Davidoff Cool Water EDT pour femme

Davidoff Cool Water EDT pour femme

Iubesc parfumurile și am început să experimentez cu ele încă din preadolescență. De atunci mi-am educat gusturile și cunoștințele din domeniu încontinuu. Astfel am ajuns în punctul în care mă cunosc foarte bine și știu exact ce prefer în materie de parfumuri. Și tot testând, am ajuns la concluzia că nici parfumurile florale, nici cele fresh nu sunt pentru mine. De fel, prefer combinațiile floral-lemnoase, însă cu o singură excepție. Aceasta este Davidoff Cool Water EDT pour femme, despre care vă voi povesti mai multe în cele ce urmează.

Davidoff Cool Water EDT pour femme

Davidoff Cool Water EDT pour femme este un parfum lansat în anul 1996 care a reușit să-și păstreze popularitatea timp de un sfert de secol. Aceasta a apărut la 10 ani distanță de varianta Cool Water pentru bărbați, care a fost un real succes. ”Nasul” din spatele acestei ape de toaletă este Pierre Bourdon, parfumier care a gândit o mireasmă proaspătă, iconică și foarte agreabilă.

Deși aparent ar putea părea contrariul, piramida olfactică a apei de parfum Davidoff Cool Water este destul de complexă:

  • la vârf împletește note de pepene roșu, lotus, lămâie, ananas, gutuie, crin și coacăze negre;
  • la mijloc vorbim despre un buchet alcătuit din lotus, nufăr, lăcrămioară, iasomie, miere, păducel și trandafir;
  • la bază rămânem cu un blend de mosc, vetiver, zmeură, mure, rădăcină de violetă, piersică, santal și vanilie.

Davidoff Cool Water EDT

Deși vorbesc cu ușurință despre parfumuri, acest EDT mă fascinează atât de tare încât mi-e greu să-l descriu. Mă teleportează direct la mare, astfel că mi-e dificil să exprim în cuvinte ce simt când îl miros. Nu pot spune că percep nici florile, dar nici fructele, ci o mireasmă acvatică, ușor dulceagă, dar deloc grețoasă. Miroase delicat, dar în același timp, nici nu este un parfum care să treacă neobservat. Din punctul meu de vedere, este o apă de toaletă perfect echilibrată, potrivită oricărei tipologii de femei. Consider că orice reprezentantă a sexului frumos ar trebui să o aibă în colecția ei de parfumuri.

Performanțele apei de toaletă Davidoff Cool Water

În ciuda faptului că este o apă de toaletă, Davidoff Cool Water EDT are performanțe exelente. Aș îndrăzni chiar să spun că sunt comparabile cu cele ale unei ape de parfum:

  • Persistența – pe mine se simte cu aceeași intensitate de la început pentru aprox. 8h;
  • Proiecția – este undeva la 2m, ceea ce nu-i rău deloc pentru o apă de toaletă;
  • Siajul – este similar proiecției, dar – mă repet – este peste așteptările mele, fiind un EDT.

Părerea mea despre Davidoff Cool Water EDT 

Davidoff Cool Water este o combinație extrem de reușită din care a rezultat o apă de toaletă acvativă-floral-fructată. Pentru mine, o persoană care se ferește de parfumurile de genul acesta, Davidoff Cool Water este excepțională. Este genul de parfum de care nu cred că m-aș putea plictisi vreodată. Este parfumul care mă proiectează direct cu gândul la mare și pe care-l folosesc de câte ori mi-e dor de ea.

Am descoperit această apă de toaletă acum mulți ani și i-am rămas fidelă de atunci. Acest parfum este dovada clară că există și excepții de la regulă. Eu care mă feream de parfumurile cu miros proaspăt, am ajuns să iubesc o apă de toaletă preponderent acvatică-florală.

Davidoff Cool Water EDT

În încheiere

Dacă nu ați făcut cunoștință cu Davidoff Cool Water, vă recomand să o faceți. Dați-i o șansă să vă surprindă și pe voi cu această blenduire perfectă între flori și fructe. Din aceasta rezultă un superb parfum ce poate fi folosit oriunde, în orice anotimp. Este dovada clară a faptului că ”nasul” din spatele acestuia și-a atins scopul.

Dacă v-am convins să-l încercați și vreți să-l achiziționați, la Parfimo l-am văzut la un preț foarte bun. Puteți chiar să optați pentru un set compus din EDT, gel de duș și cremă de corp și astfel vă bucurați și de extensia de gamă.18 thoughts on “Davidoff Cool Water EDT pour femme”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.