege. Prețurile sunt foarte accesibile, se găsește încălțăminte după bugetul fiecăruia, partea bună fiind că și cele ieftine sunt rezistente.

Eu am încălțăminte achiziționată de la ei acum câțiva ani care este în perfectă stare chiar și în prezent. În ceea ce mă privește, CCC este unul dintre magazinele pe care-l vizitez frecvent atunci când îmi doresc o nouă pereche de încălțăminte. Mereu mă surprind cu noutățile pe care le aduc, dar și cu reducerile considerabile.

Voi obișnuiți să cumpărați de la ei? Pe câte dintre modelele propuse de mine în acest articol le aveți deja în garderobă?



23 thoughts on “7 modele de încălțăminte MUST HAVE vara asta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.