Rochii de sezon Peacebird

Rochii de sezon Peacebird

În fiecare an aștept cu nerăbdare vara și în special luna mai, deoarece este anotimpul meu preferat, iar din această lună se instalează căldura. Dintotdeauna am preferat să mă îmbrac cu cât mai puține haine, deoarece mă simt inconfortabil atunci când fac layering. Iar dintre toate articolele vestimentare care există cel mai mult iubesc rochiile, dintr-un motiv cât se poate de simplu. Cu ajutorul acestora ”împac” și partea de sus, și pe cea de jos a corpului. Mereu mi s-a părut un efort căutarea bluzițelor care să se potrivească fustelor sau pantalonilor și viceversa. Tocmai de aceea, în fiecare vară adaug câteva noi modele de rochii de sezon garderobei mele. Anul acesta am făcut cumpărături pe un site complet nou pentru mine, numit Peacebird, recunosc, cu ceva emoții deoarece nu știam prea multe despre acesta. Însă așa de încântată am fost la primirea coletului, încât cu siguranță voi mai plasa și alte comenzi. Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am achiziționat de la ei.

Rochii de sezon Peacebird

Portofoliul de rochii de sezon Peacebird este unul extrem de vast, astfel că mi-a fost destul de greu să mă decid asupra celor comandate. Nu mică mi-a fost mirarea când am descoperit la ei o mulțime de rochii pe gustul meu. Am avut de unde alege, ba chiar m-am limitat cu gândul că după ce primesc această comandă voi plasa o alta dacă sunt mulțumită. Încă de când am desfăcut coletul cu rochii de sezon am fost maxim de încântată de calitatea materialelor și mi-am dat seama că am făcut o alegere inspirată.

Peter Pan collar dress

Încă de mic copil m-am simțit atrasă de rochiile cu guler de tip Peter Pan, însă până acum nu am avut niciodată una. Închipuiți-vă cât de fericită am fost atunci când am descoperit-o pe aceasta la cei de la Peacebird, care are – de altfel – toate detaliile care-mi plac la o rochie. Vorbesc aici despre acele șnururi reglabile de sub bust, de perluțe, umeri bufanți și croială cloche. Unde să mai pun și faptul că este și în culoarea anului 2022 – Very Peri sau culoarea lavandei, cum îmi place mie să-i spun? Este o nuanță foarte frumoasă și liniștitoare, care mie îmi încântă privirea. Se închide cu fermoar pe lateral, materialul se calcă foarte ușor și nu este deloc transparent, cu toate că rochia dispune și de jupă. Dacă vă face și vouă cu ochiul, o puteți comanda de aici.

Peter Pan collar dress peacebird

Peter Pan collar dress peacebird

Lilac floral dress

Și pentru că am vrut ca vara aceasta să fiu în tendințe, am pus în coș încă o rochie într-o combinație faină de lila, alb și verde mentă. Ce îmi place la nebunie la această rochie este că e confecționată dintr-un material creponat, care nu necesită călcare. Astfel, este perfectă pentru a fi luată în bagajul de călătorie și purtată cu încredere. Deși îmi place să calc haine și nu am nicio problemă cu această activitate, ador articolele vestimentare care nu necesită călcare, tocmai din acest motiv. De regulă, atunci când plec în vacanță iau cu mine și fierul de călcat de călătorie, dar aș vrea să mai ușurez bagajul. Una peste alta, iubesc mânecile acestei rochii și faptul că se reglează de sub bust, cu ajutorul unui șnur amplasat pe interiorul rochiei. De asemenea, nasturii sunt foarte frumoși, în formă de măr și în nuanțele rochiei, iar fanta pe care sunt cusuți conferă un plus de feminitate. Aici o găsiți în caz că vă tentează și pe voi.

Lilac floral dress

Lilac floral dress

În încheiere

Merită din plin să faceți cumpărături pe site-ul Peacebird, deoarece nu veți mai găsi pe nicăieri modele ca ale acestora. Și, după cum menționam anterior, materialele din care sunt confecționate sunt extrem de calitative, astfel că își merită toți banii. În plus, comenzile vin prin intermediul curierului FedEx în numai 7 zile, deci nu aveți de așteptat prea mult. Eu sunt impresionată atât de calitatea serviciilor, cât și de cea a rochiilor achiziționate, motiv pentru care voi mai cumpăra de la ei. Atâta tot, să reținezi că măsurile asiatice nu corespund celor europene, motiv pentru care e important să consulțați tabelele lor de mărimi. Ghidându-vă după acelea chiar nu aveți cum să dați greș în alegerea mărimilor articolelor vestimentare. Așa am procedat și eu, am comandat măsura M la toate, deși eu în mod normal port XS și îmi vin perfect!

Și pentru că ați parcurs acest articol până la final, am și o surpriză pentru voi! Am obținut de la cei de la Peacebird o reducere de 15% special pentru voi, trebuie doar să folosiți codul IOANA15 la checkout! 🙂

De curiozitate, voi știați despre acest magazin online? Știați despre el?



12 thoughts on “Rochii de sezon Peacebird”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.