Trei idei de cadouri pentru 1 iunie sub 100 de lei de la Decathlon

Trei idei de cadouri pentru 1 iunie sub 100 de lei de la Decathlon

Ziua Copilului se apropie cu pași repezi și bine ar fi să ne prindă pregătiți, cu daruri pentru cei mici. Dar ce ne facem atunci când, spre exemplu, avem mai mulți copii și un buget pentru cadouri limitat? Ei bine, pentru astăzi v-am pregătit trei idei de cadouri sub 100 de lei, pe care le puteți procura de la Decathlon. Vă asigur că cei mici vor fi 100% încântați de acestea, iar bugetul familiei nu va avea de suferit. Aceasta deoarece cadourile pe care vi le propun astăzi au mai mult o valoare sentimentală, în sensul în care ajută la colecționarea de amintiri. Și ce e mai frumos în copilărie decât să ne creăm amintiri alături de cei dragi nouă? Așadar, iată despre ce #challengeDecathlon este vorba, în cele ce urmează.

Trei idei de cadouri pentru 1 iunie sub 100 de lei

de la Decathlon

1. Minge de baschet

Un sport care îi atrage foarte tare pe cei mici este baschetul și chiar dacă nu ajung bine la coș, ei tot își doresc să exerseze. Putem încuraja acest lucru dăruindu-le o minge pe măsura lor, pentru că da, la Decathlon se găsește minge de baschet pentru copii de până la 4 ani, spre exemplu. Iar ce activitate de tip ”tată-fiu” poate fi mai frumoasă dacă nu una precum aceasta? Cu siguranță amândoi vor petrece timp pe cinste exersând aruncările la coș împreună. Dacă vă întrebați cât costă, ei bine, este doar 17.99 lei!

idei de cadouri sub 100 lei Decathlon

2. Mască snorkeling

Copiii sunt prin natura lor curioși, iar când sunt mici se află – practic – la vârsta descoperirilor. Snorkelingul este o activitate inedită, prin intermediul căreia cei mici au ocazia de a descoperi vietăți subacvatice, de care cu siguranță vor rămâne fascinați. Îi putem iniția în această călătorie oferindu-le în dar o mască de snorkeling, atât de folositoare și de indispensabilă. Și nu costă mai mult de 24.99 lei.

 

idei de cadouri sub 100 lei Decathlon

3. Set rachete badminton

Probabil ați observat și voi cât de ambițioși sunt cei mici atunci când vine vorba despre competiție. Doar un singur joc de badminton este de ajuns pentru a-i determina să-și dorească un adevărat campionat, iar pentru a fi cei mai buni, au nevoie de rachete adecvate. Acest set de rachete de badminton pentru începători este tot ceea ce au nevoie pentru inițierea în acest sport, cu ajutorul acestuia putându-se antrena oriunde. Prețul este unul mai mult decât accesibil, doar 39.99 lei.

idei de cadouri sub 100 lei Decathlon

În încheiere

Cât sunt încă mici și cât timp mai sărbătoresc Ziua Copilului, este ușoară găsirea unor cadouri sub 100 de lei la Decathlon. Pentru aceștia importantă nu este valoarea materială a cadoului în sine, ci cea sentimentală. Cântăresc mai mult amintirile create cu acele cadouri decât prețul lor propriu-zis. Așadar, profitați și petreceți cât mai mult timp alături de ei, ancorându-i în cât mai mult de astfel de activități. Cu siguranță vă vor mulțumi mai târziu pentru toată această angrenare în descoperirea a tot ceea ce îi înconjoară. Este, practic, cea mai frumoasă perioadă a vieții și alături de ei aveți ocazia de a vă retrăi și voi copilăria.

În final, mi-ar plăcea să-mi spuneți ce părere aveți despre aceste idei de cadouri, ați dărui astfel de articole copiilor voștri? Voi ce v-ați fi dorit când erați copii să primiți la început de vară?24 thoughts on “Trei idei de cadouri pentru 1 iunie sub 100 de lei de la Decathlon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.