Ondulator fără căldură Meloni

Ondulator fără căldură Meloni

La fel ca și mâinile, părul reprezintă cartea de vizită a unei femei, motiv pentru care necesită o îngrijire aparte. Acest domeniu al îngrijirii părului a căpătat atât de multă amploare în ultimii ani, încât în prezent avem game complete pentru fiecare tip de păr în parte. Practic, am putea spune că nu mai avem niciun motiv pentru a nu-i acorda atenția necesară și pentru a nu-l îngriji cum se cuvine. Mai mult decât atât, având în vedere faptul că femeile adoră buclele, specialiștii Meloni au inventat ceva revoluționar. Este vorba despre un ondulator fără căldură, un dispozitiv ingenios care ne ajută să avem bulce perfecte, păstrând totodată integritatea părului. Sună bine, nu-i așa? Haideți să aflăm mai multe despre acesta în cele ce urmează.

Ondulator fără căldură Meloni

Timp de mulți ani de zile femeile au reușit să-și deterioreze podoaba capilară folosind în exces ondulatorul sau placa pentru a-și crea bucle. Nu era tocmai cea mai sănătoasă metodă de ondulare a părului, motiv pentru care se cerea o schimbare în acest sens. Clasicele bigudiuri deja nu mai satisfăceau pe nimeni, astfel că era loc de mai bine. Era timpul pentru o inovație, pentru un ondulator fără căldură cu ajutorul căruia să se obțină buclele perfecte, cu minim de efort. Și nu era vorba numai despre ușurința folosirii acestuia, ci și despre păstrarea părului în siguranță în timpul utilizării.

ondulator fără căldură Meloni

Meloni a creat un astfel de beauty curler revoluționar, confecționându-l din microfibră și satin, luând în calcul confortul necesar în timpul somnului. Pentru că da, pentru obținerea unor bucle de revistă este recomandată folosirea acestuia pe timpul nopții (~7h). Așadar, materialul său foarte pufos din care este creat este foarte confortabil, astfel încât nu vă va incomoda în timp ce dormiți. De altfel, obiectivul celor de la Meloni a fost acela de a ne trezi odihnite și cu bucle de excepție. Tocmai de aceea a fost evitată confecționarea acestuia din spumă, pentru a se putea mula perfect pe forma capului.

beauty curler Meloni

Cum se folosește acest curler Meloni?

Rețineți că pentru rezultate de excepție este necesar ca părul să fie în proporție de 90% uscat înainte de răsucirea părului pe curler. Altfel, buclele rezultate fie nu vor ieși foarte bine definite, fie nu vor rezista foarte mult timp. Acest beauty curler Meloni are partea din mijloc confecționată din satin pentru a evita electrizarea rădăcinilor părului. Iar lateralele din microfibră ajută la o bună fixare a șuvițelor de păr pe acestea. În pachet veți mai regăsi și două clame pentru fixarea curlerului în partea de sus, pentru a nu se deplasa în timpul împletirii părului. Pentru fixarea șuvițelor de păr mai scurte vă veți folosi de elasticele de păr mici și, de asemenea, veți avea și două elastice mari. Acestea din urmă se folosesc în primul rând pentru prinderea împletiturilor la capete, dar și pentru a împiedica slăbirea buclelor.

ondulator fără căldură Meloni

Acest beauty curler microfibra Meloni poate fi folosit atât de persoanele cu părul până la bărbie, cât și de către cele cu părul lung. Cu ajutorul acestuia se pot obține bucle mai strânse sau mai lejere, în funcție de cât de tare este strâns părul pe beauty curler. De asemenea, tipul de bucle mai este influențat și de către timpul de acțiune al acestuia. Astfel, ținând părul împletit pe acesta timp de 2-3h se vor obține bucle lejere, iar pentru bucle mai strânse e necesar un timp de acțiune de 4-7h. Cât despre igienizare, aceasta se poate face cu ușurință, având în vedere faptul că este confecționat din microfibră, fără spumă. Așadar, dacă doriți să folosiți produse de styling pentru o mai bună fixare a buclelor, o puteți face fără probleme, nu veți păta curlerul.

ondulator fără căldură Meloni

În încheiere

Eu sunt foarte încântată de această invenție, mi se pare un produs absolut inovator, pe care orice femeie ar trebui să-l aibă! Funcționează atât de bine încât nici nu îmi mai doresc un alt produs pentru ondularea părului. Cu ajutorul acestuia obțin bucle superbe și rezistente, fără să folosesc niciun produs pentru fixarea acestora. Părul meu arată și se simte mult mai sănătos de când folosesc acest ondulator fără căldură, motiv pentru care voi continua să-l folosesc. Îl recomand din toată inima, este una dintre cele mai bune investiții pe care le-am făcut în materie de produse pentru coafare. Din punctul meu de vedere, nu se compară cu niciun alt ondulator, este unic și extrem de folositor în rutina mea. Voi ați încercat acest ondulator meloni? Ce alte produse din portofoliul acestora vă mai tentează?18 thoughts on “Ondulator fără căldură Meloni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.