Schimbare de look la Salonul Beauty Day din București

Schimbare de look la Salonul Beauty Day din București

Îmi pare că schimbările de înfățișare fac parte din natura noastră, a femeilor. Avem în sânge dorința de a ne reinventa și cel mai adesea o facem intervenind asupra aspectului nostru fizic. Cea mai la îndemână metodă de a face acest lucru este, de departe, adoptarea unei noi tunsori sau a unei noi nuanțe ale părului. Este și cazul meu, mă regăsesc 100% în cele menționate, doar că eu m-am tuns mai des decât m-am vopsit. După ce mulți ani de zile mi-am vopsit părul brunet, acum aproximativ un an și jumătate am făcut o schimbare radicală. Am trecut în cealaltă extremă, mi-am făcut șuvițe blond rece, peste care am aplicat o vopsea blond cald. Surprinzător, am primit multe complimente pentru schimbarea de la momentul respectiv, deși a fost o schimbare la care nu m-aș fi gândit niciodată. Mi-am purtat părul astfel un an și jumătate, timp în care a crescut foarte mult. Recunosc, eram puțin în dubii dacă să mai explorez în această lume a părului blond. Însă iată că acum, înaintea sărbătorilor pascale, am luat decizia de a-mi face o nouă schimbare de look. Am mers la salonul Beauty Day din București și m-am gândit să vă povestesc despre experiența mea și să vă arăt rezultatul final.

Câteva detalii despre salonul Beauty Day

Salonul Beauty Day este amplasat în Sectorul 1 din București, pe Strada Miron Costin, nr. 20, într-o zonă centrală, ușor accesibilă. Așadar, indiferent că preferați să vă deplasați la locație cu mașina sau cu metroul, ambele variante sunt posibile. Locația este una de lux, elegantă și rafinată, de serviciile acesteia putând beneficia atât femeile, cât și bărbații.

logo salon beauty day bucurestiLa Beauty Day serviciile de înfrumusețare sunt ridicate la rang de artă, personalul fiind extrem de bine instruit. Echipa de experți, având o vastă experiență și o excelentă tehnică de lucru, este complet dedicată obținerii unor rezultate de revistă. Astfel, programându-vă la acest salon, aveți garanția că beneficiați de servicii de înaltă calitate și de rezultate pe măsură.

Schimbare de look la Salonul Beauty Day din București

Încă de la început vă pot spune că experiența mea cu Salonul Beauty Day este una pozitivă. Sunt foarte încântată de cum este amenajat acesta, în stil art deco, exact pe gustul meu. Numai după felul în care arată mi-am putut da seama că este o locație de lux și care-și respectă clienții. Cumva, m-am simțit ca acasă, prin prisma atmosferei din cadrul salonului și a personalului prietenos și serviabil.

schimbare de look beauty day bucuresti

Fiind pentru prima dată când am apelat la serviciile acestui salon, nu am știut la cine să mă programez pentru tuns și vopsit. Am fost programată aleatoriu la hair stilistul disponibil în ziua respectivă, în persoana doamnei Aylin. Mi-a plăcut doarte mult de dumneaei, deoarece este fire foarte caldă, prietenoasă și o adevărată profesionistă. Mi-a explicat pas cu pas toate procedurile, pentru ca eu să înțeleg mai bine prin ce urmează să treacă părul meu. Nu știam prea bine ce-mi doresc, dar în mod sigur voiam o schimbare. Eram hotărâtă pe un blond cald cu ceva babylights și mi-a plăcut că am fost ghidată spre alegerea nuanței potrivite. Iată cum se prezenta părul meu înainte:

schimbare de look beauty day bucuresti

Am fost foarte încântată de blândețea cu care s-a lucrat la această schimbare de look, mai ales în contextul intervenției mele chirurgicale la ureche. Atât dna Aylin cât și dnul ucenic au fost foarte atenți cu mine, astfel încât eu să nu resimt vreun disconfort în timpul procedurilor. Aveam emoții cu privire la spălarea părului, însă totul s-a terminat cu bine, ba chiar și cu un masaj capilar foarte reconfortant.

schimbare de look beauty day bucuresti

După parcurgerea tuturor pașilor necesari obținerii blondului dorit a urmat și finisarea coafurii prin tundere. Oscilam între a-l păstra drept și a-l tunde în scări, dar mă bucur că am mers pe mâna dnei Aylin. Asta deoarece, într-adevăr, părul se așează mult mai bine după această tunsoare, iar nuanțele de blond se văd mult mai bine și se întrepătrund frumos. Iată și rezultatul final:

schimbare de look beauty day bucuresti

Impresii după schimbarea de look

Trebuie să recunosc că nu știam cum îmi va sta vopsită astfel și că este o schimbare majoră pentru mine. Această schimbare de look este complet diferită de celelalte experimentate de mine de-a lungul timpului. Aș putea spune totodată că este și cea mai îndrăzneață de până acum. Sunt foarte încântată de rezultatul final și categoric îmi dă mai multă încredere în mine, mă face să mă simt mult mai bine. Este incredibil cum o astfel de transformare poate lucra la psihic și poate revigora starea de spirit!

În ceea ce privește Salonul Beauty Day, cu siguranță mă voi mai programa aici și cu alte ocazii. Aceasta mai ales în contextul în care locația este una full-service, adică se poate beneficia de servicii complete de coafor, frizerie, epilare definitivă, manichiură și pedichiură, dar și de cosmetică. La capitolul coafor/frizerie eu m-am convins de faptul că aici am parte de soluții personalizate, mulțumită expertizei hair stiliștilor acestora.

În încheiere

Încă un aspect pe care vreau să-l aveți în vedere, chiar dacă Salonul Beauty Day este amplasat în ”inima” Bucureștiului, prețurile nu sunt de speriat. Dimpotrivă, mie toate serviciile mi se par foarte accesibile, având în vedere calitatea serviciilor oferite și aspectul general al locației. Spre exemplu, vorbim despre 40 de lei pentru un pensat sau despre 55 de lei un tuns. După părerea mea, acestea sunt prețuri mai mult decât decente, pentru o locație de lux precum aceasta.

Eu mi-am făcut deja o listă de servicii pe care îmi doresc să le accesez pe viitor, așadar cu siguranță voi mai reveni aici. Dar sunt curioasă dacă voi știați despre Salonul Beauty Day și dacă ați beneficiat de unul dintre serviciile acestora.22 thoughts on “Schimbare de look la Salonul Beauty Day din București”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.