Compleu din catifea cool & comfy de la Xavyon Couture

Compleu din catifea cool & comfy de la Xavyon Couture

Nu mai este niciun secret faptul că sunt pasionată de modă, însă de-a lungul timpului am învățat să aleg cu grijă. Urmăresc și studiez cu atenție tendințele fiecărui sezon în parte, dar nu port decât articole vestimentare care mă avantajează. De regulă, sunt o persoană care adoptă ținute feminine, foarte rar sunt văzută purtând treninguri, spre exemplu. Numai că, de ceva timp, am început să aleg comoditatea în detrimentul eleganței și am purtat deseori blugi cu cămăși. Cu toate acestea, gândul îmi era la ceva ce am văzut că se tot poartă de vreo 2 ani de zile încoace, respectiv un compleu de catifea. Dar am stat cuminte și nu am făcut nicio achiziție de genul până nu am găsit unul care să mă reprezinte cu adevărat. Acest lucru s-a întâmplat chiar recent, cu puțin timp înainte de Paște, când am descoperit un compleu din catifea cool & comfy de la Xavyon Couture. Și pentru că sunt extrem de încântată de el, m-am gândit să vă povestesc și vouă mai multe despre el și despre atelierul care l-a confecționat.

Câteva cuvinte despre Xavyon Couture

Xavyon Couture este un atelier de croitorie de lux din București, ce a luat ființă din dragostea pentru modă a designerului Cristina Coșcotin. Grație imaginației și simțului său estetic, din mâinile acesteia iau naștere adevărate opere de artă, diferite de tot ce există pe piață. În fapt, asta definește atelierul – creații deosebite, unice, așa cum nu mai există, pentru reprezentantele sexului frumos care vor să iasă din tipare. Deci, dacă nu sunteți genul care să se regăsească în articolele vestimentare mass-market, Xavyon Couture este pentru voi.

xavyon-couture-logo

Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, astfel că orice creație vestimentară este la superlativ din toate punctele de vedere. De asemenea, este de reținut faptul că la Xavyon Couture beneficiați și de flexibilitate la capitolul construcție. Aici sunt realizate deopotrivă atât creații ready-to-wear, cât și made to measure și bespoke. Așadar, dacă aveți o ”urgență vestimentară”, cu siguranță veți găsi în atelier ceva care să vi se potrivească. Iar Cristina e dedicată 100% și este întotdeauna deschisă la mici ajustări, acolo unde este necesar.

Compleu din catifea Coffee – Xavyon Couture 

Încă de când am descoperit acest compleu în atelier am rămas pur și simplu fascinată de el! Am petrecut câteva minute admirându-l și nu știam la ce să mă uit mai repede. Eram impresionată deopotrivă de design-ul deosebit și unicat de pe bluză și de catifeaua extrem de fină la atingere. Atât de mult mi-a plăcut inclusiv culoarea acestuia, încât nici măcar nu a mai contat faptul că îmi era ușor mare. L-am luat acasă fără să stau prea mult pe gânduri, în ideea în care oricum se poartă îmbrăcămintea ușor oversozed. Și așteptam cu nerăbdare să ies îmbrăcată cu el în oraș și să-i fac poze ca să îl vedeți și voi, că poate vă inspiră.

compleu din catifea Xavyon Couture

Eu din fire sunt foarte picky și studiez atent orice cusătură, tocmai cu scopul de a alege ce mai bun pentru mine. Făcând o paranteză, cred că aș putea profesa cu succes în cadrul Departamentului CTC, deoarece observ cu ușurință orice defect. Ce vreau să spun este că toate creațiile vestimentare pe care le-am văzut în atelier sunt impecabile. Se vede că totul este lucrat cu o maximă atenție la detalii, motiv pentru care își merită titulatura de atelier de lux.

compleu din catifea Xavyon Couture

Acest compleu din catifea Coffee este absolut genial, cu niște detalii care atrag toate privirile. Ori de câte ori îl port mă simt admirată și în special partea de sus a compleului reușește cu succes să mă scoate din anonimat. Totodată, pur și simplu ador versatilitatea acestuia, grație fineții sale putând fi purtat atât cu pantofi casual/adidași, cât și cu tocuri. Este mai mult decât perfect și mai mult decât aș fi putut spera să găsesc vreodată! Se simte cât sunt de fascinată, nu-i așa? Unde să mai pun și faptul că se potrivește de minune cu noua nuanță a părului meu?

În încheiere

Tocmai pentru că am fost maxim de încântată de Cristina, de atelier și de acest compleu de catifea, am mai făcut o comandă. De data aceasta mi-am dorit un costum smart-casual din două piese, sacou și pantalon, într-o nuanță pastelată. Am fost recent la probă și îmi place mult cum a ieșit, iar cu câteva mici ajustări va fi perfect pentru mine! Abia aștept să îl scot în lume și pe acela, mai ales că articolele Xavyon Couture au capacitatea de a-ți reda încrederea în tine. Te fac să te simți deopotrivă frumoasă, admirată, apreciată și cărei femei nu-i place asta?

Vă invit și pe voi să vă puneți la curent cu articolele vestimentare ale atelierului Xavyon Couture, precum și cu noua colecție. Îi găsiți și în social media, pe Instagram și pe Facebook, cu același nume. Iar până data viitoare, mi-ar plăcea să-mi spuneți în comentarii cum vi se pare acest compleu și… oare ghiciți ce culoare va avea noul costum? 🙂



29 thoughts on “Compleu din catifea cool & comfy de la Xavyon Couture”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.