Trei genți din piele Manier must have în garderobă

Trei genți din piele Manier must have în garderobă

Aș îndrăzni să spun că geanta este cea mai bună prietenă a femeii. Afirm acest lucru deoarece îi este mereu alături, găzduindu-i lucrurile necesare peste zi. Este acel accesoriu indispensabil, fără de care o femeie nu iese din casă. Motiv pentru care, din punctul meu de vedere, își merită pe deplin titulatura menționată mai sus. Propun, însă, să nu ne rezumăm la o singură astfel de prietenă, deoarece în timp ne va părăsi. Asta mai ales dacă nu este confecționată dintr-un material durabil, care să dăinuie peste ani. Pielea naturală este – de departe – unul dintre cele mai rezistente materiale. Iar când este folosită pentru confecționarea unor genți din piele, garantat vă veți bucura de ele timp îndelungat.

Recomandare în materie de genți din piele

Recent am descoperit acest site Manier.ro, în al cărui portofoliu am remarcat o mare varietate de genti piele. După ce am ”răsfoit” minuțios toate categoriile acestui magazin online, am putut conchide că aveți de unde alege. Indiferent de cât de sofisticate v-ar fi gusturile, la Manier.ro este imposibil să nu găsiți o geantă care să vă placă.

Toate modelele disponibile sunt realizate din piele naturală, unul mai frumos ca celălalt. Magazinul online livrează genți de o calitate ireproșabilă, ținând cont și de tendințele modei. Și pentru că m-am simțit inspirată, am conceput special pentru voi un top 3 al genților din piele must have în garderobă.

Trei genți din piele Manier must have în garderobă

Geanta de serviciu

Sau everyday bag, cum ar numi-o englezii, este geanta pe care o luăm cu noi în fiecare zi la serviciu. Aceasta trebuie să fie încăpătoare pentru a putea transporta diverse obiecte personale, precum și prânzul. În cazul meu, eu purtam în geantă inclusiv agenda, pentru a o avea tot timpul la îndemână. Așadar, o geantă de zi cu zi trebuie să aibă dimensiuni rezonabile.

genti piele

Recomandarea mea în acest sens ar fi una de genul acesta, foarte comodă pe umăr. Iar pentru acelea dintre voi cărora nu le place bareta scurtă, geanta dispune și de una lungă, reglabilă. Cea din imaginea de mai sus este confecționată dintr-o piele naturală groasă, foarte rezistentă. O astfel de geantă vă va fi alături mulți ani de zile, fiind așadar, o investiție foarte bună. Este extrem de versatilă, putând fi integrată cu succes în numeroase ținute de zi. În plus, dispune și de portfard în interior, ceea ce o face perfectă.

Geanta cross-body

Geanta de tip cross-body este perfectă pentru plimbări sau pentru serile petrecute în oraș. Este geanta în care ne luăm doar strictul necesar și care ne ajută să ne simțim confortabil. Geanta cross-body vine ca o răsplată sau ca o ușurare după ce peste zi am purtat geanta de serviciu. Nu de alta, însă umerii noștri merită și ei un repaus, nu-i așa? Genul acesta de genți se regăsesc într-o mulțime de modele și culori. Așadar orice femeie poate găsi una pe gustul ei.

genți din piele

Mie mi-a atras atenția această geantă cu model de inspirație bizantină și vă spun și de ce. Îmi pare că datorită coloristicii sale poate fi purtată cu succes în orice anotimp. Această nuanță de maro-camel este potrivită atât anotimpurilor calde, cât și celor reci. De asemenea, se pliază pe orice tip de ținută, mergând atât la o ținută elegantă, cât și la una smart casual. Și încă un amănunt important, după părerea mea. Fiind lucrată cu întărituri pe margini, are prestanță și își păstrează forma chiar și când are puține lucruri în interior.

Rucsacul

A treia geantă must have în garderobă este, de fapt, rucsacul. Recomand achiziționarea unei astfel de genți de tip rucsac pentru a vă deservi escapadelor de weekend. Cel mai adesea, când ieșim la plimbare în natură sau când mergem într-o drumeție pe munte, adoptăm o ținută casual-sport. Acesteia i se pretează de minune rucsacul, care este încăpător și comod pe umeri. Rucsacul – prin faptul că susține greutatea pe umeri și pe spate – conferă o mai mare libertate de mișcare. Astfel, vă veți simți mai relaxate și cu o grijă în minus.

genți din piele

Recomandarea mea merge în direcția unui ruscac din piele naturală, din mai multe motive. Nu doar că este mult mai rezistent, dar poate fi purtat oriunde și oricând. Un foarte bun exemplu de astfel de rucsac este acesta de la Manier. Are dimensiuni medii, este foarte încăpător și dispune de un buzunar interior, cu fermoar. Nuanța îl face purtabil în orice anotimp, iar feroneria argintie este în ton cu aceasta. Mi se pare a fi un rucsac perfect și de bun gust, pe care orice femeie ar trebui să-l aibă. Este disponibil și pe alte culori în cazul în care vă întrebați.

În încheiere

După părerea, acestea sunt cele trei tipuri de genți ce nu ar trebui să vă lipsească din garderobă. Inclusiv persoanele care au adoptat minimalismul ar trebui să le aibă în vedere. După cum ați putut observa mai sus, fiecare dintre ele își dovedește propria utilitate.

Iar dacă nu sunteți genul care să aibă mai multe modele din fiecare, folosiți următorul truc. Alegeți cele trei genți în culori care să se potrivească la majoritatea articolelor vestimentare din garderobă. Și astfel veți avea tot timpul geanta în acord estetic cu restul ținutei.

Eu am mai multe modele din fiecare tip, pentru că dintotdeauna am avut o mare slăbiciune pentru genți din piele. Dar mi-ar plăcea să aflu cât de importante sunt gențile pentru voi, pe o scară de la 1 la 10? Aveți deja aceste trei tipuri de genți în colecție? Ce alt tip de geantă ați mai adăuga, în afară de cele menționate de mine?14 thoughts on “Trei genți din piele Manier must have în garderobă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.