Sandalele din piele naturală – 5 motive pentru care le recomand

Sandalele din piele naturală – 5 motive pentru care le recomand

Când vine vorba despre încălțămintea estivală, nu pot recomanda altceva decât sandalele din piele naturală. De-a lungul timpului am testat felurite materiale, de la cele textile, la PVC sau piele ecologică și concluzia este una singură. Nu există nimic mai bun pentru picioare, decât sandalele confecționate din piele naturală. Asta mai ales dacă și voi ca și mine experimentați probleme cu picioarele (monturi & stuff). Așadar, din experiență pot spune că materialul mai sus menționat este singurul care se pliază perfect pe forma picioarelor. Și care nu provoacă răni atunci la contactul cu transpirația sau la parcurgerea unor distanțe lungi pe jos. Din păcate, eu mă confrunt cu monturi atât la spate, cât și în laterale, dar iubesc mersul pe jos. Motiv pentru care sunt deja ani buni de când eu nu îmi mai achiziționez decât sandale dama fara toc, evident din piele naturală. Iată 5 motive pentru care și voi ar trebui să faceți trecerea la o astfel de pereche de sandale.

5 motive pentru care recomand sandalele din piele naturală

1. Durabilitate

Sandalele din piele naturală vor rămâne alături de voi pentru foarte mult timp. Gândiți-vă numai la faptul că au fost descoperite perechi de sandale din Antichitate, ce încă sunt într-o stare foarte bună, deși au trecut demult testul timpului. Se spune chiar că israeliții au purtat aceeași încălțăminte din piele naturală pe tot parcursul călătoriei lor către Țara Făgăduinței din Egipt. Sandalele confecționate din piele naturală se bucură de durabilitate. Acest lucru este posibil datorită capacității materialului de a se adapta treptat la forma piciorului.

2. Confort

Sandalele din piele naturală sunt fabricate din piei similare celei umane, motiv pentru care conferă acel sentiment de confort absolut. Purtând o astfel de pereche de sandale veți experimenta relaxarea picioarelor la superlativ. Nu vă veți mai îngrijora din cauza rănilor sau durerilor pe care vi le-ar putea cauza în timpul mersului, atât timp cât este în măsura potrivită. Purtarea unei perechi de sandale din piele naturală pe o vreme caniculară face diferența, motiv pentru care trebuie să încerci și tu. 

3. Flexibilitate

După cum menționam anterior, una dintre trăsăturile pielii naturale este gradul ridicat de flexibilitate. La polul opus, pielea ecologică este destul de rigidă și nu prea își modifică forma, nu se ”lasă” și nu ia forma piciorului. Pielea naturală permite mișcarea în voie a picioarelor în interiorul incălțămintei, fără a deveni incomodă, jenantă. Totodată, prin îndoirea încălțămintei, pielea naturală revine la forma inițială, pe când cea ecologică poate pocni sau se poate rupe.

4. Ușor de întreținut

Când vine vorba despre sandale din piele naturală, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu spălarea și uscarea acestora. Pielea naturală te scutește de un asemenea stres. O simplă curățare blândă de praf cu peria este suficientă pentru a vă face picioarele să zâmbească. Așadar, sandalele din piele narurală nu trebuie spălate și nici luctruite cu sâruință în fiecare zi pentru a le face să strălucească.

5. Respect de sine

Am citit mai demult undeva că femeile adevărate poartă piele naturală, pe semne că alegerea acestui material este o dovadă de stimă de sine. Sandalele din piele naturală dezarmează pe oricine îndrăznește să vă privească de sus, deoarece denotă respect de sine. Optând pentru un model clasic, timeless, vă veți asigura un plus de încredere în sine, pe termen lung. 

Ce sandale din piele naturală recomand?

În prezent, colecția mea cuprinde mai multe branduri de sandale din piele naturală. Însă numai cu unul dintre ele am fost consecventă, acesta fiind cred că al patrulea an consecutiv de când îmi achiziționez de la FUNKYFAIN.ro. De-a lungul timpului v-am tot povestit despre acest brand autohton de sandale din piele naturală, confecționate pe o frumoasă insulă grecească. De la un an la altul portofoliul de sandale FUNKYFAIN ia amploare, în fiecare sezon estival fiind disponibile noi modele. Pielea naturală folosită este tăbăcită și vopsită manual, sandalele fiind lucrate în totalitate handmade. Anul acesta mi-am dorit o pereche FUNKY ALLNUDE bronz, mai mult pentru că nu aveam nicio pereche în genul acesteia.

Sandalele din piele naturală FUNKYFAIN

Modelul ales de mine este unul clasic, dar mie îmi face o deosebită plăcere să-mi aerisesc picioarele în ele! După părerea mea, este genul de model clasic de sandale, ce nu se demodează niciodată. Datorită design-ului acestora, sunt foarte ușor de integrat în diverse ținute, fie ele cu rochii sau cu pantaloni. Consider că este un model de sandale pe care orice femeie ar trebui să își aibă în garderoba sa. Din nou, FUNKYFAIN a reușit să-mi satisfacă picioarele și așteptările, sandalele comandate fiind exact cum mă așteptam. Acum nu aștept decât să se încălzească suficient de mult pentru a le putea purta efectiv. Sunt convinsă că mă vor purta prin multe locuri faine vara asta, precum și multe veri de acum înainte. Pentru că da, am absolut toate sandalele comandate de la ei de-a lungul timpului, pentru că s-au menținut foarte bine.

Sandalele din piele naturală FUNKYFAIN

În încheiere

Dacă vreți să citiți și despre alte modele achiziționate de mine, vă las trimitere aici, aici și aici către articolele scrise în anii trecuți. Eu m-am convins de calitatea sandalelor celor de la FUNKYFAIN, motiv pentru care îi am în vedere în fiecare vară. Iar prețurile sunt mai mult decât accesibile, așadar aveți toate premisile pentru a-i avea în vedere când doriți sandale noi.

Sunt foarte curioasă câte dintre voi știați deja despre acest brand. Aveți comenzi la activ? Ce modele v-ați cumpărat?12 thoughts on “Sandalele din piele naturală – 5 motive pentru care le recomand”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.