Cum mă vopsesc singură acasă

Cum mă vopsesc singură acasă

Nu mai este niciun secret faptul că desele schimbări de înfățișare sunt în natura noastră, a femeilor. Ne place să fim cochete, aranjate în permanență, să fim plăcute și – de ce nu – complimentate de către cei cu care interacționăm. Printre schimbările la care apelează lunar o mare parte dintre femei se numără și vopsirea părului. Majoritatea se descurcă de minune în a-și vopsi părul singure acasă, iar din această categorie fac parte și eu. Îmi place să experimentez cu nuanțele vopseselor de păr și chiar am trecut la un moment dat de la brunet la blond. După 7 ani de brunet mi-am dorit să aflu cum mi-ar sta la polul opus și am optat pentru blond. Însă, în prezent îmi doresc altceva, altă nuanță, motiv pentru care m-am gândit să vă povestesc cum mă vopsesc singură acasă. Și, pentru a mă asigura că îmi păstrez podoaba capilară în bune condiții, am în vedere un lucru: aleg vopsea de par fara amoniac.

Cu siguranță toate acelea dintre voi care își vopsesc părul știu deja că în materie de vopsea de par există două tipuri: cu și fără amoniac. Despre vopseaua de păr cu amoniac se vorbește foarte des, încât nu cred că este o persoană care să nu știe ce face mai exact. La polul opus, despre vopseaua de păr fără amoniac nu se știu foarte multe lucruri, dar astăzi sunt pe cale să schimb asta. Așadar, în cele ce urmează ne vom concentra atenția asupra celei din urmă, vă voi povesti despre toate beneficiile acesteia. Iată ce trebuie să rețineți despre acest tip de vopsea de păr.

Beneficiile vopselei de păr fără amoniac

De-a lungul timpului, vopseaua de păr fără amoniac a câștigat încrederea femeilor în principal datorită blândeții sale. Mulțumită acesteia, atât părul cât și scalpul sunt protejate atât în timpul colorării, cât și după aceea. Astfel, se pare că unul dintre avantajele majore ale acestui tip de vopsea este posibilitatea folosirii și de către persoanele sensibile. Totodată, fiind creată din ingrediente naturale, vopseaua de păr fără amoniac ajută și la hrănirea și hidratarea părului.

Sursă foto: www.pexels.com

Deși nu conține amoniac, acest tip de vopsea de păr este capabil să acopere 100% firele albe și să reziste foarte bine în timp. În lipsa amoniacului, nici pH-ul de la nivelul părului nu se mai schimbă, ceea ce înseamnă că și structura acestuia este menținută în bune condiții. Așadar, după vopsirea cu acest tip de vopsea, părul va avea un finisaj neted și va rămâne mătăsos și hidratat. Și, mai mult decât atât, vopseaua fără amoniac nu are acel miros ”înțepător” care vă este, cu siguranță, cunoscut.

Cum mă vopsesc singură acasă

Când vine vorba despre cum mă vopsesc singură acasă, un lucru e sigur. Anume, acela că vopseaua către care întind mâna este cea de la LoONCOLOR. I-am fost fidelă ani de zile, deoarece calitatea acesteia nu m-a dezamăgit niciodată. Iar dacă mă urmăriți de ceva timp, probabil știți deja că v-am mai povestit și cu alte ocazii despre acest brand românesc. Despre gama de haircare nici nu mai vorbesc, calitatea produselor mi-a depășit cu mult așteptările! Este foarte fain să obții rezultate comparabile cu cele de la salon, cu produse cu prețuri de drugstore! Dar să revenim la vopseaua de păr fără amoniac.

Cum îmi vopsesc părul acasă

După cum începusem să vă povestesc, după acest balayage îmi doresc să mă vopsesc într-o nuanță cât mai apropiată de cea naturală. O dată cu vârsta, firele albe au început să își facă apariția în zona tâmplelor și se cer acoperite. Așadar, nu îmi doresc să mă prindă Paștele așa, deci trebuie să iau repede o decizie și sper că mă veți ajuta în alegerea nuanței. În portofoliul LONCOLOR de vopsea de păr fără amoniac am găsit două nuanțe care îmi surâd, este vorba despre 4.0 – Șaten mediu și 4.1 – Șaten cenușiu mediu. Acum, nu reușesc să-mi dau seama care e mai apropiată de șatenul meu. Asta pentru că sunt zile în care seamănă cu 4.0, altele în care pare un 4.1. Voi ce părere aveți, cum este de fapt?

Cum îmi vopsesc părul acasă

Vopseaua de păr fără amoniac din gama Oil Fusion are la bază ingrediente naturale precum unt de Shea, fosfolipide și ulei de floarea soarelui. Particularitatea acesteia constă în faptul că în pachet se regăsește și un mix de 4 uleiuri care se amestecă în vopseaua de păr. Este vorba despre o combinație emolientă de ulei de măsline, jojoba, migdale şi sâmburi de struguri. Astfel, în timpul vopsirii cu Oil Fusion părul capătă strălucire, rezistență și aspect sănătos. Ba mai mult, folosind această vopsea pe termen lung, se va putea observa o reală îmbunătățire a structurii părului. Acesta va deveni mai suplu, fiind vizibil revitalizat de la rădăcină, până la vârfuri.

În încheiere

Pot spune că vopseaua de păr fără amoniac este, fără niciun dubiu, o alegere potrivită și sănătoasă pentru părul și scalpul meu. Iar dacă este vorba despre LONCOLOR Expert Oil Fusion, este și mai bine! Îmi place atât de mult această gamă din motive lesne de înțeles. Nuanțele sunt intense și radiante, acoperă perfect firele albe, are rezistență în timp, se prepară foarte ușor și îngrijește părul. Estă fără doar și poate, alegerea mea numărul 1 în materie de vopsea de păr!

Așadar, dacă și voi vă numărați printre cele care își vopsesc părul lunar, îndreptați-vă atenția către vopseaua fără amoniac LONCOLOR. În acest fel veți avea siguranța că părul vostru va rămâne viguros, în ciuda vopsirilor dese. Și nu uitați că este foarte important să folosiți produse pentru îngrijirea părului vopsit. O rutină compusă din șampon, mască și ulei pentru vârfuri este tot ce părul are nevoie pentru a arăta splendid. Luați în calcul gama LONCOLOR Expert Intensive Color Protect, a cărei calitate este de nota 10+. Mai multe detalii despre ea puteți citi în acest articol de pe blog.

Iar acum, spuneți-mi, ați încercat vopsea de păr fără amoniac de la Loncolor? Cum vi s-a părut?

 



17 thoughts on “Cum mă vopsesc singură acasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.