Sare de baie spumantă HappyBody – Bath Different

Sare de baie spumantă HappyBody – Bath Different
De mulți ani de zile ritualul meu de îmbăiere cuprinde în mod obligatoriu sare de baie. De-a lungul timpului am folosit numeroase tipuri și sortimente de săruri de baie, pe unele le-am recumpărat, pe altele nu. Folosirea sărurilor de baie îmi dă o stare generală de bine, mai ales dacă este acompaniată și de spumă. Obișnuiam să folosesc două produse diferite în acest sens – sare și spumant – însă totul s-a schimbat în momentul în care am descoperit o sare de baie spumantă. Da, da, ați citit bine! Există, este fabricată chiar în țara noastră și pentru că sunt extrem de încântată de ea, vă povestesc în continuare mai detaliat.

Despre HappyBody – Bath Different

HappyBody – Bath Different este un brand autohton de sare de baie spumantă realizată artizanal, cu grijă, din sare de mină din Munții Carpați. Acesta a luat ființă tocmai din dorința Adrianei Popescu de a oferi consumatorilor o altfel de experiență de îmbăiere, complet diferită. Din acest motiv, sarea de baie a fost îmbogățită cu bicarbonat de sodiu în scopul oferirii unui efect de gomaj fin, purificator. Așadar, nu vom mai avea nevoie de trei produse diferite – sare, spumant și scrub – pentru că le avem pe toate într-unul singur.
Această sare de baie spumantă HappyBody – Bath Different este disponibilă în 4 sortimente, după cum urmează:
🌱Relax – cu note subtile de lavandă, care învăluie corpul într-o stare de relaxare și binedispune;
🌱Reborn – ce înglobează esența fină a petalelor de trandafiri, poartă gândurile într-o grădină înmiresmată spre a fermeca;
🌱Renew – cu aromă rafinată de aloe vera, ce inspiră speranță și reînnoire;
🌱Refresh – cuprinde în ea toată prospețimea oceanului, transpunând simțurile direct pe plajă, pentru a liniști și reechilibra.
sare de baie spumantă HappyBody - Bath Different

Beneficiile sărurilor de baie HappyBody

Sărurile de baie HappyBody vin ”la pachet” cu numeroase beneficii pentru corpul și mintea noastră deopotrivă. Acestea nu doar că ajută la detensionarea musculaturii sau la calmarea unor iritații cutanate, ci au un efect dovedit în eliberarea de stres. Îmbăierea cu această sare de baie spumantă ajută la remedierea proceselor inflamatorii din organism, lucru excelent pentru sistemul osos și muscular. De asemenea, are efect benefic și asupra articulațiilor și tendoanelor, putând avea vizibile beneficii pentru afecțiuni de ordin reumatic.

Fiind îmbogățită cu bicarbonat de sodiu, această stare spumantă are beneficii și asupra pielii, putând trata afecțiuni precum psoriazisul. Mulțumită acestuia, epiderma se exfoliază blând, îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața acesteia făcându-se cu blândețe. Și tocmai pentru efectul său calmant, această sare de baie este recomandată și persoanelor cu piele atopică sau care se confruntă cu acnee pe corp. Totodată, are capacitatea de a stimula circulația sanguină din organism și de a îmbunătăți vizibil calitatea somnului.

sare de baie spumantă HappyBody - Bath Different

Ocazie

Începând din luna mai sarea de baie spumantă HappyBody se poate achiziționa și de pe site-ul Esell. Luna aceasta comanda de săruri de baie vine cu transport gratuit așa că este un bun prilej pentru a le descoperi. Este momentul oportun pentru a testa varietatea de arome: fresh-ul oceanic, lavanda liniștitoare, aloe vera înălțătoare sau trandafirul înmiresmat. Aveți toate premisele pentru o baie ideală și punând preț pe răsfăț câștigați o stare de bine, creând un ritual aromaterapeutic la voi acasă.

În încheiere

Toate cele patru variante sunt absolut minunate, nu pot spune care dintre ele îmi place mai mult! Ador să le presor în cadă și apoi să pun dușul peste ele pentru a le vedea cum se transformă într-o spumă fină, ce învăluie corpul într-o mireasmă plăcută, pe lângă toate celelalte beneficii pe care le are asupra pielii și a minții. 😍
Voi știați despre acest brand de săruri de baie HappyBody- bath different? Ați fi tentate să le încercați?


13 thoughts on “Sare de baie spumantă HappyBody – Bath Different”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.